Partners Financial Services

Společenství vlastníků Aviatiků 16/1524, Ostrava, IČO: 25874110 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Jana Pirohová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Ing. Martin Kvapil, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Karel Maralík, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
7. 1. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Jana Pirohová, jako člen výboru
7. 1. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Martin Kvapil, jako místopředseda výboru
7. 1. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Věra Pavelcová
7. 1. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Pavel Štěrba
7. 1. 2022
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Karel Maralík
18. 1. 2017
Změna dne vzniku nebo zániku členství: Věra Pavelcová
18. 1. 2017
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Pavel Štěrba
18. 1. 2017
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Karel Maralík
18. 1. 2017
Zapsán způsob jednání: Výbor zastupuje společenství navenek ve všech záležitostech tak, že právní jednání činí vždy buď předseda anebo místopředseda výboru společně s dalším členem výboru. Jde-li o právní jednání v písemné formě, připojí podepisující členové výboru k názvu společenství svůj podpis a údaj o své funkci. Činí-li právní jednání předseda spolu s místopředsedou, je tento považován za dalšího člena výboru.
18. 1. 2017
Změna názvu z \"Společenství vlastníků jednotek Aviatiků 16/1524\" na Společenství vlastníků Aviatiků 16/1524, Ostrava
9. 3. 2015
Změna sídla z ul. Aviatiků 16/1524, 704 00 Ostrava-Hrabůvka, Česká republika - neztotožněno na Aviatiků 1524/16, 700 30 Ostrava - Hrabůvka
4. 3. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Věra Pavelcová, jako člen výboru
4. 3. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Pavel Štěrba, jako místopředseda výboru
4. 3. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Karel Maralík, jako předseda výboru
4. 3. 2015
Počet členů statutárního orgánu: 3
4. 3. 2015
Vymazán člen statutárního orgánu Pavel Štěrba
4. 3. 2015
Vymazán člen statutárního orgánu Karel Maralík
4. 3. 2015
Vymazán člen statutárního orgánu Marie Fischerová
27. 2. 2010
Zapsán člen statutárního orgánu Pavel Štěrba, jako místopředseda výboru
27. 2. 2010
Vymazán člen statutárního orgánu Bedřich Adámek
27. 2. 2010
Vymazán způsob jednání: Za výbor jedná navenek předseda nebo místopředseda výboru. Je-li pro právní úkon zapotřebí písemná forma, je nezbytný podpis předsedy nebo místopředsedy výboru a dalšího člena výboru.
27. 2. 2010
Vymazán předmět činnosti: 6. Společenství je oprávněno sjednat smlouvu o zástavním právu k jednotce, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu, k zajištění pohledávek vyplývajících z úvěru poskytnutého na náklady spojené se správou domu, a to se souhlasem vlastníka jednotky.
27. 2. 2010
Vymazán předmět činnosti: 5. Předmětem činnosti společenství může být dále v případech, kdy společenství zajišťuje služby a) vybírání záloh na úhradu za služby od vlastníků jednotek, b) vedení potřebné evidence plateb vlastníků jednotek na zálohy na úhradu za služby, c) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněžními prostředky svěřenými vlastníky jednotek formou záloh na úhradu za služby, d) vyúčtování zálohových plateb na úhradu za služby pro jednotlivé vlastníky jednotek, e) provozování technických zařízení v domě, která slouží i jiným subjektům, s povinností osob, kterým je svěřena jejich obsluha, disponovat s nimi s péči řádného správce majetku a podle pokynů schválených shromážděním vlastníků jednotek.
27. 2. 2010
Vymazán předmět činnosti: 4. Na základě pověření vlastníků jednotek zajišťuje společenství: a) plnění poskytovaná s užíváním bytů a nebytových prostorů a společných částí domu (dále jen \"služby\"), s výjimkou těch, která si zajišťují vlastníci jednotek od dodavatele přímo (např. dodávka elektrické energie nebo plynu do jednotlivých bytů a nebytových prostorů), b) dodávky elektrické energie a vody, případně plynu a odvádění odpadních vod pro společné části domu, c) dodávky vody a odvádění odpadních vod pro jednotlivé jednotky, d) dodávky tepla a teplé užitkové vody z centrálního zdroje umístěného v domě, případně od dodavatele tepla ze zdroje umístěného mimo dům, e) další povinnosti, které vyplynou pro vlastníky jednotek, případně pro společenství ze zvláštních právních předpisů, případně i jiné činnosti.
27. 2. 2010
