Partners Financial Services

Bohárensko, z. s., IČO: 22856943 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 3. 2023
Zapsán skutečný majitel Kamila Hellerová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 3. 2023
Zapsán skutečný majitel MUDr. Věra Jílková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 3. 2023
Zapsán skutečný majitel Jiří Drtina, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
28. 2. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Kamila Hellerová, jako člen výboru
28. 2. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu MUDr. Věra Jílková, jako člen výboru
28. 2. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Jiří Drtina, jako předseda
28. 2. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 3
28. 2. 2023
Zapsán způsob jednání: Za spolek Bohárensko, z.s. může vždy předseda, nebo předseda společně s dalším členem výboru. Jménem spolku dále jednají předsedou, či výborem písemně pověření členové spolku. Tyto osoby jednají, na základě písemného zmocnění.
28. 2. 2023
Zapsán předmět činnosti: Hlavní formou dosahování účelu spolku je poskytování obecně prospěšných činností v oblastech ochrany životního prostředí, ochrany přírody a krajiny, ochrany zdraví osob a kulturního dědictví, a to zejména: podpora veřejnosti v jejích oprávněných požadavcích na kvalitu životního prostředí, praktická činnost členů ve spolupráci s orgány ochrany životního prostředí, organizování petičních akcí, veřejných sbírek, informačních kampaní, shromáždění a dalších aktivit za účelem naplňování cílů spolku, poskytování obecně prospěšných činností v oblastech cílů spolku, spolupráce s regionálními či lokálními partnery a samosprávnými celky, s jinými spolky mající podobné cíle své činnosti, účast ve správních i jiných řízeních s volenými i správními orgány, a v rozhodovacích procesech ve kterých mohou být dotčeny zájmy ochrany životního prostředí, přírody a krajiny, ochrany zdraví osob a kulturního dědictví v uvedené oblasti, osvětová činnost, vyhledávání, shromažďování a poskytování informací (uvnitř spolku i vně) týkající se uvedené oblasti.
28. 2. 2023
Změna názvu z „Bohárensko, o. s.” na Bohárensko, z. s.
6. 9. 2010
Vznik společnosti „Bohárensko, o. s.”

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Ornella Koktová

Ornella Koktová

bývalá modelka, manželka podnikatele Josefa Kokty

1441
-
+
Martin Dejdar

Martin Dejdar

herec

-3083
-
+
Anton Fischer

Anton Fischer

podnikatel

-25
-
+
Dara Rolins

Dara Rolins

zpěvačka

-2533
-
+
Václav Bláha

Václav Bláha

zpěvák, kytarista, frotman kapely Divoký Bill

3037
-
+
Karel Komárek

Karel Komárek

miliardář, Sazka

-2353
-
+

A tohle už jste četli?