Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Asociace manažerů informační bezpečnosti ČR, z. s., Praha, IČO: 21271976 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Asociace manažerů informační bezpečnosti ČR, z. s.. Údaje byly staženy 3. 5. 2024 z datové služby justice.cz
dle IČO 21271976. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 21271976 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum vzniku a zápisu
21. 3. 2024
Název
Asociace manažerů informační bezpečnosti ČR, z. s.
zapsáno 21. 3. 2024
Firmy na stejné adrese
Sídlo Kraj: Hlavní město Praha
Okres: Hlavní město Praha
Obec: Praha
Část obce: Staré Město
Ulice: Kaprova
Adresní místo: Kaprova 42/14
IČO
21271976
zapsáno 21. 3. 2024
Právní forma
Spolek
zapsáno 21. 3. 2024
Spisová značka
L 78800/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 21. 3. 2024
Účel
1. Posláním Asociace je sdružovat osoby, které splňují podmínky pro výkon funkce manažera informační bezpečnosti, manažera kybernetické bezpečnosti, auditora kybernetické bezpečnosti nebo architekta kybernetické bezpečnosti a/nebo se na výkon těchto funkcí aktivně připravují a/nebo svými aktivitami chtějí přispívat k informační a kybernetické bezpečnosti, rozvoji odborných znalostí a ochraně zájmů manažerů informační a kybernetické bezpečnosti v České republice. 2. Účelem Asociace je zvýšit úroveň informační a kybernetické bezpečnosti a stejně jako upravit, harmonizovat a kontrolovat pravidla a postupy v oblasti informační a kybernetické bezpečnosti na území ČR. 3. Cílem Asociace je vytvářet podmínky pro prohlubování profesní cti, tradic a znalostní úrovně pracovníků v informační a kybernetické bezpečnosti. Společně tvořit základní pravidla, postupy v oblasti informační a kybernetické bezpečnosti a kodexy chování pro uplatňování v praktickém životě orgánů a organizací, ve kterých manažeři působí. 4. Asociace sleduje, hodnotí a doporučuje úroveň informační a kybernetické bezpečnosti v jednotlivých oblastech a agendách, v souvislosti s tím, pro účely prokázání souladu s legislativou upravující informační a kybernetickou bezpečnost, vydává osvědčení, pečetě a známky dokládající kvalitu, dodržování pravidel a nastavení záruk informační a kybernetické bezpečnosti.
zapsáno 21. 3. 2024
Název nejvyššího orgánu
valná hromada všech členů
zapsáno 21. 3. 2024
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Asociace manažerů informační bezpečnosti ČR, z. s.

21. 3. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Luděk Nezmar, jako předseda představenstva
21. 3. 2024
Počet členů statutárního orgánu: 1
21. 3. 2024
Zapsán způsob jednání: Organizuje a řídí jednání představenstva, řídí a koordinuje činnost Asociace, za kterou je odpovědný valné hromadě. Je statutárním orgánem Asociace spolu s místopředsedou, který vykonává jeho pravomoci a povinnosti v případě jeho nepřítomnosti. 2. Předseda Asociace jedná navenek samostatně. Podepisování za Asociaci je prováděno tím způsobem, že k napsanému nebo vytištěnému názvu Asociace připojí předseda či místopředseda svůj podpis oprávněné osoby. 3. Svolává jednání představenstva dle Článku XV. těchto Stanov a je povinen jej také bez odkladu svolat, požádá-li o to nadpoloviční většina všech členů představenstva či předseda revizní komise.
21. 3. 2024
Zapsán skutečný majitel Ing. Luděk Nezmar, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
21. 3. 2024
Zapsán předmět činnosti: 1. Asociace vykonává hlavní činnost za účelem dosažení svých cílů v souladu se svým posláním tak, jak je vymezeno v Článku V. těchto Stanov. Žádná z hlavních činností Asociace není podnikáním ani výdělečnou činností. Hlavní činnost může být financována zejména z členských příspěvků dle Článku XII. těchto Stanov, grantů a sponzorských darů a ze zisku z vedlejších činností dle Článku VII. těchto Stanov. Je-li při výkonu hlavní činnosti dosaženo nákladů na vlastní správu. 2. Asociace provozuje a vykonává následující hlavní činnosti: a) vytváření podmínek pro řádné provozování činností Asociace. b) hájení, ochrana a prosazování oprávněných zájmů členů Asociace, zejména s ohledem na jejich odborný a profesní rozvoj. c) zvyšování odborné, pracovní a právní úrovně znalostí členů Asociace zejména prostřednictvím kurzů, školení, seminářů, konferencí, konzultačních dnů apod.. d) vytváření podmínek pro spolupráci členů v oblasti přípravy zájemců k odborným zkouškám, týkajících se jednotlivých rolí v oblasti informační a kybernetické bezpečnosti, ověřování odborné způsobilosti. e) vydávání příslušných dokladů souvisejících s celoživotním vzděláváním. f) aktivní spolupráce s vysokými a středními školami příslušného směru. g) spolupráce s orgány veřejné moci České republiky a států Evropské unie a součinnosti při poskytování odborné pomoci. h) podpora profesního vzdělávání, společný postup pří realizaci profesních záměrů členů Asociace v oblasti vzdělávání. i) pořádání kurzů, školení, seminářů, konferencí, firemních dnů apod. pro odbornou veřejnost. j) expertní a poradenská činnost, zpracování odborných stanovisek, případně znaleckých posudků. k) získávání odborných informací doma i v zahraničí ze zájmových oblastí členů Asociace a jejich rozšiřování. l) spolupráce s ostatními subjekty v České republice i v zahraničí podporující cíle, zaměření a aktivity Asociace. m) realizace projektů v oblasti výzkumu a vzdělávání. n) provádění analýz, komentování a propagace právních instrumentů v oblasti působnosti Asociace. o) vydávání osvědčení, pečetí a známek dokládajících kvalitu, dodržování pravidel a nastavení záruk informační a kybernetické bezpečnosti.