Vymazán předmět činnosti: 3. Na základě pověření všech vlastníků jednotek zajišťuje společenství pojištění jednotlivých jednotek a k nim příslušejících podílů na společných částech domu s odpovědností za dodržení předepsaných termínů jednotlivých plateb pojistného za ty vlastníky jednotek, kteří společenství včas poskytnou peněžní prostředky k úhradě pojistného.
27. 2. 2010
Vymazán předmět činnosti: 2. Správou domu se rozumí: a) zajišťování provozu domu a pozemku včetně technických zařízení a společných částí technických sítí, a to tak, aby společné části domu byly provozuschopné a sloužily k jejich řádnému užívání a k řádnému užívání bytů a nebytových prostorů v domě, b) zajišťování oprav a rekonstrukcí společných částí domu včetně havarijní údržby, c) zajišťování protipožárního zabezpečení domu a jeho revize a opravy, d) zajišťování revizí a oprav rozvodů plynu, rozvodů elektrické energie, svislých a vodorovných rozvodů vody a odvodů odpadních vod, rozvodů tepla a teplé užitkové vody a provozu radiátorů ústředního vytápění, vzduchotechniky, výtahů, společné televizní a rozhlasové antény a ostatních systémů k příjmu a rozvodu televizního a rozhlasového signálu, elektrických sdělovacích zařízení v domě a hromosvodů, e) zajišťování revizí a oprav domovní kotelny či výměníkové stanice, f) plnění dalších povinností, pokud vyplývají nebo vyplynou vlastníkům jednotek ze zvláštních právních předpisů v souvislosti s jejich spoluvlastnictvím ke společným částem domu, g) zajišťování administrativní a operativně technické činnosti spojené se správou domu a vedení příslušné technické a provozní dokumentace k domu, h) vybírání příspěvků od vlastníků jednotek na náklady spojené se správou společných částí domu a pozemku, popřípadě dalších, pokud jsou tyto příspěvky z rozhodnutí vlastníků vybírány, i) zajišťování vedení evidence plateb vlastníků jednotek na náklady spojené se správou společných částí domu a pozemku, popřípadě o dalších prostředcích, kterou jsou z rozhodnutí vlastníků vybírány, j) vedení evidence nákladů vzniklých se zajišťováním správy domu, k) vedení přehledu všech ostatních nákladů vztahujících se k domu a pozemku, l) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněžními prostředky vlastníků jednotek, svěřených společenství na úhradu nákladů spojených se správou domu, s povinností oprávněných osob s nimi disponovat s péčí řádného správce cizího majetku a podle pokynů schválených vlastníky, m) vedení účetnictví domu podle zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, s odděleným účtováním na jednotlivé jednotky (byty a nebytové prostory) a sledování nákladů a výnosů v příslušném účetním období.
27. 2. 2010
Vymazán předmět činnosti: 1. Předmětem činnosti společenství je správa, provoz a opravy společných částí domu, vymezených způsobem stanoveným v zákoně (dále jen \"správa domu\") a zabezpečování dalších činností spojených s provozem domu.
28. 10. 2008
Zapsán člen statutárního orgánu Karel Maralík, jako předseda výboru
28. 10. 2008
Vymazán člen statutárního orgánu Lumír Rosenkranc
10. 10. 2007
Zapsán člen statutárního orgánu Marie Fischerová, jako člen výboru
10. 10. 2007
Zapsán člen statutárního orgánu Bedřich Adámek, jako místopředseda výboru
10. 10. 2007
Zapsán člen statutárního orgánu Lumír Rosenkranc, jako předseda výboru
10. 10. 2007
Vymazán člen statutárního orgánu Vanda Švičková
10. 10. 2007
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Jaroslav Drastich
10. 10. 2007
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Radim Sokolovský
10. 1. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Vanda Švičková, jako členka výboru
10. 1. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jaroslav Drastich, jako místopředseda výboru
10. 1. 2001
Zapsán způsob jednání: Za výbor jedná navenek předseda nebo místopředseda výboru. Je-li pro právní úkon zapotřebí písemná forma, je nezbytný podpis předsedy nebo místopředsedy výboru a dalšího člena výboru.
10. 1. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Radim Sokolovský, jako předseda výboru
10. 1. 2001
Zapsán předmět činnosti: 6. Společenství je oprávněno sjednat smlouvu o zástavním právu k jednotce, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu, k zajištění pohledávek vyplývajících z úvěru poskytnutého na náklady spojené se správou domu, a to se souhlasem vlastníka jednotky.
10. 1. 2001
Zapsán předmět činnosti: 5. Předmětem činnosti společenství může být dále v případech, kdy společenství zajišťuje služby a) vybírání záloh na úhradu za služby od vlastníků jednotek, b) vedení potřebné evidence plateb vlastníků jednotek na zálohy na úhradu za služby, c) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněžními prostředky svěřenými vlastníky jednotek formou záloh na úhradu za služby, d) vyúčtování zálohových plateb na úhradu za služby pro jednotlivé vlastníky jednotek, e) provozování technických zařízení v domě, která slouží i jiným subjektům, s povinností osob, kterým je svěřena jejich obsluha, disponovat s nimi s péči řádného správce majetku a podle pokynů schválených shromážděním vlastníků jednotek.
