Partners Financial Services

Centrum pro rodinu Ráj z.s., IČO: 22661701 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
10. 10. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Martina Dlouhá, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
10. 10. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Eva Fialová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
10. 10. 2023
Zapsán skutečný majitel Hana Školoudová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
10. 10. 2023
Vymazán skutečný majitel Hana Školoudová
25. 7. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Martina Dlouhá, jako místopředseda spolku
25. 7. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Eva Fialová, jako místopředseda spolku
25. 7. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Hana Školoudová, jako předseda spolku
25. 7. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 3
25. 7. 2023
Zapsán způsob jednání: Předsednictvo je statutárním orgánem spolku. Každý člen předsednictva je samostatně oprávněn jednat za spolek jeho jménem. Toto jednání je jednáním statutárního orgánu. Podepisování za spolek se uskutečňuje tak, že člen předsednictva připojí svůj podpis k názvu spolku, nebo otisku jeho razítka nebo využitím elektronického podpisu.
25. 7. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Hana Školoudová
25. 7. 2023
Vymazán způsob jednání: Předseda zastupuje spolek navenek a jedná jeho jménem.
25. 7. 2023
Zapsán člen kontrolního orgánu Bc. Jana Zedková, jako člen kontrolní komise
25. 7. 2023
Zapsán předmět činnosti: - poskytujeme vzdělávání dětem, mladým lidem, manželům, rodičům i široké veřejnosti v oblasti partnerských a rodičovských kompetencí, osobnostního i duchovního růstu a rozvoje environmentálního povědomí společnosti. K tomuto účelu organizujeme přednášky, semináře, besedy, kurzy, - pomáháme rodinám v prevenci i zvládání možných krizových stavů nejen vzděláváním, ale i formou poradenství a životního koučinku, - provozujeme dětskou skupinu, - nabízíme plnohodnotné prožívání volného času pro organizované i neorganizované skupiny dětí, mládeže a dospělých - příměstské a pobytové tábory, pravidelné kroužky a kluby (např. rozvoj pohybových dovedností dětí zapojením tanečních a rytmických prvků, rozvoj psychosociálních dovedností, kreativní aktivity, polytechnický kroužek), - vytváříme volnočasové a vzdělávací interaktivní programy pro rodiny, partnery i širokou veřejnost, - organizujeme programy pro mateřské a základní školy, dětské skupiny a další vzdělávací instituce, - zajišťujeme environmentální vzdělávání, výchovu a osvětu (EVVO), - v rámci organizování našich programů zajišťujeme občerstvení, - vyhledáváme spolupracovníky, zajišťujeme jejich vzdělávání a průběžné doškolování, - zajišťujeme propagaci své činnosti - manželské, partnerské, prorodinné a environmentální problematiky v širokém regionu a ve sdělovacích prostředcích, - zajišťujeme pořádání benefičních akcí, - pomáháme při zakládání a zřizování klubů pro rodiče, klubů seniorů, dětských klubů, komunitních center a jiných občanských aktivit zaměřených na rodinu, - pomáháme s náplní činnosti vzniklých klubů, jejich koordinaci v regionu a nabídce vzdělávacích programů těmto klubům, - spolupracujeme s jinými obdobně zaměřenými státními i nestátními subjekty, případně s národními či mezinárodními organizacemi, které mají podobné cíle, - jsme jedním z hybatelů rodinné politiky a usilujeme o vytváření vhodných podmínek pro život rodin v obcích a městech.
25. 7. 2023
Zapsán člen kontrolního orgánu Bc. Marie Binderová, jako člen kontrolní komise
25. 7. 2023
Zapsán člen kontrolního orgánu Ing. Antonín Horák, jako předseda kontrolní komise
25. 7. 2023
Počet členů kontrolní komise: 3
21. 1. 2020
Zapsán skutečný majitel Hana Školoudová, jako skutečný majitel
13. 1. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Hana Školoudová, jako předseda
13. 1. 2016
Počet členů statutárního orgánu: 1
13. 1. 2016
Zapsán způsob jednání: Předseda zastupuje spolek navenek a jedná jeho jménem.
13. 1. 2016
Změna názvu z Centrum pro rodinu Ráj o.s. na Centrum pro rodinu Ráj z.s.
18. 6. 2007
Vznik společnosti Centrum pro rodinu Ráj o.s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Leo Beránek

Leo Beránek

rapper

-92
-
+
Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-1989
-
+
Boleslav Polívka

Boleslav Polívka

herec

-2335
-
+
Václav Tomanec

Václav Tomanec

podnikatel

-12
-
+
Daniel Křetínský

Daniel Křetínský

miliardář, spoluvlastník AC Sparta Praha a Le Monde

-2348
-
+
Anton Fischer

Anton Fischer

podnikatel

-23
-
+

A tohle už jste četli?