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Asociace manažerů informační bezpečnosti ČR, z. s.
Více o vizualizacích

Asociace manažerů informační bezpečnosti ČR, z. s., IČO: 21271976: vizualizace vztahů osob a společností

Asociace manažerů informační bezpečnosti ČR, z. s., IČO: 21271976

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
1. Asociace vykonává hlavní činnost za účelem dosažení svých cílů v souladu se svým posláním tak, jak je vymezeno v Článku V. těchto Stanov. Žádná z hlavních činností Asociace není podnikáním ani výdělečnou činností. Hlavní činnost může být financována zejména z členských příspěvků dle Článku XII. těchto Stanov, grantů a sponzorských darů a ze zisku z vedlejších činností dle Článku VII. těchto Stanov. Je-li při výkonu hlavní činnosti dosaženo nákladů na vlastní správu. 2. Asociace provozuje a vykonává následující hlavní činnosti: a) vytváření podmínek pro řádné provozování činností Asociace. b) hájení, ochrana a prosazování oprávněných zájmů členů Asociace, zejména s ohledem na jejich odborný a profesní rozvoj. c) zvyšování odborné, pracovní a právní úrovně znalostí členů Asociace zejména prostřednictvím kurzů, školení, seminářů, konferencí, konzultačních dnů apod.. d) vytváření podmínek pro spolupráci členů v oblasti přípravy zájemců k odborným zkouškám, týkajících se jednotlivých rolí v oblasti informační a kybernetické bezpečnosti, ověřování odborné způsobilosti. e) vydávání příslušných dokladů souvisejících s celoživotním vzděláváním. f) aktivní spolupráce s vysokými a středními školami příslušného směru. g) spolupráce s orgány veřejné moci České republiky a států Evropské unie a součinnosti při poskytování odborné pomoci. h) podpora profesního vzdělávání, společný postup pří realizaci profesních záměrů členů Asociace v oblasti vzdělávání. i) pořádání kurzů, školení, seminářů, konferencí, firemních dnů apod. pro odbornou veřejnost. j) expertní a poradenská činnost, zpracování odborných stanovisek, případně znaleckých posudků. k) získávání odborných informací doma i v zahraničí ze zájmových oblastí členů Asociace a jejich rozšiřování. l) spolupráce s ostatními subjekty v České republice i v zahraničí podporující cíle, zaměření a aktivity Asociace. m) realizace projektů v oblasti výzkumu a vzdělávání. n) provádění analýz, komentování a propagace právních instrumentů v oblasti působnosti Asociace. o) vydávání osvědčení, pečetí a známek dokládajících kvalitu, dodržování pravidel a nastavení záruk informační a kybernetické bezpečnosti.
zapsáno 21. 3. 2024
Předmět vedlejší hospodářské činnosti
Asociace může vykonávat i hospodářské či jiné výdělečné činnosti vedlejší, a to jak pro podporu hlavních činností uvedených v článku VI. těchto Stanov, tak i za účelem hospodárného využití majetku Asociace. Zisk z těchto činností Asociace používá především k podpoře hlavních činností dle Článku VI. těchto Stanov, dalších spolkových činností a k úhradě nákladů na vlastní správu, a to zejména: 1. v oblasti vydávání a distribuce publikací, brožur, letáků, newsletteru a dalších marketingových a odborných materiálů, poradenské. vzdělávací a konzultační činnosti. praktické spolupráce s jinými subjekty na národní i mezinárodní úrovni. 2. organizování a provozování vlastní hospodářské činnosti za účelem řádného plnění úkolů ve všech oblastech profesního zaměření Asociace (např. činnost publikační, vydavatelská, nakladatelská, výstavnická apod.).
zapsáno 21. 3. 2024

