Partners Financial Services

Asociace integrovaných sportů, z. s., IČO: 22822763 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
9. 4. 2024
Změna spisové značky z L 21014/MSPH na L 14749/KSHK
4. 4. 2024
Zapsán skutečný majitel Ladislav Kratina, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
4. 4. 2024
Vymazán skutečný majitel Martin Pospíšil
29. 3. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Ladislav Kratina, jako předseda spolku
29. 3. 2024
Vymazán člen statutárního orgánu Martin Pospíšil
29. 3. 2024
Zapsán způsob jednání: 1.Předseda spolku (nebo jeho zástupce) je individuální statutární orgán spolku oprávněný zastupovat spolek ve všech záležitostech včetně právních jednání vůči zaměstnancům spolku. 2.Předseda spolku (nebo jeho zástupce) řídí činnost spolku v souladu s rozhodnutími valné hromady spolku a výkonného výboru spolku. 3.Předsedu spolku a jeho zástupce jmenuje a odvolává výkonný výbor spolku, který stanoví i jejich odměnu za výkon funkce. 4.Předseda spolku a jeho zástupce je ve smluvním vztahu ke spolku. 5.Výkon funkce předsedy spolku a jeho zástupce je neslučitelná s členstvím v kontrolní komisi spolku. 6.V případě nemožnosti výkonu funkce předsedy spolku přebírá jeho pravomoci zástupce předsedy spolku. 7.Předseda spolku (nebo jeho zástupce) dále zajišťuje: a)svolávání zasedání valné hromady spolku v souladu s čl. VIII odst. 3. těchto Stanov, b)vedení řádné agendy valné hromady spolku, c)vedení seznamu členů spolku a provádění zápisů či výmazů, d)archivaci veškerých zápisů ze zasedání valné hromady spolku, e)předkládání valné hromadě zprávu o činnosti a hospodaření spolku za předcházející rok, f)pozvání vedoucího dozorčí rady spolku na schůze výkonného výboru spolku, g)pozvání ředitele spolku na schůze výboru.
29. 3. 2024
Vymazán způsob jednání: 1. Předseda spolku je individuální statutární orgán AIS oprávněný zastupovat AIS ve všech záležitostech včetně právních jednání vůči zaměstnancům. 2. Předseda spolku řídí činnost AIS v souladu s rozhodnutími valné hromady a výkonného výboru. V případě, že předseda spolku jedná jménem AIS v rozporu s těmito rozhodnutími, je povinen nahradit AIS škodu, kterou tímto jednáním způsobí. 3. Předseda spolku se podepisuje jménem AIS tak, že k vytištěnému nebo napsanému názvu AIS připojí svůj podpis a razítko. 4. Funkční období předsedy spolku je pětileté. Předsedu spolku volí, jmenuje a odvolává výkonný výbor AIS, který stanoví i jeho odměnu za výkon funkce. 5. Výkon funkce předsedy spolku je neslučitelná s členstvím v kontrolní komisi AIS. 6. Předseda spolku zastupuje výkonný výbor vůči ostatním orgánům AIS. Do jeho povinností patří také: a) svolávání valné hromady, b) svolávání schůze výkonného výboru a pozvání vedoucího kontrolní komise AIS na tuto schůzi, c) vedení řádné agendy valné hromady a dalších schůzí, které svolává a zajištění archivace veškerých zápisů z těchto schůzí, d) vedení seznamu členů AIS a provádění zápisů či výmazů, e) předkládání valné hromadě zprávu o činnosti a hospodaření AIS za předcházející rok a minimálně jednou za tři roky strategický plán AIS na další období.
29. 3. 2024
Zapsán člen kontrolního orgánu Vendula Sedláková, jako předseda kontrolní komise
29. 3. 2024
Vymazán člen kontrolního orgánu Marcela Drhová, DiS.
29. 3. 2024
Změna sídla z Místecká 568, 199 00 Praha - Letňany na Sokolská 194, 507 91 Stará Paka - Stará Paka
29. 3. 2024
Zapsán předmět činnosti: Předmětem hlavní činnosti spolku je uspokojování a ochrana zájmů znevýhodněných, zdravotně i jinak postižených a nesoběstačných lidí (včetně dětí a seniorů) v rámci naplňování účelu, k němuž byl založen. Zejména se jedná o tyto činnosti: a)odstraňování fyzických i psychologických bariér postižených lidí, b)vyrovnávání příležitostí postižených lidí, c)vytváření podmínek pro aktivizaci a zvyšování úrovně komplexní rehabilitace postižených lidí, jejich rekvalifikace, integrace a osobní rozvoj ve všech oblastech života, d)zastupování postižených lidí při obhajobě jejich zdravotních, hospodářských, pracovních, sociálních, rodinných, kulturních, sportovních a jiných zájmů a potřeb vyplývajících z jejich postižení, e)hájení zájmů postižených lidí prostřednictvím jednání s orgány státní moci a správy, jakož i s jinými osobami o eliminaci obecných i konkrétních bariér plnohodnotné sociální a společenské integrace postižených lidí, f)informování veřejnosti