Partners Financial Services

Vojenský výzkumný ústav, s. p., IČO: 29372259 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
12. 3. 2024
Zapsán člen dozorčí rady plk. Ing. Klára Boučková, jako členka dozorčí rady
12. 3. 2024
Změna titulu: člen dozorčí rady genmjr. Ing. Robert Bielený, Ph.D., MSS
21. 12. 2023
Zapsán člen dozorčí rady Brig. gen. Ing. Robert Bielený, Ph.D., MSS, jako člen dozorčí rady
27. 7. 2023
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Pavel Forin, jako člen dozorčí rady
27. 7. 2023
Vymazán člen dozorčí rady pplk. Ing. Bořek Valíček
5. 4. 2023
Vymazán člen dozorčí rady Ing. Karel Emmer
5. 4. 2023
Vymazán člen dozorčí rady plk. gšt. Ing. Radek Černý, MSS
2. 11. 2022
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Pavel Čuda, Ph.D.
16. 9. 2022
Změna adresy: člen dozorčí rady Ing. Aleš Dvořák, Ph.D.
28. 7. 2021
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Pavel Čuda, Ph.D.
12. 2. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Petr Navrátil, CSc., jako zástupce ředitele - vědecký tajemník
16. 8. 2019
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Pavel Mužák
16. 8. 2019
Počet členů statutárního orgánu: 1
16. 8. 2019
Zapsán člen dozorčí rady Mgr. Ing. Stanislav Kulhánek, jako člen dozorčí rady
16. 8. 2019
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Karel Emmer, jako člen dozorčí rady
16. 8. 2019
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Karel Mazanec, Ph.D., jako člen dozorčí rady
16. 8. 2019
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Aleš Dvořák, Ph.D., jako člen dozorčí rady
16. 8. 2019
Vymazán člen dozorčí rady Petr Navrátil
16. 8. 2019
Vymazán člen dozorčí rady RNDr. Milan Čepera, Ph.D.
18. 12. 2018
Zapsán zakladatel Ministerstvo obrany
18. 12. 2018
Vymazán zakladatel Ministerstvo obrany
18. 12. 2018
Zapsán předmět podnikání: VVÚ, s. p. na smluvním základě mimo činností uvedených v předmětu podnikání rovněž poskytuje Ministerstvu obrany a Generálnímu štábu Armády České republiky (dále jen MO a GŠ AČR), organizacím, podnikům a výzkumných institucím ČR odbornou podporu a služby v oblasti technických, organizačních a ekonomických činností spojených nebo souvisejících s vyzbrojováním AČR. Mezi služby, činnosti a procesy spojené nebo související s vyzbrojováním zejména patří:
18. 12. 2018
Zapsán předmět podnikání: 9. Projektování elektrických zařízení.
18. 12. 2018
Zapsán předmět podnikání: 8. Přípravu a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce.
18. 12. 2018
Zapsán předmět podnikání: 7. Výzkum a vývoj v oblasti přírodních věd nebo společenských věd.
18. 12. 2018
Zapsán předmět podnikání: 6. Provádění zahraničního obchodu s vojenským materiálem v rozsahu povolení vydaného podle zákona č. 38/1994 Sb., o zahraničním obchodu s vojenským materiálem a o doplnění zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání (živnostenský zákon), ve znění pozdějších předpisů, a zákona č. 140/1961 Sb., trestní zákon, ve znění pozdějších předpisů, zejména v oblasti: - prodeje informací získaných na bázi smluvního řešení projektů výzkumu a vývoje v oborech působnosti, - provádění smluvních expertíz a zkoušek, odborná příprava a výcvik příslušníků zahraničních armád a pracovníků mezinárodních organizací pro činnosti související s detekcí, identifikací, ochranou a likvidací následků použití nebo zneužití zbraní hromadného ničení, - prodeje funkčních vzorků a demonstrátorů, technického a programového vybavení, materiálu a technologií v oborech působnosti.
18. 12. 2018
Zapsán předmět podnikání: 5. Odborná příprava a výcvik chemických specialistů AČR, MV a organizací ČR a zahraničních klientů pro činnosti související s detekcí, identifikací, ochranou a likvidací následků použití nebo zneužití zbraní hromadného ničení.
18. 12. 2018
Zapsán předmět podnikání: 4. Technická a expertizní činnost při haváriích a nehodách podle požadavků příslušných orgánů.
18. 12. 2018
Zapsán předmět podnikání: 3. Provádění poradenských služeb pro otázky předmětů průmyslového vlastnictví podle potřeb orgánů MO, řešení problémů standardizace, kodifikace a katalogizace vojenské techniky, materiálu a jejich subsystémů, správa přidělených normalizačních a standardizačních oborů a technických normativních dokumentů v oblasti jejich tvorby, posuzování a novelizace (ČOS, STANAG, Mil-STD, AP a pod.), ediční činnost, vykonávání funkcí národních autorit k zajištění procesu plnění standardizačních dohod STANAG a kontaktu s národními autoritami ostatních členských států NATO na základě pověření ministra obrany, zastupování MO v rezortních i mimorezortních národních orgánech a institucích, orgánech NATO, EDA a poradenská činnost v této oblasti.