Předseda představenstva - Asociace manažerů informační bezpečnosti ČR, z. s.

Předseda představenstva
Ing. Luděk Nezmar
Sportovní, 252 44 Psáry - Psáry
Den vzniku funkce: 21. 3. 2024
zapsáno 21. 3. 2024
Počet členů
1
zapsáno 21. 3. 2024
Způsob jednání
Organizuje a řídí jednání představenstva, řídí a koordinuje činnost Asociace, za kterou je odpovědný valné hromadě. Je statutárním orgánem Asociace spolu s místopředsedou, který vykonává jeho pravomoci a povinnosti v případě jeho nepřítomnosti. 2. Předseda Asociace jedná navenek samostatně. Podepisování za Asociaci je prováděno tím způsobem, že k napsanému nebo vytištěnému názvu Asociace připojí předseda či místopředseda svůj podpis oprávněné osoby. 3. Svolává jednání představenstva dle Článku XV. těchto Stanov a je povinen jej také bez odkladu svolat, požádá-li o to nadpoloviční většina všech členů představenstva či předseda revizní komise.
zapsáno 21. 3. 2024

Revizní komise - Asociace manažerů informační bezpečnosti ČR, z. s.

Počet členů
3
zapsáno 21. 3. 2024
Revizní komise je kontrolním orgánem Asociace ve smyslu § 262 a násl. OZ a smírčím orgánem Asociace. Revizní komise je volena a odvolávána valnou hromadou, je tříčlenná a předkládá valné hromadě zprávu o revizní, kontrolní a smírčí činnosti. 1. Revizní komise volí a odvolává ze svého středu předsedu, který řídí její činnost. 2. Člen revizní komise nesmí být členem představenstva ani nesmí být zaměstnancem Asociace. 3. Revizní komise je oprávněna kontrolovat veškerou činnost Asociace. 4. Pro usnášeníschopnost je nezbytná přítomnost alespoň dvou členů revizní komise. Komise rozhoduje prostou většinou hlasů, v případě rovnosti hlasů rozhoduje hlas předsedy. 5. Předseda nebo jím pověřený člen revizní komise se účastní jednání představenstva s hlasem poradním. 6. V případě, že dojde ke sporu mezi jednotlivými členy Asociace nebo profesními skupinami, předloží sporné strany návrh na řešení revizní komisi. Ta je povinna do jednoho měsíce o sporu rozhodnout nebo předložit věc k rozhodnutí představenstvu. Každá ze sporných stran má právo se proti rozhodnutí revizní komise nebo představenstva odvolat k valné hromadě.
zapsáno 21. 3. 2024

Skuteční majitelé - Asociace manažerů informační bezpečnosti ČR, z. s.

Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Ing. Luděk Nezmar
Sportovní, 252 44 Psáry - Psáry
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 21. 3. 2024
zapsáno 21. 3. 2024

Hodnocení firmy - Asociace manažerů informační bezpečnosti ČR, z. s.

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Asociace manažerů informační bezpečnosti ČR, z. s.

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-1549
-
+
Martina Plézelová

Martina Plézelová

manželka Jaroslava Faltýnka

0
-
+
Filip Turek

Filip Turek

bývalý automobilový závodník, sběratel vozů

160
-
+
Zdeněk Chytil

Zdeněk Chytil

podnikatel, ekonom

-16
-
+
Martin Kasa

Martin Kasa

podnikatel, Pilulka.cz

-553
-
+
Jan Hrušínský

Jan Hrušínský

herec

-1965
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.