Partners Financial Services

Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 1881, Slezská Ostrava, IČO: 25874543 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel PhDr. Barbora Černá Dvořáková, MBA, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu PhDr. Barbora Černá Dvořáková, MBA, jako předseda společenství vlastníků
1. 6. 2017
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Pavel Švec
1. 6. 2017
Počet členů statutárního orgánu: 1
1. 6. 2017
Změna názvu z Společenství  vlastníků jednotek domu č.p. 1881, Slezská Ostrava na Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 1881, Slezská Ostrava
4. 5. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Pavel Švec
4. 5. 2016
Změna sídla z U staré elektrárny 2,4/1881, 710 00 Ostrava-Slezská Ostrava, Česká republika - neztotožněno na U Staré elektrárny 1881/2, 710 00 Ostrava - Slezská Ostrava
5. 5. 2012
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Pavel Švec, jako pověřený vlastník
5. 5. 2012
Vymazán člen statutárního orgánu Slavomír Golomb
5. 5. 2012
Vymazán způsob jednání: Za společenství jedná navenek pověřený vlastník.
5. 5. 2012
Vymazán předmět činnosti: 6. Společenství je oprávněno sjednat smlouvu o zástavním právu k jednotce, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu, k zajištění poohledávek vyplývajících z úvěru poskytnutého na náklady spojené se správou domu, a to pouze s písemných souhlasem vlastníka jednotky.
5. 5. 2012
Vymazán předmět činnosti: 5. Předmětem činnosti společenství dále je a) vybírání záloh na úhradu za služby od vlastníků jednotek, b) vedení potřebné evidence plateb vlastníků jednotek na zálohy na úhradu za služby, c) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněžními prostředky svěřenými vlastníky jednotek formou záloh na úhradu za služby, d) vyúčtování zálohových plateb na úhradu za služby pro jednotlivé vlastníky jednotek, e) provozování technických zařízení v domě, která slouží i jiným subjektům, s povinností osob, kterým je svěřena jejich obsluha, disponovat s nimi s péčí řádného správce majetku a podle pokynů schválených shromážděním vlastníků jednotek.
5. 5. 2012
Vymazán předmět činnosti: 4. Na základě rozhodnutí shromáždění vlastníků jednotek zajišťuje společenství. a) plnění poskytovaná s užíváním bytů a nebytových prostorů a společných částí domu (dále jen \"služby\"), s výjimkou těch, která si zajišťují vlastníci jednotek od dodavatele přímo (např. dodávka elektrické energie do jednotlivých bytů a nebytových prostorů), b) dodávky elektrické energie a vody a odvádění odpadních vod pro společné části domu, c) dodávky vody a odvádění odpadních vod pro jednotlivé jednotky, d) další povinnosti, které vyplynou pro vlastníky jednotek, případně pro společenství ze zvláštních právních předpisů.
5. 5. 2012
Vymazán předmět činnosti: 3. Na základě rozhodnutí shromáždění vlastníků jednotek zajišťuje společenství pojištění domu.
5. 5. 2012
Vymazán předmět činnosti: 2. Správou domu se rozumí zejména: a) zajišťování provozu domu a pozemku včetně technických zařízení a společných částí technických sítí, a to tak, aby společné části domu byly provozuschopné a sloužily k jejich řádnému užívání a k řádnému užívání bytů a nebytových prostorů v domě, b) zajišťování oprav a rekonstrukcí společných částí domu včetně havarijní údržby, c) zajišťování protipožárního zabezpečení domu a jeho revize a opravy, d) zajišťování revizí a oprav rozvodů elektrické energie, svislých a vodorovných rozvodů vody a odvodů odpadních vod, vzduchotechniky, výtahů, společné televizní a rozhlasové antény a ostatních systémů k příjmu a rozvodu televizního a rozhlasového signálu, elektrických sdělovacích zařízení v domě a hromosvodů, e) plnění dalších povinností, pokud vyplývají nebo vyplynou vlastníkům jednotek ze zvláštních právních předpisů v souvislosti s jejich spoluvlastnictvím ke společným částem domu, f) zajišťování administrativní a operativně technické činnosti spojené se správou domu a vedení příslušné technické a provozní dokumentace k domu, g) vybírání příspěvků od vlastníků jednotek na náklady spojené se správou společných částí domu a pozemku, popřípadě dalších, pokud jsou tyto příspěvky z rozhodnutí