Partners Financial Services

LHK všeobecná spol. s r.o. v likvidaci, IČO: 41196465 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
16. 9. 2016
Změna sídla z Sokolská 1790, Praha 2 na Sokolská 1790/56, 120 00 Praha - Nové Město
19. 5. 2006
Změna názvu z LHK všeobecná spol. s r.o. na LHK všeobecná spol. s r.o. v likvidaci
19. 5. 2006
Zapsán likvidátor Ing. Radmila Jašková, jako likvidátor
27. 9. 1995
Zapsán člen statutárního orgánu Wang Hongsen, jako jednatel
27. 9. 1995
Vymazán člen statutárního orgánu Chen Liangzu
27. 9. 1995
Zapsán způsob jednání: Zastupování společnosti: Společnost zastupuje její jednatel. Podepisování za společnost se děje tak, že k vytištěnému nebo napsanému obchodnímu jménu společnosti připojí jednatel svůj podpis.
27. 9. 1995
Vymazán způsob jednání: Zastupování společnosti: Společnost zastupuje její jednatel Chen Liangzu. Podepisování za společnost se děje tak, že k vytištěnému nebo nadepsanému názvu obchodní společnosti připojí jednatel svůj podpis.
1. 10. 1993
Zapsán člen statutárního orgánu Chen Liangzu, jako jednatel
1. 10. 1993
Vymazán člen statutárního orgánu Jun Ling
1. 10. 1993
Zapsán způsob jednání: Zastupování společnosti: Společnost zastupuje její jednatel Chen Liangzu. Podepisování za společnost se děje tak, že k vytištěnému nebo nadepsanému názvu obchodní společnosti připojí jednatel svůj podpis.
1. 10. 1993
Vymazán způsob jednání: Zastupování společnosti: Společnost zastupuje její jednatel pan Jun Ling. Podepisování za společnost se děje tak, že k vytištěnému nebo nadepsanému názvu obchodní společnosti připojí jednatel svůj podpis.
5. 10. 1992
Zapsán člen statutárního orgánu Jun Ling, jako jednatel
5. 10. 1992
Vymazán člen statutárního orgánu Ling Jun
5. 10. 1992
Zapsán způsob jednání: Zastupování společnosti: Společnost zastupuje její jednatel pan Jun Ling. Podepisování za společnost se děje tak, že k vytištěnému nebo nadepsanému názvu obchodní společnosti připojí jednatel svůj podpis.
5. 10. 1992
Vymazán způsob jednání: Zastupování společnosti: Společnost zastupuje v plném rozsahu ředitel.
5. 10. 1992
Zapsán předmět podnikání: Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.
5. 10. 1992
Vymazán předmět podnikání: ozdobami, potravinami, elektrickými stroji a zařízeními pro domácnost, nábytkem, sport. potřebami, kožešinami a koženými výrobky, letadly, sešrotovanými zbraněmi a loděmi, uměleckými a řemeslnickými výrobky, klenoty, sklem, keramikou, porcelánem a tabákovými výrobky, výjma zakázaných položek a věcí, k je- jichž dovozu nebo vývozu je potřeba zvláštní povolení c) zásilkový prodej, konsignační obchod, skladovací služby a tranzit, poradenské a konzultační služby, marketing d) ubytovací služby a služby veřejného stravování e) investiční činnost, smluvní inženýrství, realitní služby,
5. 10. 1992
Vymazán předmět podnikání: organizování veřejných soutěží a konkursů.
5. 10. 1992
Vymazán předmět podnikání: nákup a prodej zboží všeho druhu ve a) formě velkoobchodní i maloobchodní činnosti výjma zakázaných položek a jeho export - import výjma zboží, k jehož dovozu nebo vývozu je potřeba zvláštní povolení b) obchod ocelí, surovým železem, kovovými výrobky, neželeznými kovy, nerosty a stavebními materiály, chemikáliemi a chemic- kými výrobky, stroji a strojním vybavením, obilovinami, oleji, zemědělskými produkty, lékařskými nástroji, zdravotnickými výrobky, elektronikou a sdělovací technikou a zařízením, pro- dukty lehkého průmyslu, textil, oděvy, bižuterii a jinými
22. 10. 1991
Zapsán základní kapitál 100 000 Kč
22. 10. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Ling Jun, jako ředitel
22. 10. 1991
Zapsán způsob jednání: Zastupování společnosti: Společnost zastupuje v plném rozsahu ředitel.
22. 10. 1991
Zapsán společník China National Metals and Minerals Import and Export Corporation
22. 10. 1991
Zapsán předmět podnikání: ozdobami, potravinami, elektrickými stroji a zařízeními pro domácnost, nábytkem, sport. potřebami, kožešinami a koženými výrobky, letadly, sešrotovanými zbraněmi a loděmi, uměleckými a řemeslnickými výrobky, klenoty, sklem, keramikou, porcelánem a tabákovými výrobky, výjma zakázaných položek a věcí, k je- jichž dovozu nebo vývozu je potřeba zvláštní povolení c) zásilkový prodej, konsignační obchod, skladovací služby a tranzit, poradenské a konzultační služby, marketing d) ubytovací služby a služby veřejného stravování e) investiční činnost, smluvní inženýrství, realitní služby,
22. 10. 1991
Zapsán předmět podnikání: organizování veřejných soutěží a konkursů.
22. 10. 1991
Zapsán předmět podnikání: nákup a prodej zboží všeho druhu ve a) formě velkoobchodní i maloobchodní činnosti výjma zakázaných položek a jeho export - import výjma zboží, k jehož dovozu nebo vývozu je potřeba zvláštní povolení b) obchod ocelí, surovým železem, kovovými výrobky, neželeznými kovy, nerosty a stavebními materiály, chemikáliemi a chemic- kými výrobky, stroji a strojním vybavením, obilovinami, oleji, zemědělskými produkty, lékařskými nástroji, zdravotnickými výrobky, elektronikou a sdělovací technikou a zařízením, pro- dukty lehkého průmyslu, textil, oděvy, bižuterii a jinými
22. 10. 1991
Vznik společnosti LHK všeobecná spol. s r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Vojtěch Kotek

Vojtěch Kotek

herec, režisér

-2483
-
+
Jaromír Soukup

Jaromír Soukup

moderátor, mediální magnát

-2574
-
+
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych

bývalý tenista

4083
-
+
Leoš Mareš

Leoš Mareš

moderátor

-1714
-
+
Tomáš Čupr

Tomáš Čupr

podnikatel, Rohlik.cz, Slevomat

-2495
-
+
Ivo Lukačovič

Ivo Lukačovič

zakladatel Seznam.cz

-2201
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.