Partners Financial Services

Česko-slovinská smíšená průmyslová a obchodní komora v České republice, IČO: 26342863 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Jiří Polák, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Ing. Libuše Šrámková, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
11. 3. 2017
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Libuše Šrámková
18. 6. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Jiří Polák
13. 3. 2015
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Ladislav Volf
26. 3. 2002
Zapsán člen statutárního orgánu Jiří Polák, jako viceprezident
26. 3. 2002
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Ladislav Volf, jako viceprezident
26. 3. 2002
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Libuše Šrámková, jako prezident
26. 3. 2002
Zapsán způsob jednání: Jménem Obchodní komory jedná a podepisuje prezident samostatně nebo oba viceprezidenti společně tak, že k tištěnému nebo psanému názvu Obchodní komory a funkci připojí svůj vlastnoruční podpis.
26. 3. 2002
Zapsán předmět podnikání: Zprostředkovatelská činnost v oblasti rozvíjení obchodních vztahů mezi Českou republikou a Slovinskou republikou, vytváření prostředí k setkávání a výměnám mezi českými a slovinskými podnikateli, výměna informací, jakož i pořádání akcí a programů s tím souvisejících a k humanitárním cílům
26. 3. 2002
Zapsán předmět podnikání: Komora bude vykonávat svou činnost v úzké spolupráci s institucemi a úřady obou zemí, které se ukáží být z hlediska této spolupráce významnými
26. 3. 2002
Zapsán předmět podnikání: K dosažení tohoto účelu přísluší komoře, pokud není zákonem stanoveno jinak, zejména tyto úkoly: a) poskytování informací a poradenství, zejména vypracovávání znaleckých posudků, studií o trhu a zpráv b) zprostředkování, udržování a další rozvoj obchodních kontaktů mezi podniky těchto zemí c) navazování a udržování kontaktů mezi zájmovými hospodářskými institucemi těchto zemí d) uplatňování hospodářských zájmů osob, podílejícíh se na hospodářských vztazích v českých a slovinských vládních orgánech, veřejně právních společnostech a úřadech e) ověřování odbytových, pořizovacích a investičních možností v těchto zemích f) zprostředkování v případech sporů mezi osobami zúčastněnými na bilaterárním hospodářském provozu g) vystavování osvědčení o původu h) podkytování pomoci a poradenství českým a slovinským subjektům v jejich snaze o rozvoj vývozu, včetně vytváření databanky vhodných obchodních partnerů i) rozvíjení informačních technologií, prohlubujících vzájemné vztahy j) organizování vzájemných tématických skupinových návštěv
26. 3. 2002
Vznik společnosti Česko-slovinská smíšená průmyslová a obchodní komora v České republice

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Ornella Koktová

Ornella Koktová

bývalá modelka, manželka podnikatele Josefa Kokty

510
-
+
Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-346
-
+
Michal Horáček

Michal Horáček

hudebník, podnikatel, kandidát na prezidenta

-845
-
+
Daniel Křetínský

Daniel Křetínský

miliardář, spoluvlastník AC Sparta Praha a Le Monde

-1937
-
+
Leo Beránek

Leo Beránek

rapper

-77
-
+
Dara Rolins

Dara Rolins

zpěvačka

-1399
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.