Partners Financial Services

Obrnické centrum sociálních služeb, příspěvková organizace, IČO: 21551413 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
4. 1. 2013
Zapsán zakladatel Obec Obrnice
4. 1. 2013
Zapsán člen statutárního orgánu Lucie Matějovicová, jako ředitelka
4. 1. 2013
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem organizace samostatně.
4. 1. 2013
Zapsán předmět činnosti: Účelem zřízení organizace je zabezpečení záležitostí v zájmu obce a jejích občanů, především uspokojování potřeb občanů v oblasti sociálních služeb podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, poskytováním těchto služeb: Služby sociální péče terénní: Terénní programy Služby sociální prevence terénní popřípadě ambulantní v zařízeních uvedených v příloze č. 1 ke zřizovací listině, která je její nedílnou součástí: Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Služby sociální prevence ambulantní v zařízeních uvedených v příloze č. 1 ke zřizovací listině, která je její nedílnou součástí, popřípadě terénní: Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež
20. 10. 2012
Vznik společnosti Obrnické centrum sociálních služeb, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Tomio Okamura

Tomio Okamura

moravsko-japonský podnikatel

2648
-
+
Roman Janoušek

Roman Janoušek

podnikatel a lobbista

-1929
-
+
Karel Janeček

Karel Janeček

miliardář, bojovník s korupcí

62
-
+
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych

bývalý tenista

3146
-
+
Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová

modelka, vítězka Miss World

258
-
+
Tomáš Čupr

Tomáš Čupr

podnikatel, Rohlik.cz, Slevomat

-1933
-
+

A tohle už jste četli?