Partners Financial Services

Družstvo stavebníků Dubková, IČO: 29394996 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
4. 4. 2024
Vymazán člen statutárního orgánu Martin Kašpar
4. 4. 2024
Vymazán člen statutárního orgánu Dagmar Richterová
15. 8. 2016
Zapsán způsob jednání: Předseda družstva jedná za družstvo navenek ve všech věcech. Místopředseda družstva zastupuje předsedu družstva vdobě jeho nepřítomnosti.
15. 8. 2016
Vymazán způsob jednání: Způsob jednání: Předseda družstva jedná za družstvo navenek ve všech věcech. Místopředseda družstva zastupuje předsedu družstva v době jeho nepřítomnosti.
15. 8. 2016
Změna sídla z Dolní Paseky 963, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm na Dolní Paseky 963, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm - Rožnov pod Radhoštěm
13. 8. 2016
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Martin Kašpar
13. 8. 2016
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Dagmar Richterová
19. 6. 2015
Změna adresy: člen statutárního orgánu Dagmar Richterová
14. 1. 2013
Zapsán člen statutárního orgánu Martin Kašpar, jako předseda družstva
14. 1. 2013
Vymazán člen statutárního orgánu JUDr. Kateřina Brejlová
24. 1. 2012
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Dagmar Richterová, jako místopředseda družstva
24. 1. 2012
Zapsán člen statutárního orgánu JUDr. Kateřina Brejlová, jako předseda družstva
24. 1. 2012
Zapsán základní kapitál 50 000 Kč
24. 1. 2012
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání: Předseda družstva jedná za družstvo navenek ve všech věcech. Místopředseda družstva zastupuje předsedu družstva v době jeho nepřítomnosti.
24. 1. 2012
Zapsán předmět činnosti: Předmětem činnosti družstva je zejména: - veškerá činnost související přímo či nepřímo s realizací, prosazováním a ochranou společného zájmu jeho členů. Tímto zájmem je sdruženou investicí členů družstva vybudovat společnou infrastrukturu, tj. páteřní řády inženýrských sítí a místní obslužnou komunikaci včetně odstavných ploch, chodníku a přilehlých zelených pruhů, v lokalitě označené územním plánem Města Rožnova pod Radhoštěm jako \"A13 Dubková\" v souladu s územním plánem Města Rožnova pod Radhoštěm, Koncepcí rozvoje bydlení města Rožnov pod Radhoštěm, příslušným územním rozhodnutím, a na jejich základě vydanými pravomocnými rozhodnutími Stavebního úřadu Městského úřadu Rožnov pod Radhoštěm o povolení stavby účelové komunikace, kanalizace dešťové, kanalizace splaškové, vodovodu, kioskové trafostanice a distribuční rozvody nízkého napětí včetně přípojkových skříní pro napájení nových odběrných míst stavebního obvodu s kapacitou dvacet rodinných domů, a stavebního povolení pro plynovod a venkovní osvětlení, případně též kabelový rozvod sdělovacího vedení ke stavebním pozemkům ve vlastnictví členů družstva a jeho členů (dále jen \"infrastruktura\"), - nabytí pozemků určených k vybudování infrastruktury, tj. inženýrských sítí a místní obslužné komunikace včetně odstavných ploch, chodníků a přilehlých zelených pruhů, popřípadě uzavírání dalších smluv zajišťujících vybudování infrastruktury na pozemcích třetí osoby, - zajištění služeb spojených s budoucí existencí a užíváním infrastruktury do doby jejího předání správcům jednotlivých sítí, - zajišťování dalších potřeb a zájmů společných všem členům družstva souvisejících s majetkem ve vlastnictví družstva
24. 1. 2012
Vznik společnosti Družstvo stavebníků Dubková

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Martin Michal

Martin Michal

podnikatel a manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové

-1630
-
+
Ivo Lukačovič

Ivo Lukačovič

zakladatel Seznam.cz

-2063
-
+
Pavel Bém

Pavel Bém

psychiatr, horolezec, podnikatel a bývalý pražský primátor

-2319
-
+
Tomáš Břínek

Tomáš Břínek

výtvarník, TMBK

-502
-
+
Petr Kellner

Petr Kellner

byl podnikatel, majoritní vlastník holdingové společnosti PPF Group N.V

-1750
-
+
Jiří Šlégr

Jiří Šlégr

hokejista, olympijský vítěz

3316
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.