Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

HRAD LOKET, o.p.s., Loket, IČO: 25237896 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti HRAD LOKET, o.p.s.. Údaje byly staženy 13. 2. 2024 z datové služby justice.cz
dle IČO 25237896. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 25237896 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES Registr dotací
Datum vzniku a zápisu
20. 10. 1999
Název
HRAD LOKET, o.p.s.
zapsáno 20. 10. 1999
Firmy na stejné adrese
Zámecká čp. 67, Loket
zapsáno 20. 10. 1999 vymazáno 7. 3. 2015
Sídlo Kraj: Karlovarský kraj
Okres: Sokolov
Obec: Loket
Část obce: Loket
Ulice: Zámecká
Adresní místo: Zámecká 67/10
IČO
25237896
zapsáno 20. 10. 1999
Právní forma
Obecně prospěšná společnost
zapsáno 20. 10. 1999
Spisová značka
O 18/KSPL Krajský soud v Plzni
zapsáno 20. 10. 1999
Rizikovost společnosti

Kontakty - HRAD LOKET, o.p.s.

Telefonní kontakt
352 684 648
Mobilní telefon
606 112 242
E-mailová adresa
Web stránky
Facebook profil
Kontaktní adresa
Zámecká 67/10, 35733 Loket

Poslední změny a události - HRAD LOKET, o.p.s.

10. 2. 2024
Změna dne vzniku nebo zániku členství: Patrik Pizinger
10. 2. 2024
Změna titulu: člen správní rady Ing. Arch. Helena Malinová
3. 1. 2024
Zapsán člen správní rady Mgr. Dominika Kožešníková, jako členka správní rady
3. 1. 2024
Vymazán člen správní rady Radek Kaňa
30. 11. 2023
Zapsán předmět podnikání: (1) Hlavním cílem a základním posláním společnosti je zpřístupnění hradu Loket a Černé věže, prezentace loketských sbírek a podávání informací o hradě a městě Loket a jeho okolí nejširší veřejnosti. Za tímto účelem společnost zajišťuje a provádí a) správu hradu Loket, Černé věže, loketského sbírkového fondu a dalšího svěřeného movitého a nemovitého majetku, b) péči o hrad Loket a Černou věž, zlepšování stavu areálu hradu Loket a Černé věže a odbornou péči o kulturní a přírodní hodnoty v areálu hradu Loket a jeho okolí, c) odbornou péči o loketské sbírky, jejich restaurování a řádné uložení včetně jejich prezentaci v prostorách hradu Loket a Černé věže, d) návštěvnický provoz hradu Loket a Černé věže, e) vytváření podmínek pro širší využití hradu Loket v souladu se specifickým charakterem hradu Loket a Černé věže, f) rozvoj kulturních a společenských činnosti na hradě Loket a ve městě Loket, g) provoz infocentra, jehož úkolem je sběr a šíření informací o hradu a městě Loket a jeho okolí, propagace hradu Loket a města Loket a distribuce upomínkových předmětů a podobných materiálů, h) poskytování standardizovaných veřejných služeb podle zákona č. 122/2000 Sb., o ochraně sbírek muzejní povahy a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, i) správa tzv. Loketské sbírky podle zákona č. 122/2000 Sb., o ochraně sbírek muzejní povahy a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, j) vydávání a veřejné šíření odborných informačních a propagačních neperiodických publikací ve smyslu zákona č. 37/1995 Sb., o neperiodických publikacích, ve znění pozdějších předpisů, k) zajišťování kulturně výchovné činnosti, l) pořádání vzdělávacích programů. (2) Společnost bude prostřednictvím infocentra zajišťovat a) propagaci hradu a města Loket, b) vydávání tiskovin informujících o hradu Loket a městě Loket, c) poskytování propagačních materiálů návštěvníkům hradu Loket a města Loket a subjektům spolupracujícím se společností s cílem propagovat aktivity společnosti, d) sběr a podávání informací o hradu Loket a městu Loket a okolí návštěvníkům, tisku, orgánům státní správy a samosprávy včetně institucí Evropské unie, a dále partnerům v oblasti cestovního ruchu včetně poskytování fotografií a textů o hradu Loket a městu Loket sdělovacím prostředkům a osobám činným v cestovním ruchu, d) vedení a zveřejňování statistiky o cestovním ruchu na hradu Loket a městě Loket, e) spolupráci s městem Loket při organizaci a financování kulturně-společenských akcí pořádaných městem Loket.

