Partners Financial Services

Občanské sdružení Trvalá obnova školy, z.s., IČO: 22681507 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
19. 7. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Karel Derfl, jako předseda spolku
19. 7. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 1
19. 7. 2023
Zapsán způsob jednání: Předseda je statutárním orgánem spolku. Předseda je oprávněn činit za spolek všechny úkony a zastupovat spolek navenek. Předseda spravuje majetek spolku, řídí jeho činnost a rozhoduje o všech záležitostech spolku. Do výlučné pravomoci předsedy spolku náleží zejména: a) schvalovat rozpočet spolku a jeho změny, b) schvalovat roční účetní závěrku a výroční zprávu o činnosti a hospodaření (dále jen výroční zpráva) spolku, c) stanovit výši odměny za výkon funkcí ve spolku, d) jednat za spolek a činit za spolek všechny právní úkony. Předseda je do své funkce volen členskou schůzí na dobu neurčitou. Předseda může ze své funkce odstoupit. Odstoupení z funkce je povinen oznámit členské schůzi, kterou za tímto účelem svolá.
19. 7. 2023
Zapsán skutečný majitel Mgr. Karel Derfl, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
19. 7. 2023
Zapsán předmět činnosti: Za účelem dosažení cíle bude spolek sdružovat své členy, podávat projekty, získávat dotace a jinou podporu včetně sponzorských darů a samostatně nebo ve spolupráci s jinými subjekty realizovat své poslání. Pořádat vzdělávací akce pro podporu dosažení cílů spolku.
19. 7. 2023
Změna názvu z Občanské sdružení Trvalá obnova školy na Občanské sdružení Trvalá obnova školy, z.s.
27. 2. 2008
Vznik společnosti Občanské sdružení Trvalá obnova školy

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Roman Vaněk

Roman Vaněk

kuchař

4550
-
+
Šárka Grossová

Šárka Grossová

manželka bývalého premiéra Stanislava Grosse a podnikatelka

2231
-
+
Jan Hrušínský

Jan Hrušínský

herec

-2928
-
+
František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-2667
-
+
Martin Dejdar

Martin Dejdar

herec

-3325
-
+
Václav Bláha

Václav Bláha

zpěvák, kytarista, frotman kapely Divoký Bill

3546
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.