Partners Financial Services

Bytové družstvo Nýřanská 6, IČO: 28892119 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
14. 4. 2021
Změna adresy: člen statutárního orgánu MUDr. Daniel Žižka
14. 3. 2021
Změna adresy: člen statutárního orgánu Jana Talpašová
19. 3. 2019
Zapsán skutečný majitel René Čeřovský, jako skutečný majitel
19. 3. 2019
Zapsán skutečný majitel Jana Talpašová, jako skutečný majitel
19. 3. 2019
Zapsán skutečný majitel MUDr. Daniel Žižka, jako skutečný majitel
19. 1. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu René Čeřovský, jako člen představenstva
19. 1. 2017
Počet členů statutárního orgánu: 3
19. 1. 2017
Zapsán způsob jednání: Bytové družstvo navenek zastupuje předseda. Místopředseda zastupuje předsedu v plném rozsahu v době jeho nepřítomnosti. Jdeli o písemný právní úkon, jednají a podepisují za něj vždy společně předseda a místopředseda.
19. 1. 2017
Vymazán způsob jednání: Jménem družstva jedná navenek jeho předseda. Místopředseda zastupuje předsedu v plném rozsahu v době jeho nepřítomnosti. K platnosti právních úkonů učiněných jménem družstva písemnou formou je třeba souhlasu předsedy i místopředsedy družstva.
19. 1. 2017
Zapsán předmět činnosti: Správa bytového domu, pronájem bytů a nebytových prostor, včetně zabezpečení základních služeb s tím spojených, tj. zejména zajištění dodávek energií a služeb pro bytový dům a jednotlivé byty a nebytové prostory a zajištění oprav společných částí domu.
19. 1. 2017
Vymazán předmět činnosti: 1) Předmětem činnosti družstva je uspokojování bytových potřeb svých členů. 2) Družstvo je založeno za účelem: a) koupě bytového domu č.p. 1043/6 na adrese Nýřanská, Praha - Radotín a pozemku parc.č. 25/15 v katastrálním území Radotín, vedeného na LV č. 1919 u Katastrálního úřadu pro hlavní město Prahu, a to z prostředků získaných dalšími členskými vklady členů, přidělení jednotlivých bytů včetně jejich příslušenství do nájmu jednotlivým členům družstva b) převodu bytů včetně jejich příslušenství do osobního vlastnictví nájemců - členů družstva c) správy majetku, pronájmu bytů a nebytových prostor, včetně zabezpečení základních služeb s tím spojených tj. zejména zajištění dodávek energií a služeb pro dům a jednotlivé byty a nebytové prostory a zajištění oprav společných částí domu
29. 5. 2009
Zapsán člen statutárního orgánu Jana Talpašová, jako místopředseda družstva
29. 5. 2009
Zapsán člen statutárního orgánu MUDr. Daniel Žižka, jako předseda družstva
29. 5. 2009
Zapsán základní kapitál 50 600 Kč
29. 5. 2009
Zapsán způsob jednání: Jménem družstva jedná navenek jeho předseda. Místopředseda zastupuje předsedu v plném rozsahu v době jeho nepřítomnosti. K platnosti právních úkonů učiněných jménem družstva písemnou formou je třeba souhlasu předsedy i místopředsedy družstva.
29. 5. 2009
Zapsán předmět činnosti: 1) Předmětem činnosti družstva je uspokojování bytových potřeb svých členů. 2) Družstvo je založeno za účelem: a) koupě bytového domu č.p. 1043/6 na adrese Nýřanská, Praha - Radotín a pozemku parc.č. 25/15 v katastrálním území Radotín, vedeného na LV č. 1919 u Katastrálního úřadu pro hlavní město Prahu, a to z prostředků získaných dalšími členskými vklady členů, přidělení jednotlivých bytů včetně jejich příslušenství do nájmu jednotlivým členům družstva b) převodu bytů včetně jejich příslušenství do osobního vlastnictví nájemců - členů družstva c) správy majetku, pronájmu bytů a nebytových prostor, včetně zabezpečení základních služeb s tím spojených tj. zejména zajištění dodávek energií a služeb pro dům a jednotlivé byty a nebytové prostory a zajištění oprav společných částí domu
29. 5. 2009
Vznik společnosti Bytové družstvo Nýřanská 6

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Marek Dospiva

Marek Dospiva

miliardář, Penta

-2289
-
+
Cyril Regner

Cyril Regner

podnikatel v energetice, český producent

-15
-
+
Martin Kasa

Martin Kasa

podnikatel, Pilulka.cz

-689
-
+
David Drobík

David Drobík

podnikatel

-19
-
+
Jan Ledecký

Jan Ledecký

zpěvák

-2351
-
+
Roman Šmucler

Roman Šmucler

stomatolog, televizní moderátor a podnikatel

-2479
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.