Partners Financial Services

TEDIRO, z.ú., IČO: 21408751 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
9. 5. 2024
Změna sídla z Dělnická 1167/17, 736 01 Havířov - Město na Těšínská 279/227, 716 00 Ostrava - Radvanice
2. 4. 2024
Zapsán skutečný majitel PaedDr. Yveta Vlčková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
2. 4. 2024
Zapsán skutečný majitel Mgr. Ondřej Slonka, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
2. 4. 2024
Zapsán skutečný majitel Bc. Kateřina Kursová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
2. 4. 2024
Zapsán skutečný majitel Mgr. et Bc. Veronika Vlčková, BCBA, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
27. 3. 2024
Zapsán základní kapitál 10 000 Kč
27. 3. 2024
Zapsán zakladatel Mgr. et Bc. Veronika Vlčková, BCBA, jako zakladatel
27. 3. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. et Bc. Veronika Vlčková, BCBA, jako ředitel
27. 3. 2024
Počet členů statutárního orgánu: 1
27. 3. 2024
Zapsán způsob jednání: Ředitel řídí činnost Ústavu, samostatně jedná jménem Ústavu a rozhoduje ve všech záležitostech, které nespadají do pravomoci správní rady.
27. 3. 2024
Zapsán člen správní rady PaedDr. Yveta Vlčková, jako člen správní rady
27. 3. 2024
Zapsán člen správní rady Mgr. Ondřej Slonka, jako člen správní rady
27. 3. 2024
Zapsán člen správní rady Bc. Kateřina Kursová, jako člen správní rady
27. 3. 2024
Počet členů správní rady: 3
27. 3. 2024
Zapsán předmět podnikání: a)výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, v rozsahu těchto oborů činností: -zprostředkování obchodu a služeb, -poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, -mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti, -provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí. -poskytování služeb pro rodinu a domácnost, -výroba, obchod a služby jinde nezařazené. b)správa vlastního majetku.
27. 3. 2024
Zapsán předmět činnosti: Hlavním předmětem činnosti Ústavu je v souladu s jeho účelem především: a) Provoz terapeutického centra: Nabízíme komplexní služby pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami a jejich rodiny prostřednictvím multidisciplinárního přístupu a vyškoleného personálu. b) Poskytování specializovaných terapeutických služeb pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami. c) Ochrana a prosazování práv dětí se speciálními vzdělávacími potřebami. d) Podpora rodin: Nabízíme konzultace, vzdělávací materiály a praktickou pomoc rodinám dětí se speciálními vzdělávacími potřebami, aby se mohly snadněji zorientovat a aplikovat efektivní metody rozvoje a vzdělávání. e) Vzdělávání a rozvoj odborníků: Poskytujeme školení a semináře pro rodiče, pedagogy a další odborníky, kteří pracují s dětmi se speciálními vzdělávacími potřebami, s důrazem na aplikovanou behaviorální analýzu (ABA) a výzkumy ověřené inovativní vzdělávací metody. f) Konzultační a poradenská činnost: Poskytujeme odborné konzultace v oblasti výchovy, vzdělávání a terapií pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami. g) Organizace volnočasových aktivit: Plánujeme a realizujeme volnočasové a zájmové aktivity pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami a jejich rodiny, které podporují rozvoj sociálních a dalších dovedností. h) Spolupráce s profesionály a dalšími institucemi: Navazujeme spolupráci s orgány státní správy, územní samosprávy, včetně škol, veřejných institucí a neziskových organizací, aby bylo dosaženo nejlepší možné péče a podpory. i) Podpora komunity a výměny informací: Podpora sítě sdílení informací mezi fyzickými a právnickými osobami zabývajícími se vzděláváním osob se speciálními vzdělávacími potřebami. j) Aplikovaná behaviorální analýza (ABA): Uplatňování principů a metod ABA při práci s dětmi se speciálními vzdělávacími potřebami a podpora rodin a odborníků při jejich aplikaci. k) Podpora profesionálů v ABA: Podporování certifikovaných odborníků v ABA, včetně behaviorálních techniků a analytiků, a podpora jejich dalšího vzdělávání. l) Integrace ABA do vzdělávání: Začleňujeme principy a techniky ABA do výchovně-vzdělávacího procesu s cílem podporovat individuální rozvoj dětí se speciálními vzdělávacími potřebami. m) Rozvoj a propagace ústavu: Aktivně pracujeme na zvyšování povědomí o ústavu a jeho činnosti, stejně jako na získávání prostředků a zdrojů, které nám umožní rozšiřovat a zlepšovat naše služby. n) Projekty a dobrovolnictví: Příprava a účast na projektech a organizování dobrovolnických aktivit pro dosažení cílů ústavu
27. 3. 2024
Vznik společnosti TEDIRO, z.ú.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jaroslav Tvrdík

Jaroslav Tvrdík

místopředseda představenstav CEFC, bývalý ministr obrany

1496
-
+
Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-932
-
+
Roman Janoušek

Roman Janoušek

podnikatel a lobbista

-2399
-
+
Simona Krainová

Simona Krainová

modelka

-2105
-
+
Viktor Kožený

Viktor Kožený

mezinárodně stíhaný podnikatel

-2362
-
+
Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-83
-
+

A tohle už jste četli?