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - HRAD LOKET, o.p.s.
Více o vizualizacích

HRAD LOKET, o.p.s., IČO: 25237896: vizualizace vztahů osob a společností

HRAD LOKET, o.p.s., IČO: 25237896

Zobrazit vztahy a firmy
Druh obecně prospěšných služeb
Financování obnovy hradu Loket. Společnost shromažďuje finanční prostředky na údržbu a obnovu hradu Loket, hlavním cílem je zpřístupnění hradu a jeho kulturního bohatství nejširší veřejnosti. Spravuje vlastními silami hrad Loket, svěřený nemovitý a movitý majetek. Zajišťuje návštěvnický provoz, propagační činnost včetně distribuce upomínkových předmětů a podobných materiálů, a vytváří podmínky pro širší využití hradu v souladu se specifickým charakterem hradu. Rozvíjí kulturní a společenskou činnost na hradě i ve městě. Zajišťuje péči o hrad a jeho okolí, zlepšování stavu areálu hradu i odbornou péči o kulturní a přírodní hodnoty v areálu hradu a jeho okolí.
zapsáno 20. 10. 1999 vymazáno 1. 12. 2019
(1) Hlavním cílem a základním posláním společnosti je zpřístupnění hradu Loket a Černé věže, prezentace loketských sbírek a podávání informací o hradě a městě Loket a jeho okolí nejširší veřejnosti. Za tímto účelem společnost zajišťuje a provádí a) správu hradu Loket, Černé věže, loketského sbírkového fondu a dalšího svěřeného movitého a nemovitého majetku, b) péči o hrad Loket a Černou věž, zlepšování stavu areálu hradu Loket a Černé věže a odbornou péči o kulturní a přírodní hodnoty v areálu hradu Loket a jeho okolí, c) odbornou péči o loketské sbírky, jejich restaurování a řádné uložení včetně jejich prezentaci v prostorách hradu Loket a Černé věže, d) návštěvnický provoz hradu Loket a Černé věže, e) vytváření podmínek pro širší využití hradu Loket v souladu se specifickým charakterem hradu Loket a Černé věže, f) rozvoj kulturních a společenských činnosti na hradě Loket a ve městě Loket, g) provoz infocentra, jehož úkolem je sběr a šíření informací o hradu a městě Loket a jeho okolí, propagace hradu Loket a města Loket a distribuce upomínkových předmětů a podobných materiálů. (2) Společnost bude prostřednictvím infocentra zajišťovat a) propagaci hradu a města Loket, b) vydávání tiskovin informujících o hradu Loket a městě Loket, c) poskytování propagačních materiálů návštěvníkům hradu Loket a města Loket a subjektům spolupracujícím se společností s cílem propagovat aktivity společnosti, d) sběr a podávání informací o hradu Loket a městu Loket a okolí návštěvníkům, tisku, orgánům státní správy a samosprávy včetně institucí Evropské unie, a dále partnerům v oblasti cestovního ruchu včetně poskytování fotografií a textů o hradu Loket a městu Loket sdělovacím prostředkům a osobám činným v cestovním ruchu, d) vedení a zveřejňování statistiky o cestovním ruchu na hradu Loket a městě Loket, e) spolupráci s městem Loket při organizaci a financování kulturně-společenských akcí pořádaných městem Loket.
zapsáno 1. 12. 2019 vymazáno 30. 11. 2023
(1) Hlavním cílem a základním posláním společnosti je zpřístupnění hradu Loket a Černé věže, prezentace loketských sbírek a podávání informací o hradě a městě Loket a jeho okolí nejširší veřejnosti. Za tímto účelem společnost zajišťuje a provádí a) správu hradu Loket, Černé věže, loketského sbírkového fondu a dalšího svěřeného movitého a nemovitého majetku, b) péči o hrad Loket a Černou věž, zlepšování stavu areálu hradu Loket a Černé věže a odbornou péči o kulturní a přírodní hodnoty v areálu hradu Loket a jeho okolí, c) odbornou péči o loketské sbírky, jejich restaurování a řádné uložení včetně jejich prezentaci v prostorách hradu Loket a Černé věže, d) návštěvnický provoz hradu Loket a Černé věže, e) vytváření podmínek pro širší využití hradu Loket v souladu se specifickým charakterem hradu Loket a Černé věže, f) rozvoj kulturních a společenských činnosti na hradě Loket a ve městě Loket, g) provoz infocentra, jehož úkolem je sběr a šíření informací o hradu a městě Loket a jeho okolí, propagace hradu Loket a města Loket a distribuce upomínkových předmětů a podobných materiálů, h) poskytování standardizovaných veřejných služeb podle zákona č. 122/2000 Sb., o ochraně sbírek muzejní povahy a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, i) správa tzv. Loketské sbírky podle zákona č. 122/2000 Sb., o ochraně sbírek muzejní povahy a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, j) vydávání a veřejné šíření odborných informačních a propagačních neperiodických publikací ve smyslu zákona č. 37/1995 Sb., o neperiodických publikacích, ve znění pozdějších předpisů, k) zajišťování kulturně výchovné činnosti, l) pořádání vzdělávacích programů. (2) Společnost bude prostřednictvím infocentra zajišťovat a) propagaci hradu a města Loket, b) vydávání tiskovin informujících o hradu Loket a městě Loket, c) poskytování propagačních materiálů návštěvníkům hradu Loket a města Loket a subjektům spolupracujícím se společností s cílem propagovat aktivity společnosti, d) sběr a podávání informací o hradu Loket a městu Loket a okolí návštěvníkům, tisku, orgánům státní správy a samosprávy včetně institucí Evropské unie, a dále partnerům v oblasti cestovního ruchu včetně poskytování fotografií a textů o hradu Loket a městu Loket sdělovacím prostředkům a osobám činným v cestovním ruchu, d) vedení a zveřejňování statistiky o cestovním ruchu na hradu Loket a městě Loket, e) spolupráci s městem Loket při organizaci a financování kulturně-společenských akcí pořádaných městem Loket.
zapsáno 30. 11. 2023

