Partners Financial Services

Dechová hudba Hustopeče nad Bečvou, z.s., IČO: 27036685 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
5. 1. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Petr Kopecký, jako kapelník
5. 1. 2024
Počet členů statutárního orgánu: 1
5. 1. 2024
Zapsán způsob jednání: Kapelník jedná jménem spolku navenek samostatně ve všech věcech. Podepisování za spolek se děje tak, že k názvu spolku připojí svůj podpis kapelník.
5. 1. 2024
Zapsán skutečný majitel Petr Kopecký, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
5. 1. 2024
Změna sídla z Rybníček 127, 753 66 Hustopeče nad Bečvou - Hustopeče nad Bečvou na náměstí Míru 21, 753 66 Hustopeče nad Bečvou - Hustopeče nad Bečvou
5. 1. 2024
Zapsán člen kontrolního orgánu Jana Kuchařová, jako člen kontrolní komise
5. 1. 2024
Zapsán předmět činnosti: Spolek provozuje a vykonává následující hlavní činnosti: a.) pořádá zkoušky a zajišťuje veřejná i soukromá vystoupení dechové hudby, chrámového sboru, taneční kapely a dalších uskupení a sólistů sdružených v rámci spolku b.) zajišťuje provoz, zapůjčování či pronájem zkušebny c.) zajišťuje nákup, skladování, zapůjčování, pronájem, doplňování stavu, údržbu či opravy hudebních nástrojů a aparatury vlastněné spolkem d.) organizuje společenská a vzdělávací setkání, koncerty, kurzy, workshopy, výstavy a to jak pro členy spolku, tak pro širokou veřejnost e.) organizuje umělecké a poznávací zájezdy f.) archivuje a spravuje notové a jiné tištěné materiály ve vlastnictví či správě spolku g.) propaguje a archivuje svou činnost publikováním článků, příspěvků do zpravodajů či almanachů h.) zachycuje svou činnost pořizováním audio a video záznamů koncertů, vystoupení, zkoušek a dalších činností v rámci spolku i.) přispívá k badatelské a popularizační činnosti týkající se významných umělců působících v minulosti v Hustopečích nad Bečvou či nějakým způsobem spojených s činností Dechové hudby či chrámového sboru v Hustopečích nad Bečvou.
5. 1. 2024
Zapsán člen kontrolního orgánu Tomáš Majkus, jako člen kontrolní komise
5. 1. 2024
Změna názvu z Dechová hudba Hustopeče nad Bečvou o.s. na Dechová hudba Hustopeče nad Bečvou, z.s.
5. 1. 2024
Počet členů kontrolní komise: 3
5. 1. 2024
Zapsán člen kontrolního orgánu Petr Blažek, jako předseda kontrolní komise
24. 7. 2006
Vznik společnosti Dechová hudba Hustopeče nad Bečvou o.s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Ivan Mládek

Ivan Mládek

hudebník

4745
-
+
Milan Jančík

Milan Jančík

podnikatel, bývalý místopředseda pražské ODS a starosta Prahy 5

-2852
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-2106
-
+
Marek Valášek

Marek Valášek

lektor matematiky, fyziky a statistiky, LearnTube.cz, Mathematicator.com

2351
-
+
Leoš Mareš

Leoš Mareš

moderátor

-2826
-
+
Zdeněk Bakala

Zdeněk Bakala

podnikatel a uhlobaron

-2802
-
+

A tohle už jste četli?