18. 12. 2018
Zapsán předmět podnikání: 2. Návrh, zhotovení, oživení, odladění a zkoušky technického a programového vybavení laboratorních vzorků a demonstrátorů techniky a materiálu pro systémová rozhodnutí MO a GŠ AČR před zahájením procesu přezbrojování AČR novým typem vojenského materiálu a techniky, odborná, technická, organizační, konzultační a výkonná činnost před a při realizaci zadávacích řízení na dodávky výrobků a služeb pro MO.
18. 12. 2018
Zapsán předmět podnikání: 1. Soustavné sledování tendencí světového rozvoje a vypracovávání prognóz dalšího vývoje vojenské vědy a techniky v oborech působnosti, provádění technických analýz, vypracování studií, technických podkladů a návrhů opatření pro potřeby vrcholových řídících orgánů a funkcionářů MO a GŠ AČR týkajících se všech fází životního cyklu vojenské techniky a materiálu.
18. 12. 2018
Vymazán předmět podnikání: 8. Výroba nebezpečných chemických látek a nebezpečných chemických směsí a prodej chemických látek a chemických směsí klasifikovaných jako vysoce toxické a toxické
18. 12. 2018
Vymazán předmět podnikání: 7. Vývoj, výroba, opravy, úpravy, znehodnocování, ničení zbraní a přeprava, nákup, prodej, půjčování a uschovávání zbraní a střeliva
18. 12. 2018
Vymazán předmět podnikání: 6. Provádění zahraničního obchodu s vojenským materiálem na základě Rozhodnutí o vydání povolení č. R. 130204359
18. 12. 2018
Vymazán předmět podnikání: 5. Plnění hlavního předmětu podnikání VVÚ, s.p. a související podnikatelské činnosti ústavu jsou zabezpečovány na základě živnostenských oprávnění, uvedených ve Výpisu z živnostenského rejstříku. Jde o následující předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona v následujících oborech činnosti: - Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů. - Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů a přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí. - Výroba strojů a zařízení. - Zprostředkování obchodu a služeb. - Ubytovací služby. - Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. - Pronájem a půjčování věcí movitých. - Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. - Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce. - Projektování elektrických zařízení. - Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd. - Testování, měření, analýzy a kontroly. - Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení. - Předkladatelská a tlumočnická činnost. - Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti.
18. 12. 2018
Vymazán předmět podnikání: 4. Poskytování MO a GŠ AČR, organizacím, podnikům a výzkumným institucím ČR odborné podpory a služeb v oblasti technických, organizačních a ekonomických činností spojených nebo souvisejících s vyzbrojováním AČR.
18. 12. 2018
Vymazán předmět podnikání: 3. Provádění výzkumných a experimentálních vývojových prací pro obranu a bezpečnost státu související s inovacemi vyšších řádů zejména pozemní vojenské techniky, materiálu a logistiky ve stěžejních v oblastech odborné působnosti, kterými jsou: (a) chemická, biologická a radiační ochrana a související obory chemického zabezpečení vojsk, (b) senzorová technika, elektronický a kybernetický boj, maskování a klamání, (c) speciální kovové a nekovové materiály, technologie povrchových ochran, systémy jakosti a technologie logistiky.
18. 12. 2018
Vymazán předmět podnikání: 2. Uspokojování strategických a dalších podstatných zájmů státu v oblasti obrany a bezpečnosti a rozvoje schopností Armády České republiky (dále jen AČR), zejména se zaměřením na oblasti rozvoje pozemní vojenské techniky, materiálu a logistiky a dalších ozbrojených bezpečnostních sborů, záchranných sborů a Integrovaného záchranného systému České republiky výkonem činnosti průmyslové a obchodní povahy při zajišťování dodávek a služeb potřebných pro zabezpečení obrany a bezpečnosti České republiky a plnění závazků vyplývajích z členství České republiky v NATO a EU.
18. 12. 2018
Vymazán předmět podnikání: 1. Základní výzkum, aplikovaný výzkum a experimentální vývoj v oboru technických věd