Statutární orgán - ředitel - HRAD LOKET, o.p.s.

Člen statutárního orgánu
Václav Lojín
Pražská silnice, 360 01 Karlovy Vary
zapsáno 26. 7. 2011 vymazáno 7. 3. 2015
Člen statutárního orgánu
Václav Lojín
Pražská silnice, 360 01 Karlovy Vary - Karlovy Vary
Den vzniku funkce: 1. 1. 2000
Den zániku funkce: 29. 2. 2020
zapsáno 7. 3. 2015 vymazáno 7. 4. 2020
Člen statutárního orgánu
Mgr. Jana Těžká
Tyršova, 357 35 Chodov - Chodov
Den vzniku funkce: 1. 3. 2020
zapsáno 7. 4. 2020

Správní rada - HRAD LOKET, o.p.s.

Člen
Jan Hadrava
TGM č.p., Loket
zapsáno 20. 10. 1999 vymazáno 21. 6. 2006
Člen
RNDr. Milan Gebouský
Mírová č.p., Loket
zapsáno 20. 10. 1999 vymazáno 12. 4. 2003
Člen
Mgr. Rudolf Flaška
T.G. Masaryka č.p., Loket
zapsáno 20. 10. 1999 vymazáno 12. 4. 2003
Člen
Ignác Kalianko
Sokolovská č.p., Loket
zapsáno 20. 10. 1999 vymazáno 17. 6. 2004
Člen
Jana Sobotová
Krátká č.p., Loket
zapsáno 20. 10. 1999 vymazáno 13. 1. 2007
Člen
Karel Horčička
Zahradní č.p., Loket
zapsáno 20. 10. 1999 vymazáno 12. 4. 2003
Člen
Radek Hejna
Sokolovská, Loket
zapsáno 12. 4. 2003 vymazáno 13. 1. 2007
Člen
Jiří Kolařík
Radniční, Loket
zapsáno 12. 4. 2003 vymazáno 17. 2. 2007
Člen
Mgr. Petr Zahradníček
Zahradní, Loket
zapsáno 12. 4. 2003 vymazáno 17. 2. 2007
Člen
Jan Sobota
Radniční, Loket
zapsáno 17. 6. 2004 vymazáno 25. 2. 2009
Člen správní rady
Mgr. Jiří Klsák
Zámecký vrch, Karlovy Vary
zapsáno 21. 6. 2006 vymazáno 15. 8. 2013
Člen správní rady
Ing. Pavel Beran
Sportovní, Loket
zapsáno 13. 1. 2007 vymazáno 8. 2. 2013
Člen správní rady
Pavel Karásek
Sportovní, Loket
zapsáno 13. 1. 2007 vymazáno 8. 2. 2013
Člen správní rady
Ing. Martina Pinterová
Československé armády, Loket
zapsáno 17. 2. 2007 vymazáno 25. 2. 2009
Člen správní rady
Jan Hadrava
T.G. Masaryka, Loket
zapsáno 17. 2. 2007 vymazáno 10. 9. 2008
Člen správní rady
Radek Hejna
Sokolovská, Loket
Den zániku členstvi: 15. 12. 2014
zapsáno 10. 9. 2008 vymazáno 7. 3. 2015
Předseda správní rady
Ing. Martina Pinterová
Československé armády, Loket
zapsáno 25. 2. 2009 vymazáno 8. 2. 2013
Člen správní rady
Jaroslav Hlavsa
T.G.M., Loket
Den zániku členstvi: 3. 11. 2014
zapsáno 25. 2. 2009 vymazáno 7. 3. 2015
Předseda správní rady
Ing. Zdeněk Bednář
T. G. Masaryka, 357 33 Loket - Loket
zapsáno 8. 2. 2013 vymazáno 7. 3. 2015
Člen správní rady
Ing. Pavel Beran
Sportovní, 357 33 Loket - Loket
zapsáno 3. 4. 2013 vymazáno 7. 3. 2015
Člen správní rady
Pavel Karásek
Sportovní, 357 33 Loket - Loket
zapsáno 3. 4. 2013 vymazáno 7. 3. 2015
Člen správní rady
Mgr. Jiří Klsák
Pod Jelením skokem, 360 01 Karlovy Vary - Karlovy Vary
Den zániku členstvi: 3. 11. 2014
zapsáno 15. 8. 2013 vymazáno 7. 3. 2015
Předseda správní rady
Ing. Zdeněk Bednář
T. G. Masaryka, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku funkce: 29. 11. 2012
Den zániku funkce: 1. 11. 2015
Den vzniku členstvi: 1. 11. 2012
Den zániku členstvi: 1. 11. 2015