o problematice a aktivitách týkajících se postižených lidí, g)organizování nevýdělečných činností formou setkání, přednášek, besed, vzdělávání, výměny zkušeností a informací zaměřených na problematiku postižených lidí, h)zaměstnávání zdravotně postižených lidí a seniorů, i)organizace a podpora při pracovních, společenských, sportovních, volnočasových i jiných aktivit postižených lidí, j)individuální pomoc v těžkých životních situacích, k)poskytování sociálních a dalších služeb, jakož i provozování jiných činností pro postižené lidi, pokud nejde o podnikatelskou či jinou výdělečnou činnost provozovanou v rámci vedlejší hospodářské činnosti spolku, l)poskytování ubytování a bydlení s asistencí pro zdravotně postižené a nesoběstačné lidi (včetně dětí a seniorů)
29. 3. 2024
Vymazán předmět činnosti: Vedle hlavní činnosti provozuje AIS též vedlejší hospodářskou činnost, která směřuje výlučně k podpoře činnosti hlavní a k hospodárnému využívání majetku spolku. Předmětem vedlejší hospodářské činnosti je poskytování služeb a provozování dalších činností, které naplňují znaky podnikání či jiné výdělečné činnosti .
1. 10. 2022
Změna funkce: Martin Pospíšil z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Martin Pospíšil, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
16. 8. 2020
Změna adresy: člen kontrolního orgánu Vlastimil Hudeček
11. 1. 2020
Zapsán člen kontrolního orgánu Marcela Drhová, DiS., jako vedoucí kontrolní komise
11. 1. 2020
Vymazán člen kontrolního orgánu Marcela Sedláková, DiS.
20. 1. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Martin Pospíšil, jako předseda spolku
20. 1. 2016
Počet členů statutárního orgánu: 1
20. 1. 2016
Zapsán způsob jednání: 1. Předseda spolku je individuální statutární orgán AIS oprávněný zastupovat AIS ve všech záležitostech včetně právních jednání vůči zaměstnancům. 2. Předseda spolku řídí činnost AIS v souladu s rozhodnutími valné hromady a výkonného výboru. V případě, že předseda spolku jedná jménem AIS v rozporu s těmito rozhodnutími, je povinen nahradit AIS škodu, kterou tímto jednáním způsobí. 3. Předseda spolku se podepisuje jménem AIS tak, že k vytištěnému nebo napsanému názvu AIS připojí svůj podpis a razítko. 4. Funkční období předsedy spolku je pětileté. Předsedu spolku volí, jmenuje a odvolává výkonný výbor AIS, který stanoví i jeho odměnu za výkon funkce. 5. Výkon funkce předsedy spolku je neslučitelná s členstvím v kontrolní komisi AIS. 6. Předseda spolku zastupuje výkonný výbor vůči ostatním orgánům AIS. Do jeho povinností patří také: a) svolávání valné hromady, b) svolávání schůze výkonného výboru a pozvání vedoucího kontrolní komise AIS na tuto schůzi, c) vedení řádné agendy valné hromady a dalších schůzí, které svolává a zajištění archivace veškerých zápisů z těchto schůzí, d) vedení seznamu členů AIS a provádění zápisů či výmazů, e) předkládání valné hromadě zprávu o činnosti a hospodaření AIS za předcházející rok a minimálně jednou za tři roky strategický plán AIS na další období.
20. 1. 2016
Zapsán člen kontrolního orgánu Vlastimil Hudeček, jako člen kontrolní komise
20. 1. 2016
Zapsán člen kontrolního orgánu Stanislava Chlupáčová, jako členka kontrolní komise
20. 1. 2016
Zapsán předmět činnosti: Vedle hlavní činnosti provozuje AIS též vedlejší hospodářskou činnost, která směřuje výlučně k podpoře činnosti hlavní a k hospodárnému využívání majetku spolku. Předmětem vedlejší hospodářské činnosti je poskytování služeb a provozování dalších činností, které naplňují znaky podnikání či jiné výdělečné činnosti .
20. 1. 2016
Zapsán člen kontrolního orgánu Marcela Sedláková, DiS., jako vedoucí kontrolní komise
20. 1. 2016
Změna názvu z Asociace integrovaných sportů, o.s. na Asociace integrovaných sportů, z. s.
20. 1. 2016
Počet členů kontrolní komise: 3
29. 12. 2009
Vznik společnosti Asociace integrovaných sportů, o.s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-1911
-
+
Roman Janoušek

Roman Janoušek

podnikatel a lobbista

-2375
-
+
Milan Jančík

Milan Jančík

podnikatel, bývalý místopředseda pražské ODS a starosta Prahy 5

-2464
-
+
Radovan Krejčíř

Radovan Krejčíř

kontroverzní podnikatel

-2041
-
+
Kateřina Neumannová

Kateřina Neumannová

klasická lyžařka a manažerka

1392
-
+
Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová

modelka, vítězka Miss World

-714
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.