Partners Financial Services

Czech Dance Organization, z.s., IČO: 22693084 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
5. 7. 2023
Zapsán člen kontrolního orgánu Šárka Prossová, jako člen kontrolní a revizní komise
5. 7. 2023
Vymazán člen kontrolního orgánu Mgr. Tereza Olšarová
5. 7. 2023
Zapsán předmět činnosti: Hlavní činnost CDO: 1.CDO pro zajištění účelu spolku plní tyto hlavní úkoly: a) vytváří a rozvíjí potřebnou organizační strukturu, b) vytváří a rozvíjí systém soutěží, c) vytváří a rozvíjí systém metodického vedení, vzdělávání a organizace aktivu funkcionářů a organizátorů soutěží, d) vytváří a zajišťuje činnost státní reprezentace v tanečním sportu, e) vytváří a zajišťuje činnost pro podporu talentů v kategoriích dětí a mládeže, f) spravuje vlastní a svěřený hmotný majetek a práva. 2.CDO v zájmu svých členů: a) se podle svých možností podílí na vytváření ekonomické základny pro provádění tanečního sportu, b) zabezpečuje, prosazuje a chrání společné zájmy a práva, dbá, aby nebylo omezováno plnění společných úkolů, a zajišťuje součinnost kolektivních členů CDO, c) poskytuje metodickou pomoc při vzniku a činnosti kolektivních členů CDO, d) vydává interní digitální nebo tiskové materiály a spolupracuje s jinými vydavateli v oblasti tanečního sportu. 3.K vytváření legislativních a ekonomických podmínek CDO spolupracuje: a) s orgány státu a s orgány územní samosprávy, b) s jinými zájmovými seskupeními a organizacemi v oblasti sportu a kultury, c) se zahraničními a mezinárodními organizacemi v oblasti sportu a kultury.
5. 7. 2023
Vymazán předmět činnosti: Vedlejší hospodářská činnost s cílem získat prostředky pro svou hlavní činnost, a to zejména v těchto oblastech: a) pořádání vzdělávacích akcí pro tanečníky, trenéry, porotce a další funkcionáře, b) poradenská činnost v tanečním oboru, c) organizační činnost v tanečním oboru, d) pronájem vlastního zařízení a inventáře, e) organizování kulturních, tělovýchovných a sportovních akcí, f) ediční činnost.
1. 10. 2022
Změna funkce: Mgr. Eva Vlková z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Mgr. Eva Vlková, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
7. 3. 2020
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Eva Vlková
27. 7. 2018
Zapsán člen kontrolního orgánu Mgr. Tereza Olšarová, jako člen kontrolní a revizní komise
27. 7. 2018
Zapsán člen kontrolního orgánu Dita Hejníková, jako člen kontrolní a revizní komise
27. 7. 2018
Vymazán člen kontrolního orgánu Ing. Dalibor Stano
27. 7. 2018
Zapsán předmět činnosti: Vedlejší hospodářská činnost s cílem získat prostředky pro svou hlavní činnost, a to zejména v těchto oblastech: a) pořádání vzdělávacích akcí pro tanečníky, trenéry, porotce a další funkcionáře, b) poradenská činnost v tanečním oboru, c) organizační činnost v tanečním oboru, d) pronájem vlastního zařízení a inventáře, e) organizování kulturních, tělovýchovných a sportovních akcí, f) ediční činnost.
27. 7. 2018
Vymazán předmět činnosti: Hospodářská činnost s cílem získat prostředky pro provozování tance a to zejména v těchto oblastech: a) pořádání vzdělávacích akcí pro tanečníky, trenéry, porotce a funkcionáře, b) poradenská činnost v tanečním oboru, c) organizační činnost v tanečním oboru, d) pronájem vlastního zařízení a inventáře, e) organizování kulturních, tělovýchovných a sportovních akcí, f) ediční činnost.
27. 7. 2018
Vymazán člen kontrolního orgánu Jiří Potůček
8. 9. 2017
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Eva Vlková
3. 4. 2017
Zapsán způsob jednání: Jménem spolku je oprávněn jednat a činit právní úkony Prezident nebo 1. viceprezident ( v nepřítomnosti Prezidenta), a to ve všech věcech, přičemž se podepisují za spolek tak, že k napsanému nebo otištěnému názvu spolku, svému jménu a své funkci ve spolku připojí své podpisy.
5. 8. 2015
Počet členů statutárního orgánu: 1
5. 8. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Eva Vlková, jako prezident
5. 8. 2015
Zapsán člen kontrolního orgánu Ing. Dalibor Stano, jako člen kontrolní a revizní komise
5. 8. 2015
Zapsán člen kontrolního orgánu Andrea Myslivečková, jako člen kontrolní a revizní komise
5. 8. 2015
Zapsán předmět činnosti: Hospodářská činnost s cílem získat prostředky pro provozování tance a to zejména v těchto oblastech: a) pořádání vzdělávacích akcí pro tanečníky, trenéry, porotce a funkcionáře, b) poradenská činnost v tanečním oboru, c) organizační činnost v tanečním oboru, d) pronájem vlastního zařízení a inventáře, e) organizování kulturních, tělovýchovných a sportovních akcí, f) ediční činnost.
5. 8. 2015
Zapsán člen kontrolního orgánu Jiří Potůček, jako člen kontrolní a revizní komise
5. 8. 2015
Počet členů kontrolní komise: 3
9. 7. 2014
Změna sídla z Polská 2400/1A, 120 00 Praha - Vinohrady (Praha 2) na Ohradské náměstí 1628/7, 155 00 Praha - Stodůlky
9. 7. 2014
Změna názvu z Czech Dance Organization, o.s. na Czech Dance Organization, z.s.
26. 11. 2007
Vznik společnosti Czech Dance Organization, o.s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Václav Tomanec

Václav Tomanec

podnikatel

-10
-
+
Jaroslav Stárka

Jaroslav Stárka

podnikatel, vlastník 1. FK Příbram

-2019
-
+
Karel Komárek

Karel Komárek

miliardář, Sazka

-2076
-
+
Marek Dospiva

Marek Dospiva

miliardář, Penta

-2204
-
+
Marek Valášek

Marek Valášek

lektor matematiky, fyziky a statistiky, LearnTube.cz, Mathematicator.com

1362
-
+
David Hořava

David Hořava

podnikatel, Ubytovani.cz, Virtualniprohlidky.cz a Hanulka.cz

-8
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.