Partners Financial Services

ČESKÁ AKADEMIE VZDĚLÁNÍ, SPORTU A KULTURNÍCH TRADIC EVROPY v ÚSTECKÉM KRAJI - KOMPAS z.s., IČO: 22831177 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Změna funkce: Ing. Alla Pokorná z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Alla Pokorná, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
23. 1. 2017
Počet členů statutárního orgánu: 1
23. 1. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Alla Pokorná, jako předsedkyně spolku
23. 1. 2017
Zapsán způsob jednání: Předseda spolku jedná samostatně.
23. 1. 2017
Změna sídla z Výletní 776/7, 408 01 Rumburk - Rumburk 1 na Palackého 689/36, 408 01 Rumburk - Rumburk 1
23. 1. 2017
Zapsán předmět činnosti: Hlavními činnostmi spolku jsou: - podpora zájmového vzdělávání se zaměřením na poznání a vzdělávání kultur střední a východní Evropy - podpora činnosti školských zařízení pro zájmové vzdělávání, vzdělání sportu a kultury, - podpora neformálního vzdělávání, - metodická a koncepční činnost v práci s dětmi a mládeží, - organizace a podpora mezinárodní spolupráce v oblasti poznávací výměny mládeže, - zajišťování soutěží a přehlídek se zaměřením na kulturu střední a východní Evropy, - podpora péče o talentované žáky a studenty (děti a mládež do 19 let), - další vzdělávání pedagogických pracovníků školských zařízení pro zájmové vzdělávání se zaměřením na jazyky střední a východní Evropy, anglického a německého jazyka, - odborná příprava pedagogů a jiných pracovníků pracujících s dětmi a mládeží, - podpora informovanosti, nauka a práce s informačními technologiemi, - výzkumná a poznávací činnost dětí a mládeže v oblasti kultur střední a východní Evropy, - šíření, popularizace a výuka jazyků střední a východní Evropy, - propagace forem kultury, tradic a folkloru zemí střední a východní Evropy, - zájmově umělecká činnost dětí a mládeže - mezinárodní spolupráce v oblasti práce s mládeží, vzdělávání se zaměřením na země střední a východní Evropy, - sportovní soutěže, propagace sportu.
23. 1. 2017
Změna názvu z RUSKÁ ŠKOLA V ÚSTECKÉM KRAJI - KOMPAS na ČESKÁ AKADEMIE VZDĚLÁNÍ, SPORTU A KULTURNÍCH TRADIC EVROPY v ÚSTECKÉM KRAJI - KOMPAS z.s.
22. 10. 2009
Vznik společnosti RUSKÁ ŠKOLA V ÚSTECKÉM KRAJI - KOMPAS

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Simona Kijonková

Simona Kijonková

podnikatelka, investorka, Zásilkovna.cz

825
-
+
Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-992
-
+
Tomáš Knotek

Tomáš Knotek

hokejista

1591
-
+
Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-23
-
+
Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-502
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1626
-
+

A tohle už jste četli?