Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Asociace poraden pro osoby se zdravotním postižením ČR z.s., Praha, IČO: 26603233 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Asociace poraden pro osoby se zdravotním postižením ČR z.s.. Údaje byly staženy 12. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 26603233. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 26603233 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES Registr dotací
Datum zápisu
1. 1. 2014
Datum vzniku
30. 8. 2002
Název
Asociace poraden pro osoby se zdravotním postižením České republiky
zapsáno 1. 1. 2014 vymazáno 31. 1. 2017
Asociace poraden pro osoby se zdravotním postižením ČR z.s.
zapsáno 31. 1. 2017
Adresa firmy
Karlínské náměstí 59/12, 186 00 Praha - Karlín
zapsáno 1. 1. 2014 vymazáno 25. 5. 2023
Noutonická 523/17, 152 00 Praha - Hlubočepy
zapsáno 25. 5. 2023
Sídlo Kraj: Hlavní město Praha
Okres: Hlavní město Praha
Obec: Praha
Část obce: Hlubočepy
Ulice: Noutonická
Adresní místo: Noutonická 523/17
IČO
26603233
zapsáno 1. 1. 2014
Právní forma
Spolek
zapsáno 1. 1. 2014
Spisová značka
L 12986/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 1. 1. 2014
Účel
Cíle činnosti APZP je svazem spolků s celostátní působností, které se profesionálně i neprofesionálně zabývají poradenstvím pro zdravotně postižené občany. Od svého vzniku v roce 2002 se APZP systematicky snaží o podporu a rozvoj kvalitního a dostupného poradenství pro osoby se zdravotním postižením, ve všech 14 krajích ČR. APZP poskytuje své služby pro poměrně širokou cílovou skupinu, kterou tvoří poradci pro osoby se zdravotním postižením, poskytovatelé, kteří provozují poradny pro osoby se zdravotním postižením, uživatelé sociálních služeb, odbornou veřejnost a veřejnost v širokém slova smyslu.
zapsáno 31. 1. 2017
Hlavní předmět činnosti a)je odbornou platformou pro koncepci a rozvoj oboru odborného sociálního poradenství pro osoby se zdravotním postižením, b)sdružuje poradny, které poskytují odborné sociální poradenství dle zákona č. 108/2006 Sb. a další spolky a organizace, které se zabývají poradenskými aktivitami ve prospěch osob se zdravotním postižením, zprostředkovává výměnu a sdílení odborných informací a zkušeností mezi jednotlivými poradnami, poradci a zainteresovanými odborníky, c)napomáhá rozšiřování a zvyšování kvality poradenství pro občany se zdravotním postižením, d)rozvíjí nové formy a metody v oblasti poradenství pro občany se zdravotním postižením, e)napomáhá zkvalitňování standardů kvality sociálních služeb v poradenské praxi, f)vytváří a realizuje projekty, které napomáhají zvyšování odbornosti a kvality poskytovaných poradenských služeb, g)zajišťuje supervize v oblasti poradenství pro občany se zdravotním postižením, h)podílí se na ovlivňování vztahu veřejnosti k osobám se zdravotním postižením, i)realizuje edukační činnost pro širokou veřejnost, zejména v oblasti specifické komunikace s osobami se zdravotním postižením, v oblasti ochrany jejich občanských a lidských práv a podpory při integraci do společnosti, j)pořádá odborné semináře, workshopy a konference k problematice poradenství pro osoby se zdravotním postižením, k)spolupracuje s Asociací sociálního poradenství ČR a dalšími subjekty, které se zabývají poskytováním odborného sociálního poradenství, l)provádí školení školitelů a lektorů působících v oblasti odborného poradenství pro osoby se zdravotním postižením, m)je partnerem dalších projektů, které napomáhají jak osobám se zdravotním postižením, tak i poradcům v poradnách pro zdravotně postižené občany při rozvoji jejich kompetencí a rozšiřování nabízených služeb, n)zajišťuje a zprostředkovává odbornou lektorskou činnost na vzdělávacích akcích poraden pro osoby se zdravotním postižením a spolků osob se zdravotním postižením, o)zajišťuje odborné vzdělávání sociálních pracovníků poradců pro osoby se zdravotním postižením v oblasti jejich celoživotního vzdělávání realizací vlastních odborných vzdělávacích kurzů p)poskytuje expertní a konzultační činnost v oblasti vzdělávání dětí, mládeže a dospělých se zdravotním postižením, q)organizuje a provádí výzkum v oblasti poradenství, vzdělávání a kvality života osob se zdravotním postižením, r)aktivně se účastní odborných seminářů, konferencí, specializovaných výstav a prezentací na celostátní a regionální úrovni, s)vydává odborné publikace a informační materiály na podporu poradenství pro osoby se zdravotním postižením, t)spolupracuje s vysokými školami a dalšími vzdělávacími institucemi - zejména v oblasti podpory integrace osob se zdravotním postižením a jejich rodin.
zapsáno 31. 1. 2017
Název nejvyššího orgánu
Valná hromada
zapsáno 31. 1. 2017
Rizikovost společnosti

Kontakty - Asociace poraden pro osoby se zdravotním postižením ČR z.s.

