Partners Financial Services

Institut kontroly, obecně prospěšná společnost v likvidaci, IČO: 24168742 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
28. 7. 2020
Vymazán zakladatel JUDr. Aleš Vokálek
28. 7. 2020
Vymazán zakladatel JUDr. Jiří Rajchl, Ph.D.
28. 7. 2020
Vymazán zakladatel JUDr. Květoslav Kramář, Ph.D.
28. 7. 2020
Vymazán zakladatel JUDr. Jaroslav Javornický
28. 7. 2020
Vymazán zakladatel JUDr. Václav Henych
28. 7. 2020
Vymazán zakladatel Ing. Marie Bílková
28. 7. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu JUDr. Květoslav Kramář, Ph.D.
28. 7. 2020
Vymazán člen správní rady Mgr. Ilona Turková
28. 7. 2020
Vymazán člen správní rady JUDr. Jiří Rajchl, Ph.D.
28. 7. 2020
Vymazán člen správní rady JUDr. Mgr. Michal Pospíšil
28. 7. 2020
Vymazán předmět podnikání: a) zpracovávat teoreticko-právní analýzy a provádět rozbory návrhů právních předpisů, platných právních předpisů a vnitřních předpisů a metodických návodů upravujících kontrolní činnosti ve veřejné správě a teoreticko-právní analýzy a rozbory uplatňovaných postupů při výkonu kontrolních činností a jiných zásahových činností ve veřejné správě. b) zpracovávat návrhy modelových řešení legislativních úprav a návrhy metodických návodů, pomůcek a postupů vztahujících se k výkonu kontrolních a jiných zásahových činností ve veřejné správě, a poskytovat odborné konzultace při výkonu kontrolních a jiných zásahových činností ve veřejné správě.
28. 7. 2020
Vymazán předmět podnikání: a) provádí specializovaný monitoring vládních návrhů zákonů obsahujících úpravy kontrolních činností ve veřejné správě, který je bezplatně veřejně přístupný na internetových stránkách společnosti a umožňuje veřejnou diskusi k monitorovaným návrhům zákonů. b) provádí specializovaný monitoring soudní judikatury z oblasti kontrolních činností ve veřejné správě, který je bezplatně veřejně přístupný na internetových stránkách společnosti a umožňuje veřejnou diskusi k monitorovaným soudním rozhodnutím. c) provádí specializovaný monitoring titulů českojazyčných odborných publikací a titulů článků v odborném právnickém tisku zaměřených na kontrolní činnosti ve veřejné správě, který je bezplatně veřejně přístupný na internetových stránkách společnosti. d) s využitím poznatků ze své činnosti se bezplatně veřejně vyjadřuje k vybraným koncepčním materiálům veřejných institucí týkajícím se organizace a výkonu kontrolních činností v ČR, návrhům právních předpisů, platným právním a dalším předpisům a metodickým návodům upravujícím kontrolní činnosti ve veřejné správě a k uplatňovaným postupům při výkonu kontrolních činností ve veřejné správě. e) zpracovává a zveřejňuje vlastní původní vědecké monografie, výzkumné a další studie, učebnice a skripta nebo odborné články zaměřené na teoreticko- právní, popřípadě jiné společensko-vědní aspekty kontrolních a jiných zásahových činností ve veřejné správě, popřípadě je poskytuje jako podklady pro výzkumnou a publikační činnost vědecko-výzkumných institucí a vysokých škol. f) organizuje a uskutečňuje odborná kolokvia a workshopy pro vědeckou a odbornou kontrolorskou veřejnost o legislativně právních, popřípadě dalších souvisejících odborných aspektech kontrolních a jiných zásahových činností ve veřejné správě a workshopy a setkání zaměřená na výměnu zkušeností z výkonu kontrolních činností. g) organizuje a uskutečňuje původní odborné vzdělávací programy, kurzy a přednášky pro kontrolory orgánů veřejné správy a kontrolované fyzické a právnické osoby o teoreticko-právních a pozitivně-právních, popřípadě dalších odborných aspektech kontrolních a jiných zásahových činností ve veřejné správě.
28. 7. 2020
Vymazán likvidátor Ing. Jiřina Landová
28. 7. 2020
Vymazán člen dozorčí rady Ing. Michal Morawski
28. 7. 2020
Vymazán člen dozorčí rady JUDr. Jaroslav Javornický
28. 7. 2020
Vymazán člen dozorčí rady JUDr. Miloslava Hálová
3. 9. 2019
Změna názvu z Institut kontroly, obecně prospěšná společnost na Institut kontroly, obecně prospěšná společnost v likvidaci
3. 9. 2019
Zapsán likvidátor Ing. Jiřina Landová, jako likvidátor
26. 4. 2018
Změna adresy: zakladatel Ing. Marie Bílková
4. 2. 2018
Změna adresy: zakladatel JUDr. Václav Henych
2. 3. 2017
Změna adresy: člen správní rady JUDr. Mgr. Michal Pospíšil
27. 2. 2016
Změna adresy: člen správní rady JUDr. Mgr. Michal Pospíšil
10. 8. 2015
Změna adresy: zakladatel JUDr. Aleš Vokálek
26. 3. 2015
Zapsán člen správní rady Mgr. Ilona Turková, jako člen správní rady
26. 3. 2015
Vymazán člen správní rady Ing. Marie Bílková
26. 3. 2015
Počet členů správní rady: 3
26. 3. 2015
Změna názvu z Institut kontroly, obecně prospěná společenost na Institut kontroly, obecně prospěšná společnost
26. 3. 2015
Vymazán člen dozorčí rady JUDr. Josef Vokroj
26. 3. 2015
Vymazán člen dozorčí rady JUDr. Jaroslav Saveljev
26. 3. 2015