10. 1. 2001
Zapsán předmět činnosti: 4. Na základě pověření vlastníků jednotek zajišťuje společenství: a) plnění poskytovaná s užíváním bytů a nebytových prostorů a společných částí domu (dále jen \"služby\"), s výjimkou těch, která si zajišťují vlastníci jednotek od dodavatele přímo (např. dodávka elektrické energie nebo plynu do jednotlivých bytů a nebytových prostorů), b) dodávky elektrické energie a vody, případně plynu a odvádění odpadních vod pro společné části domu, c) dodávky vody a odvádění odpadních vod pro jednotlivé jednotky, d) dodávky tepla a teplé užitkové vody z centrálního zdroje umístěného v domě, případně od dodavatele tepla ze zdroje umístěného mimo dům, e) další povinnosti, které vyplynou pro vlastníky jednotek, případně pro společenství ze zvláštních právních předpisů, případně i jiné činnosti.
10. 1. 2001
Zapsán předmět činnosti: 3. Na základě pověření všech vlastníků jednotek zajišťuje společenství pojištění jednotlivých jednotek a k nim příslušejících podílů na společných částech domu s odpovědností za dodržení předepsaných termínů jednotlivých plateb pojistného za ty vlastníky jednotek, kteří společenství včas poskytnou peněžní prostředky k úhradě pojistného.
10. 1. 2001
Zapsán předmět činnosti: 2. Správou domu se rozumí: a) zajišťování provozu domu a pozemku včetně technických zařízení a společných částí technických sítí, a to tak, aby společné části domu byly provozuschopné a sloužily k jejich řádnému užívání a k řádnému užívání bytů a nebytových prostorů v domě, b) zajišťování oprav a rekonstrukcí společných částí domu včetně havarijní údržby, c) zajišťování protipožárního zabezpečení domu a jeho revize a opravy, d) zajišťování revizí a oprav rozvodů plynu, rozvodů elektrické energie, svislých a vodorovných rozvodů vody a odvodů odpadních vod, rozvodů tepla a teplé užitkové vody a provozu radiátorů ústředního vytápění, vzduchotechniky, výtahů, společné televizní a rozhlasové antény a ostatních systémů k příjmu a rozvodu televizního a rozhlasového signálu, elektrických sdělovacích zařízení v domě a hromosvodů, e) zajišťování revizí a oprav domovní kotelny či výměníkové stanice, f) plnění dalších povinností, pokud vyplývají nebo vyplynou vlastníkům jednotek ze zvláštních právních předpisů v souvislosti s jejich spoluvlastnictvím ke společným částem domu, g) zajišťování administrativní a operativně technické činnosti spojené se správou domu a vedení příslušné technické a provozní dokumentace k domu, h) vybírání příspěvků od vlastníků jednotek na náklady spojené se správou společných částí domu a pozemku, popřípadě dalších, pokud jsou tyto příspěvky z rozhodnutí vlastníků vybírány, i) zajišťování vedení evidence plateb vlastníků jednotek na náklady spojené se správou společných částí domu a pozemku, popřípadě o dalších prostředcích, kterou jsou z rozhodnutí vlastníků vybírány, j) vedení evidence nákladů vzniklých se zajišťováním správy domu, k) vedení přehledu všech ostatních nákladů vztahujících se k domu a pozemku, l) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněžními prostředky vlastníků jednotek, svěřených společenství na úhradu nákladů spojených se správou domu, s povinností oprávněných osob s nimi disponovat s péčí řádného správce cizího majetku a podle pokynů schválených vlastníky, m) vedení účetnictví domu podle zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, s odděleným účtováním na jednotlivé jednotky (byty a nebytové prostory) a sledování nákladů a výnosů v příslušném účetním období.
10. 1. 2001
Zapsán předmět činnosti: 1. Předmětem činnosti společenství je správa, provoz a opravy společných částí domu, vymezených způsobem stanoveným v zákoně (dále jen \"správa domu\") a zabezpečování dalších činností spojených s provozem domu.
10. 1. 2001
Vznik společnosti \"Společenství vlastníků jednotek Aviatiků 16/1524\"

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Boleslav Polívka

Boleslav Polívka

herec

-1926
-
+
Cyril Regner

Cyril Regner

podnikatel v energetice, český producent

-11
-
+
Marek Dalík

Marek Dalík

lobbista a podnikatel

-1720
-
+
Václav Bartoněk

Václav Bartoněk

manažer, předseda představenstva Zbrojovky Brno

-8
-
+
Šárka Grossová

Šárka Grossová

manželka bývalého premiéra Stanislava Grosse a podnikatelka

304
-
+
Anton Fischer

Anton Fischer

podnikatel

-17
-
+

A tohle už jste četli?