vlastníků vybírány, h) zajišťování vedení evidence plateb vlastníků jednotek na náklady spojené se správou společných částí domu a pozemku, popřípadě o dalších prostředcích, kterou jsou z rozhodnutí vlastníků vybírány, i) vedení evidence nákladů vzniklých se zajišťováním správy domu, j) vedení přehledu všech ostatních nákladů vztahujících se k domu a pozemku, k) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněžními prostředky vlastníků jednotek, svěřených společenství na úhradu nákladů spojených se správou a provozem společných částí domu, s povinností oprávněných osob s nimi disponovat s péčí řádného správce cizího majetku a podle pokynů schválených vlastníky, l) vedení účetnictví domu podle zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, s odděleným účtováním na jednotlivé jednotky (byty a nebytové prostory) a sledování nákladů a výnosů v příslušném účetním období.
5. 5. 2012
Vymazán předmět činnosti: 1. Předmětem činnosti společenství je správa, provoz a opravy společných částí domu, vymezených způsobem stanoveným v zákoně (dále jen \"správa domu\") a zabezpečování dalších činností spojených s provozem domu.
11. 5. 2007
Zapsán člen statutárního orgánu Slavomír Golomb, jako pověřený vlastník
11. 5. 2007
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Antonín Maštalíř
27. 5. 2006
Změna funkce: Ing. Antonín Maštalíř z člen výboru na pověřený vlastník
27. 5. 2006
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Miroslava Slunská
27. 5. 2006
Vymazán člen statutárního orgánu Eva Rašková
27. 5. 2006
Zapsán způsob jednání: Za společenství jedná navenek pověřený vlastník.
27. 5. 2006
Vymazán způsob jednání: Za výbor jedná navenek předseda výboru nebo výborem písemně pověřený člen výboru. Je-li pro právní úkon zapotřebí písemná forma, je nezbytný podpis dvou členů výboru, obvykle předsedy a místopředsedy. V případě nepřítomnosti některého z nich dalšího člena výboru.
10. 8. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Antonín Maštalíř, jako člen výboru
10. 8. 2005
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Miroslava Slunská
10. 8. 2005
Vymazán člen statutárního orgánu Lubomír Švec
4. 6. 2004
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Miroslava Slunská, jako člen výboru
4. 6. 2004
Zapsán člen statutárního orgánu Eva Rašková, jako místopředseda výboru
4. 6. 2004
Vymazán člen statutárního orgánu Tomáš Beseda
4. 6. 2004
Vymazán člen statutárního orgánu Vlasta Šebestíková
21. 8. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Tomáš Beseda, jako člen výboru
21. 8. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Vlasta Šebestíková, jako místopředseda výboru
21. 8. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Lubomír Švec, jako předseda výboru
21. 8. 2003
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Vladimír Veselý
21. 8. 2003
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Jaroslav Pětroš, CSc.
21. 8. 2003
Vymazán člen statutárního orgánu Petr Kudela
28. 3. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Vladimír Veselý, jako člen výboru
28. 3. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jaroslav Pětroš, CSc., jako místopředseda výboru
28. 3. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Petr Kudela, jako předseda výboru
28. 3. 2001
Zapsán způsob jednání: Za výbor jedná navenek předseda výboru nebo výborem písemně pověřený člen výboru. Je-li pro právní úkon zapotřebí písemná forma, je nezbytný podpis dvou členů výboru, obvykle předsedy a místopředsedy. V případě nepřítomnosti některého z nich dalšího člena výboru.
28. 3. 2001
Zapsán předmět činnosti: 6. Společenství je oprávněno sjednat smlouvu o zástavním právu k jednotce, včetně příslušného spoluvlastnického podílu na společných částech domu, k zajištění poohledávek vyplývajících z úvěru poskytnutého na náklady spojené se správou domu, a to pouze s písemných souhlasem vlastníka jednotky.
28. 3. 2001
