Partners Financial Services

Nebovidy DEVELOP s.r.o., IČO: 21163103 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
23. 1. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Roman Široký, jako jednatel
23. 1. 2024
Zapsán základní kapitál 10 000 Kč
23. 1. 2024
Počet členů statutárního orgánu: 2
23. 1. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Radek Kvapil, jako jednatel
23. 1. 2024
Zapsán způsob jednání: Každý jednatel zastupuje společnost ve všech věcech samostatně s výjimkou níže uvedených jednání, při nichž společnost zastupují oba jednatelé společně: - přijímání úvěrů a/nebo zápůjček jménem společnosti - poskytování úvěrů a/nebo zápůjček společností třetím osobám - zřízení zástavního práva, věcného břemene, předkupního práva k majetku společnosti, vložení majetku společnosti do ústavu či jiného subjektu, do základního kapitálu jiné společnosti nebo družstva, nebo vyčlenění majetku z vlastnictví společnosti za účelem zřízení svěřenského fondu - převod, nájem nebo pacht nemovitých věcí ve vlastnictví společnosti, zřízení práva stavby k nemovitým věcem ve vlastnictví společnosti - zcizení majetku společnosti v hodnotě 100.000,- Kč a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně) - nabytí majetku společností v hodnotě 100.000,- Kč a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně) - vystavení směnky nebo šeku jménem společnosti, avalování, nabytí nebo převod směnky - převzetí ručení za závazky třetích osob, vydání záruční listiny, zajišťovací převod práva, převzetí dluhu třetí osoby, přistoupení k dluhu třetí osoby - postoupení nebo zajišťovací postoupení pohledávky společnosti - převod nebo postoupení majetku společnosti se zpětným převodem či postoupením - převod nebo pacht obchodního závodu společnosti nebo jeho části - udělování plných mocí třetím osobám - uzavírání obchodních transakcí v hodnotě 100.000,- Kč a vyšší (nebo odpovídající této částce v jiné měně) - zmocnění pro výkon práv a povinností společnosti jako společníka či akcionáře jiné obchodní společnosti či jako člena družstva či spolku, výkon práv a povinností společnosti jako společníka či akcionáře jiné obchodní společnosti či jako člena družstva či spolku - nabytí akcií či podílu v obchodní společnosti či družstvu do vlastnictví společnosti a převod akcií či podílu v obchodní společnosti či družstvu ve vlastnictví společnosti
23. 1. 2024
Zapsán společník Radek Kvapil, jako společník
23. 1. 2024
Zapsán společník Víťa Pecl, jako společník
23. 1. 2024
Zapsán skutečný majitel Radek Kvapil, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
23. 1. 2024
Zapsán skutečný majitel Víťa Pecl, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
23. 1. 2024
Zapsán předmět podnikání: výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona. s obory činností náležejících do živnosti volné č. 1 až 81 dle přílohy č. 4 zákona č. 455/1991 Sb., provozovaná v oborech činnosti: - přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti - zprostředkování obchodu a služeb - velkoobchod a maloobchod - ubytovací služby - poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály - nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí - poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků - příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce - reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení
23. 1. 2024
Zapsán předmět činnosti: správa vlastního majetku
23. 1. 2024
Zapsán předmět činnosti: pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor
23. 1. 2024
Vznik společnosti Nebovidy DEVELOP s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-18
-
+
Ivo Rittig

Ivo Rittig

podnikatel a lobbista

-1986
-
+
Daniel Křetínský

Daniel Křetínský

miliardář, spoluvlastník AC Sparta Praha a Le Monde

-2095
-
+
Václav Bartoněk

Václav Bartoněk

manažer, předseda představenstva Zbrojovky Brno

-5
-
+
Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich

kuchař

-1114
-
+
Radim Jančura

Radim Jančura

podnikatel a majitel Student Agency

957
-
+

A tohle už jste četli?