Partners Financial Services

ZAJEČICKÁ & SPORTOVNÍ, z. s., IČO: 21347573 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
27. 3. 2024
Zapsán skutečný majitel Martina SETUNSKÁ, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
27. 3. 2024
Zapsán skutečný majitel David Kasl, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
27. 3. 2024
Zapsán skutečný majitel Pavel Daněk, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
26. 3. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Martina SETUNSKÁ, jako člen
26. 3. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu David Kasl, jako místopředseda
26. 3. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Pavel Daněk, jako předseda
26. 3. 2024
Počet členů statutárního orgánu: 3
26. 3. 2024
Zapsán způsob jednání: Jménem spolku navenek jedná Výbor spolku. za Výbor spolku jedná navenek předseda nebo místopředseda samostatně. Písemné právní úkony činí předseda nebo místopředseda samostatně.
26. 3. 2024
Zapsán předmět činnosti: 1. Činnost spolku směřuje k naplnění účelu popsaného v čl. II., coby společného zájmu jeho členů. Tento účel je naplňován zejména prostřednictvím: a) provozování sportu a obdobné činnosti v rámci zapojení do sportovních, tělovýchovných či turistických aktivit, organizace této činnosti a vytváření materiálních a tréninkových podmínek pro ni. b) péče o zvyšování tělesné a psychické kondice členů spolku a jeho příznivců vytvářením vhodných podmínek, zejména organizováním tréninků, soustředění a závodů a zabezpečením účastí reprezentantů spolku na příslušných soutěžích. c) budování, provozování a udržování sportovních zařízení. d) vedením svých členů a ostatních zájemců o sport k dodržování základních etických, ekologických a mravních pravidel. e) hájením zájmů svých členů a za tím účelem spoluprací s orgány státní správy a samosprávy i s ostatními sportovními organizacemi i jednotlivci. f) zajišťováním vzdělávaní svých členů a příznivců spolku v oblasti sportu, jejich školením a zajišťováním účasti na školeních a seminářích. g) napomáháním rozvoji veřejného života, kultury, zdraví apod. v místě své působnosti dalšími formami své činnosti, zejména formou další veřejně prospěšné činnosti a osvětovou činností. h) prosazováním zásad fair-play při sportovní a mimosportovní činnosti.
26. 3. 2024
Vznik společnosti ZAJEČICKÁ & SPORTOVNÍ, z. s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Richard Chlad

Richard Chlad

bývalý automobilový závodník

-9
-
+
Ornella Koktová

Ornella Koktová

bývalá modelka, manželka podnikatele Josefa Kokty

1215
-
+
Martina Plézelová

Martina Plézelová

manželka Jaroslava Faltýnka

0
-
+
Jaroslav Stárka

Jaroslav Stárka

podnikatel, vlastník 1. FK Příbram

-2178
-
+
Tomáš Sedláček

Tomáš Sedláček

ekonom

-2654
-
+
Kateřina Neumannová

Kateřina Neumannová

klasická lyžařka a manažerka

1486
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.