zapsáno 7. 3. 2015 vymazáno 7. 1. 2016
Člen správní rady
Ing. Pavel Beran
Sportovní, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 30. 6. 2012
Den zániku členstvi: 30. 6. 2015
zapsáno 7. 3. 2015 vymazáno 28. 10. 2015
Člen správní rady
Pavel Karásek
Sportovní, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 30. 6. 2012
Den zániku členstvi: 30. 6. 2015
zapsáno 7. 3. 2015 vymazáno 28. 10. 2015
Člen správní rady
Bc. Kristián Šujan
Zahradní, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 20. 11. 2014
Den zániku členstvi: 20. 11. 2017
zapsáno 7. 3. 2015 vymazáno 23. 12. 2017
Člen správní rady
Mgr. Jiří Klsák
Pod Jelením skokem, 360 01 Karlovy Vary - Karlovy Vary
Den vzniku členstvi: 4. 11. 2014
Den zániku členstvi: 4. 11. 2017
zapsáno 7. 3. 2015 vymazáno 23. 12. 2017
Člen správní rady
Radek Hejna
Sokolovská, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 16. 12. 2014
Den zániku členstvi: 16. 12. 2017
zapsáno 7. 3. 2015 vymazáno 23. 12. 2017
Člen správní rady
Ing. Pavel Beran
Sportovní, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 1. 7. 2015
Den zániku členstvi: 1. 7. 2018
zapsáno 28. 10. 2015 vymazáno 18. 9. 2018
Člen správní rady
Pavel Karásek
Sportovní, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 1. 7. 2015
Den zániku členstvi: 1. 7. 2018
zapsáno 28. 10. 2015 vymazáno 18. 9. 2018
Člen správní rady
Ing. Zdeněk Bednář
T. G. Masaryka, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 2. 11. 2015
zapsáno 7. 1. 2016 vymazáno 9. 2. 2019
Předseda správní rady
Ing. Zdeněk Bednář
Den vzniku funkce: 8. 12. 2015
Den vzniku členstvi: 2. 11. 2015
zapsáno 10. 2. 2016 vymazáno 13. 2. 2016
Předseda správní rady
Ing. Zdeněk Bednář
T. G. Masaryka, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku funkce: 8. 12. 2015
Den zániku funkce: 2. 11. 2018
Den vzniku členstvi: 2. 11. 2015
Den zániku členstvi: 2. 11. 2018
zapsáno 13. 2. 2016 vymazáno 16. 4. 2019
Člen správní rady
Mgr. Jiří Klsák
Pod Jelením skokem, 360 01 Karlovy Vary - Karlovy Vary
Den vzniku členstvi: 5. 11. 2017
Den zániku členstvi: 5. 11. 2020
zapsáno 23. 12. 2017 vymazáno 11. 2. 2021
Člen správní rady
Radek Hejna
Sokolovská, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 17. 12. 2017
Den zániku členstvi: 3. 12. 2019
zapsáno 23. 12. 2017 vymazáno 7. 2. 2020
Člen správní rady
Mgr. Kristián Šujan
Zahradní, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 21. 11. 2017
Den zániku členstvi: 21. 11. 2020
zapsáno 23. 12. 2017 vymazáno 11. 2. 2021
Člen správní rady
Ing. Pavel Beran
Sportovní, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 2. 7. 2018
Den zániku členstvi: 3. 12. 2019
zapsáno 18. 9. 2018 vymazáno 7. 2. 2020
Člen správní rady
Pavel Karásek
Sportovní, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 2. 7. 2018
Den zániku členstvi: 7. 1. 2020
zapsáno 18. 9. 2018 vymazáno 30. 5. 2020
Člen správní rady