Mobilní telefon
604 235 885
E-mailová adresa
Web stránky
Kontaktní adresa
Karlínské náměstí 59/12, 18600 Praha - Karlín

Poslední změny a události - Asociace poraden pro osoby se zdravotním postižením ČR z.s.

25. 5. 2023
Změna sídla z Karlínské náměstí 59/12, 186 00 Praha - Karlín na Noutonická 523/17, 152 00 Praha - Hlubočepy
1. 10. 2022
Změna funkce: Jiří Vencl z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Jiří Vencl, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
28. 12. 2017
Změna informací: ředitel Jiří Vencl
31. 1. 2017
Počet členů statutárního orgánu: 1

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Asociace poraden pro osoby se zdravotním postižením ČR z.s.
Více o vizualizacích

Asociace poraden pro osoby se zdravotním postižením ČR z.s., IČO: 26603233: vizualizace vztahů osob a společností

Asociace poraden pro osoby se zdravotním postižením ČR z.s., IČO: 26603233

Zobrazit vztahy a firmy

Ředitel - Asociace poraden pro osoby se zdravotním postižením ČR z.s.

Ředitel
Jiří Vencl
Křižíkova, 186 00 Praha - Karlín
1)Statutárním orgánem APZP je ředitel, jmenovaný Správní radou APZP. 2)Způsob právního jednání se provede tak, že k právnímu úkonu připojí ředitel svůj vlastnoruční podpis a případně i oficiální razítko APZP.
zapsáno 31. 1. 2017 vymazáno 28. 12. 2017
Ředitel
Jiří Vencl
Křižíkova, 186 00 Praha - Karlín
1)Statutárním orgánem APZP je ředitel, jmenovaný Správní radou APZP. 2)Způsob právního jednání se provede tak, že k právnímu úkonu připojí ředitel svůj vlastnoruční podpis a případně i oficiální razítko APZP. 3) Ředitel je současně nejvýše postaveným pracovníkem APZP. Z tohoto důvodu řídí činnost profesionálních pracovníků - zaměstnanců APZP. Podrobnosti stanoví organizační řád APZP. a) Je hlavním koordinátorem činností a aktivit APZP. b) Vydává závazné organizační pokyny a hospodářské směrnice v rozsahu dle Organizačního řádu APZP. c) připravuje výroční zprávu, d) připravuje pro jednání Správní rady ekonomické a věcné podklady včetně rozpočtu a návrhů na jeho případné změny, e) zpracovává a předkládá žádosti o finanční příspěvky u orgánů státní správy, samosprávy a dalších subjektů, které mohou finančně podpořit činnost APZP, f) vydává závazné pokyny a směrnice ovlivňující provoz a ekonomiku organizace, g) účastní se jednání Správní rady a Valné hromady. h) plní další úkoly vyplývající z jednání valné hromady a správní rady. 4) Statutární orgán může přenést část svých kompetencí na další zástupce orgánů a pracovníky APZP. V tomto případě se vyžaduje písemná forma pověření nebo zmocnění. 5) Ředitel je ze své funkce vedoucím pracovníkem organizace a úzce spolupracuje se Správní radou. Funkce ředitele není slučitelná s funkcí ve Správní radě a funkcí revizora.
zapsáno 28. 12. 2017
Počet členů
1
zapsáno 31. 1. 2017

Skuteční majitelé - Asociace poraden pro osoby se zdravotním postižením ČR z.s.

Přímý skutečný majitel; Osoba s koncovým vlivem
Jiří Vencl
Křižíkova, 186 00 Praha - Karlín
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 1. 10. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 28. 12. 2017
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Jiří Vencl
Křižíkova, 186 00 Praha - Karlín
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 31. 1. 2017
zapsáno 1. 10. 2022

Hodnocení firmy - Asociace poraden pro osoby se zdravotním postižením ČR z.s.

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Asociace poraden pro osoby se zdravotním postižením ČR z.s.

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Lucie Borhyová

Lucie Borhyová

moderátorka

-1056
-
+
Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

552
-
+
Tomio Okamura

Tomio Okamura

moravsko-japonský podnikatel

2654
-
+
Václav Klaus

Václav Klaus

bývalý prezident

-1505
-
+
Ivo Lukačovič

Ivo Lukačovič

zakladatel Seznam.cz

-1782
-
+
Martina Plézelová

Martina Plézelová

manželka Jaroslava Faltýnka

-1
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem