Partners Financial Services

Österreichische Hagelversicherung - Versicherungsverein auf Gegenseitigkeit, Agra pojišťovna, organizační složka, IČO: 27609871 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
29. 8. 2023
Změna adresy: člen statutárního orgánu Petra Martinková
28. 8. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Petra Martinková, jako člen statutárního orgánu
28. 8. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Marek Bizoň
28. 3. 2020
Změna sídla z Střešovická 48, 162 00 Praha 6 na Starodejvická 1899/4, 160 00 Praha - Dejvice
8. 12. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Marek Bizoň, jako člen statutárního orgánu
8. 12. 2017
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Marek Hrubý
24. 12. 2016
Zapsán zakladatel Österreichische Hagelversicherung - Versicherungsverein auf Gegenseitigkeit
24. 12. 2016
Vymazán zakladatel Österreichische Hagelversicherung - Versicherungsverein auf Gegenseitigkeit
24. 1. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Marek Hrubý
5. 10. 2015
Zapsán statutární orgán zřizovatele Mag. Reinhard Kern, jako člen představenstva
5. 10. 2015
Vymazán statutární orgán zřizovatele Dr. Josef Schmid
13. 11. 2009
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Marek Hrubý, jako člen statutárního orgánu
13. 11. 2009
Vymazán člen statutárního orgánu Mag. Michael Zetter
6. 5. 2009
Zapsán předmět podnikání: provozování smluvního pojištění podle § 4 odst. 8 VAG (rakouský zákon o dozoru nad pojišťovnictvím) v rozsahu: - pojistného odvětví č. 8 neživotních pojištění, tj. pojištění škod na majetku způsobených požárem a živelními pohromami, s omezením na pojištění škod na majetku na zemědělských a zahradnických rostlinných výrobcích, jakož i na zařízeních sloužících k ochraně těchto výrobků a na pojištění zvířat - pojistného odvětví č. 9 neživotních pojištění, tj. pojištění jiných škod na majetku, s omezením na pojištění škod na majetku na zemědělských a zahradnických rostlinných výrobcích jakož i na zařízeních sloužících k ochraně těchto výrobků a na pojištění zvířat.
6. 5. 2009
Vymazán předmět podnikání: pojistné odvětví č. 8 - Pojištění škod na majetku způsobených požárem a živelními pohromami, s omezením na pojištění škod na majeteku, na zemědělských a zahradnických rostlinných výrobcích, jakož i na zařízeních sloužících k ochraně těchto výrobků a na pojištění zvířat.
6. 5. 2009
Vymazán předmět podnikání: provozování smluvního pojištění podle § 4 odst. 8 VAG (rakouský zákon o dozoru nad pojišťovnictvím) v rozsahu: - pojistného odvětví č. 8 neživotních pojištění, tj. pojištění škod na majetku způsobených požárem a živelními pohromami, s omezením na pojištění škod na majetku (s výjimkou škod způsobených ohněm, úderem blesku, výbuchem a radioaktivní kontaminací) na zemědělských a zahradnických rostlinných výrobcích jakož i na zařízeních sloužících k ochraně těchto výrobků a na pojištění zvířat, - pojistného odvětví č. 9 neživotních pojištění, tj. pojištění jiných škod na majetku, s omezením na pojištění škod na majetku na zemědělských a zahradnických rostlinných výrobcích jakož i na zařízeních sloužících k ochraně těchto výrobků a na pojištění zvířat.
1. 4. 2009
Zapsán předmět podnikání: pojistné odvětví č. 8 - Pojištění škod na majetku způsobených požárem a živelními pohromami, s omezením na pojištění škod na majeteku, na zemědělských a zahradnických rostlinných výrobcích, jakož i na zařízeních sloužících k ochraně těchto výrobků a na pojištění zvířat.
1. 4. 2009
Změna názvu z Österreichische Hagelversicherung - Versicherungsverein auf Gegenseitigkeit, organizační složka na Österreichische Hagelversicherung - Versicherungsverein auf Gegenseitigkeit, Agra pojišťovna, organizační složka
12. 12. 2007
Zapsán člen statutárního orgánu Mag. Michael Zetter, jako člen statutárního orgánu
12. 12. 2007
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Jan Palkoska
16. 10. 2006
Zapsán zakladatel Österreichische Hagelversicherung - Versicherungsverein auf Gegenseitigkeit
16. 10. 2006
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jan Palkoska, jako člen statutárního orgánu
16. 10. 2006
Zapsán statutární orgán zřizovatele Dipl. -Ing. Dr. Kurt Weinberger, jako předseda představenstva
16. 10. 2006
Zapsán statutární orgán zřizovatele Dr. Josef Schmid, jako člen představenstva
16. 10. 2006
Zapsán předmět podnikání: provozování smluvního pojištění podle § 4 odst. 8 VAG (rakouský zákon o dozoru nad pojišťovnictvím) v rozsahu: - pojistného odvětví č. 8 neživotních pojištění, tj. pojištění škod na majetku způsobených požárem a živelními pohromami, s omezením na pojištění škod na majetku (s výjimkou škod způsobených ohněm, úderem blesku, výbuchem a radioaktivní kontaminací) na zemědělských a zahradnických rostlinných výrobcích jakož i na zařízeních sloužících k ochraně těchto výrobků a na pojištění zvířat, - pojistného odvětví č. 9 neživotních pojištění, tj. pojištění jiných škod na majetku, s omezením na pojištění škod na majetku na zemědělských a zahradnických rostlinných výrobcích jakož i na zařízeních sloužících k ochraně těchto výrobků a na pojištění zvířat.
16. 10. 2006
Vznik společnosti Österreichische Hagelversicherung - Versicherungsverein auf Gegenseitigkeit, organizační složka

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Milan Jančík

Milan Jančík

podnikatel, bývalý místopředseda pražské ODS a starosta Prahy 5

-2572
-
+
Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-24
-
+
Ivo Rittig

Ivo Rittig

podnikatel a lobbista

-2275
-
+
Milan Hnilička

Milan Hnilička

hokejový brankář, olympijský vítěz, poslanec

-891
-
+
Lukáš Konečný

Lukáš Konečný

bývalý český boxer, mistr světa ve velterové váze

-1105
-
+
Václav Klaus

Václav Klaus

bývalý prezident

-3827
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.