Ing. Mgr. Petr Adamec
Sportovní, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 13. 12. 2018
zapsáno 9. 2. 2019 vymazáno 16. 4. 2019
Předseda správní rady
Ing. Mgr. Petr Adamec
Sportovní, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku funkce: 29. 1. 2019
Den zániku funkce: 13. 12. 2021
Den vzniku členstvi: 13. 12. 2018
Den zániku členstvi: 13. 12. 2021
zapsáno 16. 4. 2019 vymazáno 26. 3. 2022
Člen správní rady
Ing. Petr Potužák
T. G. Masaryka, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 12. 12. 2019
Den zániku členstvi: 18. 4. 2020
zapsáno 7. 2. 2020 vymazáno 7. 8. 2020
Člen správní rady
Mgr. Filip Prekop
Kostelní, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 12. 12. 2019
zapsáno 7. 2. 2020 vymazáno 23. 11. 2022
Člen správní rady
Mons. Dr. Jiří Majkov
Korunní, 130 00 Praha - Vinohrady
Den vzniku členstvi: 6. 2. 2020
Den zániku členstvi: 3. 7. 2020
zapsáno 30. 5. 2020 vymazáno 25. 11. 2020
Člen správní rady
Ing. Štěpán Mosler
Nádražní, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 28. 5. 2020
Den zániku členstvi: 28. 5. 2023
zapsáno 7. 8. 2020 vymazáno 19. 8. 2023
Člen správní rady
Radek Kaňa
Tovární, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 17. 9. 2020
Den zániku členstvi: 17. 9. 2023
zapsáno 25. 11. 2020 vymazáno 3. 1. 2024
Člen správní rady
Ing. arch. Helena Malinová
T. G. Masaryka, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 19. 11. 2020
Den zániku členstvi: 19. 11. 2023
zapsáno 11. 2. 2021 vymazáno 10. 2. 2024
Člen správní rady
Patrik Pizinger
Staroměstská, 357 35 Chodov - Chodov
Den vzniku členstvi: 22. 11. 2020
Den zániku členstvi: 22. 11. 2023
zapsáno 11. 2. 2021 vymazáno 10. 2. 2024
Předseda správní rady
Ing. Mgr. Petr Adamec
Sportovní, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku funkce: 17. 12. 2021
Den vzniku členstvi: 14. 12. 2021
zapsáno 26. 3. 2022
Člen správní rady
Mgr. Filip Prekop
Mírová, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 12. 12. 2019
Den zániku členstvi: 12. 12. 2022
zapsáno 23. 11. 2022 vymazáno 22. 2. 2023
Člen správní rady
Ing. Zdeněk Bednář
T. G. Masaryka, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 12. 12. 2022
zapsáno 22. 2. 2023
Člen správní rady
Ing. Eva Weinhold
Mírová, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 29. 5. 2023
zapsáno 19. 8. 2023
Členka správní rady
Mgr. Dominika Kožešníková
Řadová, 360 18 Karlovy Vary - Tašovice
Den vzniku členstvi: 26. 10. 2023
zapsáno 3. 1. 2024
Člen správní rady
Ing. Arch. Helena Malinová
T. G. Masaryka, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 14. 12. 2023
zapsáno 10. 2. 2024
Člen správní rady
Patrik Pizinger
Staroměstská, 357 35 Chodov - Chodov
Den vzniku členstvi: 14. 12. 2023
zapsáno 10. 2. 2024
Způsob jednání
Způsob jednání: Společnost zastupuje a za společnost se podepisuje předseda správní rady.
zapsáno 20. 10. 1999 vymazáno 26. 7. 2011