Zapsán předmět činnosti: 5. Předmětem činnosti společenství dále je a) vybírání záloh na úhradu za služby od vlastníků jednotek, b) vedení potřebné evidence plateb vlastníků jednotek na zálohy na úhradu za služby, c) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněžními prostředky svěřenými vlastníky jednotek formou záloh na úhradu za služby, d) vyúčtování zálohových plateb na úhradu za služby pro jednotlivé vlastníky jednotek, e) provozování technických zařízení v domě, která slouží i jiným subjektům, s povinností osob, kterým je svěřena jejich obsluha, disponovat s nimi s péčí řádného správce majetku a podle pokynů schválených shromážděním vlastníků jednotek.
28. 3. 2001
Zapsán předmět činnosti: 4. Na základě rozhodnutí shromáždění vlastníků jednotek zajišťuje společenství. a) plnění poskytovaná s užíváním bytů a nebytových prostorů a společných částí domu (dále jen \"služby\"), s výjimkou těch, která si zajišťují vlastníci jednotek od dodavatele přímo (např. dodávka elektrické energie do jednotlivých bytů a nebytových prostorů), b) dodávky elektrické energie a vody a odvádění odpadních vod pro společné části domu, c) dodávky vody a odvádění odpadních vod pro jednotlivé jednotky, d) další povinnosti, které vyplynou pro vlastníky jednotek, případně pro společenství ze zvláštních právních předpisů.
28. 3. 2001
Zapsán předmět činnosti: 3. Na základě rozhodnutí shromáždění vlastníků jednotek zajišťuje společenství pojištění domu.
28. 3. 2001
Zapsán předmět činnosti: 2. Správou domu se rozumí zejména: a) zajišťování provozu domu a pozemku včetně technických zařízení a společných částí technických sítí, a to tak, aby společné části domu byly provozuschopné a sloužily k jejich řádnému užívání a k řádnému užívání bytů a nebytových prostorů v domě, b) zajišťování oprav a rekonstrukcí společných částí domu včetně havarijní údržby, c) zajišťování protipožárního zabezpečení domu a jeho revize a opravy, d) zajišťování revizí a oprav rozvodů elektrické energie, svislých a vodorovných rozvodů vody a odvodů odpadních vod, vzduchotechniky, výtahů, společné televizní a rozhlasové antény a ostatních systémů k příjmu a rozvodu televizního a rozhlasového signálu, elektrických sdělovacích zařízení v domě a hromosvodů, e) plnění dalších povinností, pokud vyplývají nebo vyplynou vlastníkům jednotek ze zvláštních právních předpisů v souvislosti s jejich spoluvlastnictvím ke společným částem domu, f) zajišťování administrativní a operativně technické činnosti spojené se správou domu a vedení příslušné technické a provozní dokumentace k domu, g) vybírání příspěvků od vlastníků jednotek na náklady spojené se správou společných částí domu a pozemku, popřípadě dalších, pokud jsou tyto příspěvky z rozhodnutí vlastníků vybírány, h) zajišťování vedení evidence plateb vlastníků jednotek na náklady spojené se správou společných částí domu a pozemku, popřípadě o dalších prostředcích, kterou jsou z rozhodnutí vlastníků vybírány, i) vedení evidence nákladů vzniklých se zajišťováním správy domu, j) vedení přehledu všech ostatních nákladů vztahujících se k domu a pozemku, k) zřízení účtu u banky a hospodaření s peněžními prostředky vlastníků jednotek, svěřených společenství na úhradu nákladů spojených se správou a provozem společných částí domu, s povinností oprávněných osob s nimi disponovat s péčí řádného správce cizího majetku a podle pokynů schválených vlastníky, l) vedení účetnictví domu podle zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, s odděleným účtováním na jednotlivé jednotky (byty a nebytové prostory) a sledování nákladů a výnosů v příslušném účetním období.
28. 3. 2001
Zapsán předmět činnosti: 1. Předmětem činnosti společenství je správa, provoz a opravy společných částí domu, vymezených způsobem stanoveným v zákoně (dále jen \"správa domu\") a zabezpečování dalších činností spojených s provozem domu.
1. 7. 2000
Vznik společnosti Společenství  vlastníků jednotek domu č.p. 1881, Slezská Ostrava

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Milan Jančík

Milan Jančík

podnikatel, bývalý místopředseda pražské ODS a starosta Prahy 5

-2530
-
+
Viktor Kožený

Viktor Kožený

mezinárodně stíhaný podnikatel

-2398
-
+
Karel Poborský

Karel Poborský

fotbalista

2631
-
+
Milan Richtr

Milan Richtr

politik a oděvní podnikatel

-2257
-
+
Tomáš Břínek

Tomáš Břínek

výtvarník, TMBK

-594
-
+
Ivo Rittig

Ivo Rittig

podnikatel a lobbista

-2217
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.