18. 12. 2018
Zapsán předmět činnosti: Účel, pro který je podnik založen: 1. Vojenský výzkumný ústav, s. p. (dále jen VVÚ, s. p.) je v souladu s předpisy Evropských společenství, zejména s Rámcem společenství pro státní podporu výzkumu, experimentálního vývoje a inovací, zveřejněném v Úředním věstníku EU dne 30. 12. 2006 a v souladu se zákonem č. 130/2002 Sb., o podpoře výzkumu, experimentálního vývoje a inovací z veřejných prostředků a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o podpoře výzkumu, experimentálního vývoje a inovací), ve znění zákona č. 110/2009 Sb., kterým se mění zákon č. 130/2002 Sb., o podpoře výzkumu a vývoje z veřejných prostředků a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o podpoře výzkumu a vývoje), ve znění pozdějších předpisů, a další související zákony, výzkumnou organizací. 2. Předmětem podnikání VVÚ, s. p. je základní výzkum, aplikovaný výzkum a experimentální vývoj v oboru technických věd sloužící k uspokojování strategických a dalších podstatných zájmů státu v oblasti obrany a bezpečnosti a rozvoje schopností Armády České republiky (dále jen AČR), zejména se zaměřením na oblasti rozvoje pozemní vojenské techniky, materiálu a logistiky a ozbrojených bezpečnostních sborů, a integrovaného záchranného systému výkonem činnosti průmyslové a obchodní povahy při zajišťování dodávek a služeb potřebných pro zabezpečení obrany a bezpečnosti České republiky a plnění závazků vyplývajících z členství České republiky v NATO a EU. 3. Výsledky výzkumu a vývoje jsou šířeny prostřednictvím výuky nebo výcviku specialistů, publikování nebo převodu technologií s přednostní realizací dodávek a služeb podstatných pro zabezpečení obrany a bezpečnosti České republiky. 4. Veškerý vytvořený zisk je zpětně investován do těchto činností nebo šíření jejich výsledků nebo do výuky. 5. VVÚ, s. p. je multioborové pracoviště. Přednostně provádí výzkumné a experimentální vývojové práce pro obranu a bezpečnost státu související s inovacemi vyšších řádů zejména pozemní vojenské techniky, materiálu a logistiky ve stěžejních v oblastech odborné působnosti, kterými jsou: (a) chemická, biologická a radiační ochrana a související obory chemického zabezpečení vojsk, (b) senzorová technika, elektronický a kybernetický boj, maskování a klamání, (c) speciální kovové a nekovové materiály, technologie povrchových ochran, systémy jakosti a technologie logistiky.
18. 12. 2018
Zapsán předmět činnosti: 23. Mimoškolní výchovu a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti.
18. 12. 2018
Zapsán předmět činnosti: 22. Překladatelskou a tlumočnickou činnost.
18. 12. 2018
Zapsán předmět činnosti: 21. Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení.
18. 12. 2018
Zapsán předmět činnosti: 20. Zprostředkování obchodu a služeb, pronájem a půjčování věcí movitých.
18. 12. 2018
Zapsán předmět činnosti: 19. Hostinskou činnost a ubytovací služby.
18. 12. 2018
Zapsán předmět činnosti: 18. Silniční motorovou dopravu - vnitrostátní příležitostnou osobní, mezinárodní příležitostnou osobní.
18. 12. 2018
Zapsán předmět činnosti: 17. Výrobu strojů a zařízení, obráběčství, zámečnictví, nástrojářství.
18. 12. 2018
Zapsán předmět činnosti: 16. Výrobu, rozmnožování, distribuci, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů, výrobu nenahraných nosičů.
18. 12. 2018
Zapsán předmět činnosti: 15. Výrobu, instalaci, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení, výrobu elektronických součástek, elektrických zařízení, výrobu a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí.
18. 12. 2018
Zapsán předmět činnosti: 14. Výrobu nebezpečných chemických látek a nebezpečných chemických směsí a prodej chemických látek a chemických směsí klasifikovaných jako vysoce toxické a toxické.
1/3

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Andrej Babiš

Andrej Babiš

podnikatel, majitel holdingu Agrofert a jeden z nejbohatších Čechů

12533
-
+
Martina Plézelová

Martina Plézelová

manželka Jaroslava Faltýnka

0
-
+
Jaroslav Kotlár

Jaroslav Kotlár

influencer, rapper, sekuriťák

-136
-
+
David Drobík

David Drobík

podnikatel

-19
-
+
Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-21
-
+
Zdeněk Bakala

Zdeněk Bakala

podnikatel a uhlobaron

-2498
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.