Zakladatel - HRAD LOKET, o.p.s.

Zakladatel
Město Loket, IČO: 00259489
T.G.Masaryka čp. 1, 357 33 Loket
zapsáno 20. 10. 1999 vymazáno 10. 7. 2014
Zakladatel
Město Loket, IČO: 00259489
T. G. Masaryka 1/69, 357 33 Loket - Loket
zapsáno 10. 7. 2014

Dozorčí rada - HRAD LOKET, o.p.s.

Člen
Ing. Jiří Čihák
ČSA č.p., Loket
zapsáno 20. 10. 1999 vymazáno 8. 3. 2005
Člen
Radek Hejna
Sokolovská č.p., Loket
zapsáno 20. 10. 1999 vymazáno 12. 4. 2003
Člen
Petr Antal
ČSA č.p., Loket
zapsáno 20. 10. 1999 vymazáno 8. 3. 2005
Člen
Jana Kejšarová
Sportovní, Loket
zapsáno 12. 4. 2003 vymazáno 10. 5. 2012
Člen dozorčí rady
Ing. Zdeněk Bednář
T.G. Masaryka, Loket
zapsáno 8. 3. 2005 vymazáno 10. 5. 2012
Člen dozorčí rady
Vladimír Švihnos
T.G. Masaryka, Loket
zapsáno 8. 3. 2005 vymazáno 10. 5. 2012
Předseda dozorčí rady
Jana Kejšarová
Sportovní, Loket
Den zániku funkce: 3. 11. 2014
Den zániku členstvi: 3. 11. 2014
zapsáno 10. 5. 2012 vymazáno 7. 3. 2015
Člen dozorčí rady
PhDr. Vladimír Vlasák
Boční, Karlovy Vary - Bohatice
Den zániku členstvi: 3. 11. 2014
zapsáno 10. 5. 2012 vymazáno 7. 3. 2015
Člen dozorčí rady
Karel Horčička
Zahradní, Loket
Den zániku členstvi: 3. 11. 2014
zapsáno 10. 5. 2012 vymazáno 7. 3. 2015
Předseda dozorčí rady
Jana Kejšarová
Sportovní, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku funkce: 3. 12. 2014
Den vzniku členstvi: 4. 11. 2014
Den zániku členstvi: 4. 11. 2017
zapsáno 7. 3. 2015 vymazáno 23. 12. 2017
Člen dozorčí rady
PhDr. Vladimír Vlasák
Boční, 360 04 Karlovy Vary - Bohatice
Den vzniku členstvi: 4. 11. 2014
Den zániku členstvi: 4. 11. 2017
zapsáno 7. 3. 2015 vymazáno 23. 12. 2017
Člen dozorčí rady
Karel Horčička
Zahradní, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 4. 11. 2014
Den zániku členstvi: 4. 11. 2017
zapsáno 7. 3. 2015 vymazáno 23. 12. 2017
Člen dozorčí rady
Jana Kejšarová
Sportovní, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 5. 11. 2017
zapsáno 23. 12. 2017 vymazáno 27. 2. 2018
Člen dozorčí rady
PhDr. Vladimír Vlasák
Boční, 360 04 Karlovy Vary - Bohatice
Den vzniku členstvi: 5. 11. 2017
Den zániku členstvi: 10. 1. 2020
zapsáno 23. 12. 2017 vymazáno 30. 5. 2020
Člen dozorčí rady
Karel Horčička
Zahradní, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 5. 11. 2017
Den zániku členstvi: 18. 2. 2020
zapsáno 23. 12. 2017 vymazáno 7. 8. 2020
Předsedkyně dozorčí rady