Vymazán člen dozorčí rady JUDr. Filip Melzer, Ph.D., LL.M.
16. 9. 2014
Změna adresy: zakladatel JUDr. Jaroslav Javornický
16. 9. 2014
Změna adresy: člen dozorčí rady JUDr. Jaroslav Javornický
24. 7. 2014
Změna adresy: zakladatel JUDr. Jiří Rajchl, Ph.D.
24. 7. 2014
Změna adresy: člen správní rady JUDr. Jiří Rajchl, Ph.D.
18. 9. 2013
Změna adresy: člen dozorčí rady JUDr. Jaroslav Saveljev
15. 8. 2013
Změna adresy: člen dozorčí rady JUDr. Filip Melzer, Ph.D., LL.M.
7. 10. 2011
Zapsán zakladatel JUDr. Aleš Vokálek, jako zakladatel
7. 10. 2011
Zapsán zakladatel JUDr. Jiří Rajchl, Ph.D., jako zakladatel
7. 10. 2011
Zapsán zakladatel JUDr. Květoslav Kramář, Ph.D., jako zakladatel
7. 10. 2011
Zapsán zakladatel JUDr. Jaroslav Javornický, jako zakladatel
7. 10. 2011
Zapsán zakladatel JUDr. Václav Henych, jako zakladatel
7. 10. 2011
Zapsán zakladatel Ing. Marie Bílková, jako zakladatel
7. 10. 2011
Zapsán člen statutárního orgánu JUDr. Květoslav Kramář, Ph.D., jako člen statutárního orgánu
7. 10. 2011
Zapsán člen správní rady JUDr. Jiří Rajchl, Ph.D., jako člen správní rady
7. 10. 2011
Zapsán člen správní rady JUDr. Mgr. Michal Pospíšil, jako člen správní rady
7. 10. 2011
Zapsán člen správní rady Ing. Marie Bílková, jako člen správní rady
7. 10. 2011
Zapsán předmět podnikání: a) zpracovávat teoreticko-právní analýzy a provádět rozbory návrhů právních předpisů, platných právních předpisů a vnitřních předpisů a metodických návodů upravujících kontrolní činnosti ve veřejné správě a teoreticko-právní analýzy a rozbory uplatňovaných postupů při výkonu kontrolních činností a jiných zásahových činností ve veřejné správě. b) zpracovávat návrhy modelových řešení legislativních úprav a návrhy metodických návodů, pomůcek a postupů vztahujících se k výkonu kontrolních a jiných zásahových činností ve veřejné správě, a poskytovat odborné konzultace při výkonu kontrolních a jiných zásahových činností ve veřejné správě.
7. 10. 2011
Zapsán předmět podnikání: a) provádí specializovaný monitoring vládních návrhů zákonů obsahujících úpravy kontrolních činností ve veřejné správě, který je bezplatně veřejně přístupný na internetových stránkách společnosti a umožňuje veřejnou diskusi k monitorovaným návrhům zákonů. b) provádí specializovaný monitoring soudní judikatury z oblasti kontrolních činností ve veřejné správě, který je bezplatně veřejně přístupný na internetových stránkách společnosti a umožňuje veřejnou diskusi k monitorovaným soudním rozhodnutím. c) provádí specializovaný monitoring titulů českojazyčných odborných publikací a titulů článků v odborném právnickém tisku zaměřených na kontrolní činnosti ve veřejné správě, který je bezplatně veřejně přístupný na internetových stránkách společnosti. d) s využitím poznatků ze své činnosti se bezplatně veřejně vyjadřuje k vybraným koncepčním materiálům veřejných institucí týkajícím se organizace a výkonu kontrolních činností v ČR, návrhům právních předpisů, platným právním a dalším předpisům a metodickým návodům upravujícím kontrolní činnosti ve veřejné správě a k uplatňovaným postupům při výkonu kontrolních činností ve veřejné správě. e) zpracovává a zveřejňuje vlastní původní vědecké monografie, výzkumné a další studie, učebnice a skripta nebo odborné články zaměřené na teoreticko- právní, popřípadě jiné společensko-vědní aspekty kontrolních a jiných zásahových činností ve veřejné správě, popřípadě je poskytuje jako podklady pro výzkumnou a publikační činnost vědecko-výzkumných institucí a vysokých škol. f) organizuje a uskutečňuje odborná kolokvia a workshopy pro vědeckou a odbornou kontrolorskou veřejnost o legislativně právních, popřípadě dalších souvisejících odborných aspektech kontrolních a jiných zásahových činností ve veřejné správě a workshopy a setkání zaměřená na výměnu zkušeností z výkonu kontrolních činností. g) organizuje a uskutečňuje původní odborné vzdělávací programy, kurzy a přednášky pro kontrolory orgánů veřejné správy a kontrolované fyzické a právnické osoby o teoreticko-právních a pozitivně-právních, popřípadě dalších odborných aspektech kontrolních a jiných zásahových činností ve veřejné správě.
7. 10. 2011
Vznik společnosti Institut kontroly, obecně prospěná společenost
7. 10. 2011
Zapsán člen dozorčí rady JUDr. Josef Vokroj, jako člen dozorčí rady
1/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Kamil Bartošek

Kamil Bartošek

bavič, internetový producent, influencer, moderátor a investor

-1214
-
+
František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-2410
-
+
Martin Kasa

Martin Kasa

podnikatel, Pilulka.cz

-894
-
+
Tomáš Čupr

Tomáš Čupr

podnikatel, Rohlik.cz, Slevomat

-2773
-
+
Roman Šmucler

Roman Šmucler

stomatolog, televizní moderátor a podnikatel

-2716
-
+
David Drobík

David Drobík

podnikatel

-19
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.