Partners Financial Services

České sportovní dědictví z.s., IČO: 21351261 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
2. 4. 2024
Zapsán skutečný majitel Václav Kanás, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
2. 4. 2024
Zapsán skutečný majitel David Černý, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
2. 4. 2024
Zapsán skutečný majitel Martin Maršálek, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
29. 3. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Václav Kanás, jako místopředseda
29. 3. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu David Černý, jako jednatel a hospodář
29. 3. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Martin Maršálek, jako předseda
29. 3. 2024
Počet členů statutárního orgánu: 3
29. 3. 2024
Zapsán způsob jednání: Za spolek jedná Výkonný výbor, tedy všichni jeho členové v souladu se svými kompetencemi. Jakýkoli právní úkon, uzavřený jménem spolku, je za spolek možný pouze v souladu s pravidly pro podepisování. Podepisování za spolek se děje vždy tak, že svůj vlastnoruční podpis k razítku spolku připojí Předseda nebo Místopředseda. Podepisování za spolek u právního úkonu, který zavazuje spolek k jednotlivému plnění vyšší hodnoty než 100.000 Kč, se děje vždy tak, že svůj vlastnoruční podpis k razítku spolku připojí: a) Předseda a min. jeden další člen Výkonného výboru, b) nebo Místopředseda a min. jeden další člen Výkonného výboru.To platí i o právním úkonu, který zavazuje spolek k opakovanému plnění, které by v kalendářním roce přesáhlo uvedenou hodnotu. Podepisování za spolek u právního úkonu, který zavazuje spolek k jednotlivému plnění vyšší hodnoty než 250.000 Kč, se děje vždy tak, že svůj vlastnoruční podpis k razítku spolku připojí: a) Předseda a min. dva další členové Výkonného výboru, b) nebo Místopředseda a min. dva další členové Výkonného výboru. To platí i o právním úkonu, který zavazuje spolek k opakovanému plnění, které by v kalendářním roce přesáhlo uvedenou hodnotu. K vyřizování běžných finančních záležitostí (např. platby spolku, styk s finančním úřadem, přístup k účtu spolku, podepisování platebních příkazů) je oprávněn Hospodář samostatně.
29. 3. 2024
Zapsán předmět činnosti: Hlavní činností spolku je: a) jednání se sportovními svazy, střešními sportovními institucemi, státními a regionálními institucemi, médii, firmami, dalšími subjekty a osobami, b) organizování a zajištění sportovní výuky a výcviku svých členů a sympatizujících zájemců ve sportovních odvětvích a disciplínách, c) přihlašování svých členů k účasti na sportovních utkáních, soutěžích, turnajích a podnicích, nebo je z takové účasti odvolává, resp. v těchto věcech činí registrační návrhy podle podmínek a náležitostí, které stanoví svazové řády nebo pořadatel sportovního podniku, d) pořádání vlastních tréninků, soustředění, jakož i vlastních sportovních utkání, soutěží, turnajů, podniků a činností, které jsou obvykle s nimi spojeny, e) pořádání společenských i kulturních akcí pro své členy i sympatizující, a to za účelem popularizace a propagace sportu a spolku na veřejnosti, f) budování, provozování a udržování vlastních nebo svěřených sportovních i jiných zařízení, a to za účelem vytváření dostupných materiálních i technických podmínek, zabezpečujících hlavní poslání klubu, g) získávání podpor a darů od jiných fyzických nebo právnických osob, jakož i příspěvky, dotace, subvence a granty od svazových orgánů, orgánů střešních sportovních institucí, jakož i ze státního rozpočtu, rozpočtu kraje nebo rozpočtu obce, h) obstarává svoje příjmy pro účely krytí nákladů, spojených se sportovním, společenským a administrativním provozem klubu, a to formou sponzoringu, reklamy, prodejem nebo pronájmem práv klubu, pronájmem vlastního majetku klubu, i) dobrovolně se sdružuje podle své volby do střešních spolkových sportovních institucí, udržuje partnerské vztahy a styky s jinými sportovními spolky jak v České republice, tak v zahraničí, vyhledává spolupráci s orgány obecní i regionální samosprávy, jakož i s dalšími institucemi, které mohou svým vlivem i prostředky podpořit rozvoj spolku. j) dalšími formami své činnosti napomáhat rozvoji veřejného života, kultury, zdraví apod. v regionu, zejména formou veřejně prospěšných prací, organizační a osvětovou činností.
29. 3. 2024
Vznik společnosti České sportovní dědictví z.s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Václav Bartoněk

Václav Bartoněk

manažer, předseda představenstva Zbrojovky Brno

-9
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1581
-
+
Boleslav Polívka

Boleslav Polívka

herec

-2296
-
+
Jiří Šlégr

Jiří Šlégr

hokejista, olympijský vítěz

3496
-
+
Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-40
-
+
Jan Hrušínský

Jan Hrušínský

herec

-2305
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.