Jana Kejšarová
Sportovní, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku funkce: 4. 12. 2017
Den zániku funkce: 15. 1. 2020
Den vzniku členstvi: 5. 11. 2017
Den zániku členstvi: 15. 1. 2020
zapsáno 27. 2. 2018 vymazáno 30. 5. 2020
Člen dozorčí rady
Ing. Michaela Weinlichová
Hradní, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 6. 2. 2020
zapsáno 30. 5. 2020 vymazáno 18. 3. 2022
Člen dozorčí rady
Jakub Tichý
Nad Hájovnou, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 6. 2. 2020
Den zániku členstvi: 6. 2. 2023
zapsáno 30. 5. 2020 vymazáno 12. 5. 2023
Člen dozorčí rady
Ing. Bc. Hana Hornová, MBA
Karla Čapka, 357 09 Habartov - Habartov
Den vzniku členstvi: 28. 5. 2020
zapsáno 7. 8. 2020 vymazáno 12. 11. 2020
Předseda dozorčí rady
Ing. Bc. Hana Hornová, MBA
Karla Čapka, 357 09 Habartov - Habartov
Den vzniku funkce: 26. 6. 2020
Den zániku funkce: 28. 5. 2023
Den vzniku členstvi: 28. 5. 2020
Den zániku členstvi: 28. 5. 2023
zapsáno 12. 11. 2020 vymazáno 19. 8. 2023
Člen dozorčí rady
Ing. Michaela Weinlichová
Kostelní, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 6. 2. 2020
Den zániku členstvi: 6. 2. 2023
zapsáno 18. 3. 2022 vymazáno 12. 5. 2023
Člen
Ing. Michaela Weinlichová
Kostelní, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 16. 3. 2023
zapsáno 12. 5. 2023
Člen
Jakub Tichý
Nad Hájovnou, 357 33 Loket - Loket
Den vzniku členstvi: 16. 3. 2023
zapsáno 12. 5. 2023
Člen dozorčí rady
Ing. Bc. Hana Hornová, MBA
Karla Čapka, 357 09 Habartov - Habartov
Den vzniku členstvi: 29. 5. 2023
zapsáno 19. 8. 2023 vymazáno 11. 10. 2023
Předsedkyně dozorčí rady
Ing. Bc. Hana Hornová, MBA
Karla Čapka, 357 09 Habartov - Habartov
Den vzniku funkce: 29. 6. 2023
Den vzniku členstvi: 29. 5. 2023
zapsáno 11. 10. 2023

Hodnocení firmy - HRAD LOKET, o.p.s.

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - HRAD LOKET, o.p.s.

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

760
-
+
Michal Horáček

Michal Horáček

hudebník, podnikatel, kandidát na prezidenta

-976
-
+
Zdeněk Bakala

Zdeněk Bakala

podnikatel a uhlobaron

-2013
-
+
Roman Vaněk

Roman Vaněk

kuchař

762
-
+
Ivo Rittig

Ivo Rittig

podnikatel a lobbista

-1830
-
+
Simona Janoušková

Simona Janoušková

podnikatelka a manželka Romana Janouška, která se nerada fotí

-1444
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.