Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Ars Forum, z. s., Praha, IČO: 22690816 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Ars Forum, z. s.. Údaje byly staženy 12. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 22690816. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 22690816 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum zápisu
1. 1. 2014
Datum vzniku
11. 12. 2007
Název
Sdružení Ars Forum, občanské sdružení
zapsáno 1. 1. 2014 vymazáno 10. 2. 2017
Ars Forum, z. s.
zapsáno 10. 2. 2017
Firmy na stejné adrese
Sídlo Kraj: Hlavní město Praha
Okres: Hlavní město Praha
Obec: Praha
Část obce: Malá Strana
Ulice: Valdštejnská
Adresní místo: Valdštejnská 158/14
IČO
22690816
zapsáno 1. 1. 2014
Právní forma
Spolek
zapsáno 1. 1. 2014
Spisová značka
L 18418/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 1. 1. 2014
Účel
Samosprávný a dobrovolný spolek členů, pro oblast kultury a umění s cílem přispívat k rozvoji a šíření umění a kultury zejména v oblasti divadla, literatury, scénického, hudebního a výtvarného umění s orientací na propagaci národní kultury. AF bude podporovat rozvoj českého divadla doma i v zahraničí, zajišťovat, organizovat a uvádět divadelní představení českých i zahraničních autorů, organizovat divadelní soutěže, udílet české a mezinárodní ceny, spolupracovat se zahraničními organizacemi obdobného zaměření. Hlavní činností AF je uspokojování a ochrana zájmů, k jejichž naplnění bylo AF založen. Tato činnost je zaměřena zejména na naplnění cílů, kterými je: - podporovat rozvoj českého divadla doma i v zahraničí, - rozvíjet dramatickou činnost, - pořádat literární a jiné kulturní akce se zaměřením na literaturu, výtvarné umění a divadlo, které souvisejí se záměrem zakladatelů, - navazovat kontakty a uzavírat dohody s představiteli cizojazyčných kultur.
zapsáno 10. 2. 2017
Název nejvyššího orgánu
Členská schůze
zapsáno 10. 2. 2017
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Ars Forum, z. s.

1. 10. 2022
Změna funkce: Ivan Votava z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ivan Votava, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
10. 2. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Ivan Votava, jako předseda
10. 2. 2017
Zapsán způsob jednání: Jménem AF vystupuje na veřejnosti předseda, v případě jeho nepřítomnosti pověřený člen výboru, kteří jsou oprávněni jednat. Uzavírat smluvní ujednání, jednat ve věci hospodářských věcí, případně činit jménem spolku jednotlivé právní úkony je oprávněn předseda a další člen výboru. Podpisové právo má předseda AF společně s dalším členem výboru.
10. 2. 2017
Zapsán předmět činnosti: Vedle hlavní činnosti může spolek vyvíjet též vedlejší hospodářskou činnost, která slouží k podpoře hlavní činnosti a hospodárnému využití spolkového majetku. AF může vyvíjet hospodářskou činnost, především divadelní, vydavatelskou a nakladatelskou, kongresy a konference a dále pak může pořádat kulturní akce, které nejsou v rozporu s posláním a cíli AF. Jedná se o předmět podnikání, kterým je výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 zák. č. 455/1991 Sb. v níže uvedených oborech: - zprostředkování obchodu a služeb. - poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. - reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení. - mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kursů, školení, včetně lektorské činnosti. - provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních zábav, výstav, veletrhů, přehlídek a obdobných akcí - výroba, obchod a služby jinde nezařazené.

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Ars Forum, z. s.
Více o vizualizacích

Ars Forum, z. s., IČO: 22690816: vizualizace vztahů osob a společností

Ars Forum, z. s., IČO: 22690816

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět vedlejší hospodářské činnosti
Vedle hlavní činnosti může spolek vyvíjet též vedlejší hospodářskou činnost, která slouží k podpoře hlavní činnosti a hospodárnému využití spolkového majetku. AF může vyvíjet hospodářskou činnost, především divadelní, vydavatelskou a nakladatelskou, kongresy a konference a dále pak může pořádat kulturní akce, které nejsou v rozporu s posláním a cíli AF. Jedná se o předmět podnikání, kterým je výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 zák. č. 455/1991 Sb. v níže uvedených oborech: - zprostředkování obchodu a služeb. - poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. - reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení. - mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kursů, školení, včetně lektorské činnosti. - provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních zábav, výstav, veletrhů, přehlídek a obdobných akcí - výroba, obchod a služby jinde nezařazené.
zapsáno 10. 2. 2017

Předseda - Ars Forum, z. s.

Předseda
Ivan Votava
Stupkova, 170 00 Praha - Holešovice
Den vzniku funkce: 20. 11. 2016
Den vzniku členstvi: 7. 5. 2009
zapsáno 10. 2. 2017
Způsob jednání
Jménem AF vystupuje na veřejnosti předseda, v případě jeho nepřítomnosti pověřený člen výboru, kteří jsou oprávněni jednat. Uzavírat smluvní ujednání, jednat ve věci hospodářských věcí, případně činit jménem spolku jednotlivé právní úkony je oprávněn předseda a další člen výboru. Podpisové právo má předseda AF společně s dalším členem výboru.
zapsáno 10. 2. 2017

Skuteční majitelé - Ars Forum, z. s.

Přímý skutečný majitel; Osoba s koncovým vlivem
Ivan Votava
Stupkova, 170 00 Praha - Holešovice
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 1. 10. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 10. 2. 2017
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Ivan Votava
Stupkova, 170 00 Praha - Holešovice
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 10. 2. 2017
zapsáno 1. 10. 2022

Hodnocení firmy - Ars Forum, z. s.

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Ars Forum, z. s.

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-20
-
+
Leoš Mareš

Leoš Mareš

moderátor

354
-
+
Richard Chlad

Richard Chlad

bývalý automobilový závodník

0
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1490
-
+
Dara Rolins

Dara Rolins

zpěvačka

-1346
-
+
David Hořava

David Hořava

podnikatel, Ubytovani.cz, Virtualniprohlidky.cz a Hanulka.cz

-4
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem