Partners Financial Services

Dětské centrum Chocerady - centrum komplexní péče, příspěvková organizace, IČO: 43750672 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
30. 7. 2020
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace Středočeského kraje a listiny podepisuje tak, že k napsanému nebo natištěnému textu připojí svůj podpis, označení své funkce a razítko příspěvkové organizace. Ředitel je odpovědný Radě Středočeského kraje za činnost organizace a hodpodaření organizace. Ředitel je oprávněn jmenovat a odvolávat své dva zástupce, kteří budou příspěvkovou organizaci zastupovat v době jeho nepřítomnosti. Zástupci jsou oprávněni vystupovat navenek jménem příspěvkové organizace a listiny podepisují tak, že k napsanému nebo natištěnému textu připojí svůj podpis, označení své funkce (příp. slova ,,v zastoupení ředitele\") a razítko příspěvkové organizace. Za závazky vyplývající z jednání zástupců je ředitel odpovědný stejně, jako kdyby rozhodoval sám. Při své činnosti se ředitel (i jeho zástupci) řídí obecně platnými právními předpisy a směrnicemi zřizovatele.
30. 7. 2020
Vymazán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace Středočeského kraje a listiny podepisuje tak, že k napsanému nebo natištěnému textu připojí svůj podpis, označení své funkce a razítko příspěvkové organizace. Ředitel je odpovědný Radě Středočeského kraje za činnost organizace a hodpodaření organizace. Ředitel je oprávněn jmenovat a odvolávat svého zástupce, který bude příspěvkovou organizaci zastupovat v době jeho nepřítomnosti. Zástupce je oprávněn vystupovat navenek jménem příspěvkové organizace a listiny podepisuje tak, že k napsanému textu nebo natištěnému textu připojí svůj podpis, označení své funkce (příp. slova ,,v zastoupení ředitele\") a razítko příspěvkové organizace. Za závazky vyplývající z jednání zástupce je ředitel odpovědný stejně, jako kdyby rozhodoval sám. Při své činnosti se ředitel (i jeho zástupce) řídí obecně platnými předpisy a směrnicemi zřizovatele.
30. 7. 2020
Změna sídla z Hrdinů 175, 251 63 Strančice na Chocerady 124, 257 24 Chocerady - Chocerady
30. 7. 2020
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace je dětským domovem pro děti do 3 let věku podle § 43 zákona č. 372/2011 Sb., o zdravotních službách a podmínkách jejich poskytování, ve znění pozdějších předpisů, a jejím hlavním účelem je poskytování zdravotních služeb a zaopatření dětem zpravidla do 3 let věku. Hlavní činností je poskytování zdravotních služeb a zaopatření dětem, které nemohou vyrůstat v rodinném prostředí, zejména dětem s perinatální zátěží a zdravotním rizikem, dětem týraným, zanedbávaným, zneužívaným a ohroženým ve vývoji nevhodným sociálním prostředím nebo dětem zdravotně postiženým. Za tím účelem poskytuje dětské centrum těmto dětem komplexní interdisciplinární péči, zejména zdravotní péči diagnostickou, léčebnou, preventivní, dispenzární, léčebně-rehabilitační, ošetřovatelskou, paliativní, psychologickou, poradenskou, konzultační, posudkovou a zaopatření, kterým se rozumí uspokojování základních životních potřeb dítěte, včetně ubytování, stravování, ošacení, výchovné činnosti, psychologické a jiné obdobné potřebné péče a pomoci. Dále jsou poskytovány zdravotní služby dětem, které mohou vyrůstat v rodinném prostředí, ale vyžadují soustavnou nebo pravidelnou zdravotní péči, aby nedošlo k ohrožení nebo zhoršení jejich vývoje. Příspěvková organizace poskytuje zdravotní péči v oborech primární a specializované ambulantní péče, lůžkové péče a péče poskytované ve vlastním sociálním prostředí pacienta. Příspěvková organizace je oprávněna poskytovat sociální služby podle § 52 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, pro osoby s kombinovaným postižením, osoby s mentálním postižením a osoby se zdravotním postižením. Organizace je dále oprávněna poskytovat sociální služby zejména podle § 44, 46 a 47 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, poskytované osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení. Součástí poskytovaných služeb je zajištění souvisejících technicko-hospodářsko-obchodních služeb.
30. 7. 2020
Vymazán předmět činnosti: Příspěvková organizace je dětským domovem pro děti do 3 let věku podle § 43 zákona č. 372/2011 Sb., o zdravotních službách a podmínkách jejich poskytování, a jejím hlavním účelem je poskytování zdravotních služeb a zaopatření dětem zpravidla do 3 let věku. Může též poskytnout ubytování ženám v průběhu těhotenství, je-li z důvodů nepříznivé životní situace ohroženo jejich zdraví. Hlavní činností je poskytování zdravotních služeb a zaopatření dětem, které nemohou vyrůstat v rodinném prostředí, zejména dětem s perinatální zátěží a zdravotním rizikem, dětem týraným, zanedbávaným, zneužívaným a ohroženým ve vývoji nevhodným sociálním prostředím nebo dětem zdravotně postiženým. Za tím účelem poskytuje dětské centrum těmto dětem komplexní interdisciplinární péči, zejména zdravotní péči diagnostickou, léčebnou, preventivní, dispenzární, léčebně-rehabilitační, ošetřovatelskou, paliativní, psychologickou, poradenskou, konzultační, posudkovou a zaopatření, kterým se rozumí uspokojování základních životních potřeb dítěte, včetně ubytování, stravování, ošacení, výchovné činnosti, psychologické a jiné obdobné potřebné péče a pomoci. Součástí poskytovaných zdravotních služeb je zajištění souvisejících technicko-hospodářsko-obchodních služeb.
30. 7. 2020
Změna názvu z Dětské centrum Strančice, příspěvková organizace na Dětské centrum Chocerady - centrum komplexní péče, příspěvková organizace
19. 11. 2014
Počet členů statutárního orgánu: 1
19. 11. 2014
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace Středočeského kraje a listiny podepisuje tak, že k napsanému nebo natištěnému textu připojí svůj podpis, označení své funkce a razítko příspěvkové organizace. Ředitel je odpovědný Radě Středočeského kraje za činnost organizace a hodpodaření organizace. Ředitel je oprávněn jmenovat a odvolávat svého zástupce, který bude příspěvkovou organizaci zastupovat v době jeho nepřítomnosti. Zástupce je oprávněn vystupovat navenek jménem příspěvkové organizace a listiny podepisuje tak, že k napsanému textu nebo natištěnému textu připojí svůj podpis, označení své funkce (příp. slova ,,v zastoupení ředitele\") a razítko příspěvkové organizace. Za závazky vyplývající z jednání zástupce je ředitel odpovědný stejně, jako kdyby rozhodoval sám. Při své činnosti se ředitel (i jeho zástupce) řídí obecně platnými předpisy a směrnicemi zřizovatele.
19. 11. 2014
Vymazán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, v souladu s platnými právními předpisy a v souladu se směrnicemi zřizovatele. Ředitel se za příspěvkovou organizaci podepisuje tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí svůj podpis a označení své funkce.
19. 11. 2014
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace je dětským domovem pro děti do 3 let věku podle § 43 zákona č. 372/2011 Sb., o zdravotních službách a podmínkách jejich poskytování, a jejím hlavním účelem je poskytování zdravotních služeb a zaopatření dětem zpravidla do 3 let věku. Může též poskytnout ubytování ženám v průběhu těhotenství, je-li z důvodů nepříznivé životní situace ohroženo jejich zdraví. Hlavní činností je poskytování zdravotních služeb a zaopatření dětem, které nemohou vyrůstat v rodinném prostředí, zejména dětem s perinatální zátěží a zdravotním rizikem, dětem týraným, zanedbávaným, zneužívaným a ohroženým ve vývoji nevhodným sociálním prostředím nebo dětem zdravotně postiženým. Za tím účelem poskytuje dětské centrum těmto dětem komplexní interdisciplinární péči, zejména zdravotní péči diagnostickou, léčebnou, preventivní, dispenzární, léčebně-rehabilitační, ošetřovatelskou, paliativní, psychologickou, poradenskou, konzultační, posudkovou a zaopatření, kterým se rozumí uspokojování základních životních potřeb dítěte, včetně ubytování, stravování, ošacení, výchovné činnosti, psychologické a jiné obdobné potřebné péče a pomoci. Součástí poskytovaných zdravotních služeb je zajištění souvisejících technicko-hospodářsko-obchodních služeb.
19. 11. 2014
Vymazán předmět činnosti: výuková a vzdělávací činnost v oboru sociální pediatrie
19. 11. 2014
Vymazán předmět činnosti: poskytování léčebně preventivní, výchovné a sociální péče dětem zpravidla do tří let věku, a to ve smyslu zákona č. 2O/l966 Sb., o péči o zdraví lidu, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 48/l997 Sb. o veřejném zdravotním pojištění a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů. Součástí poskytování léčebné preventivní péče je zajištění technicko-hospodářsko-obchodních služeb s ní souvisejících.
6. 2. 2014
Změna adresy: člen statutárního orgánu MUDr. Pavel Biskup
22. 9. 2012
Změna názvu z Dětský domov Strančice na Dětské centrum Strančice, příspěvková organizace
7. 9. 2004
Zapsán předmět činnosti: výuková a vzdělávací činnost v oboru sociální pediatrie
27. 9. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu MUDr. Pavel Biskup, jako ředitel
27. 9. 2003
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, v souladu s platnými právními předpisy a v souladu se směrnicemi zřizovatele. Ředitel se za příspěvkovou organizaci podepisuje tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí svůj podpis a označení své funkce.
27. 9. 2003
Zapsán předmět činnosti: poskytování léčebně preventivní, výchovné a sociální péče dětem zpravidla do tří let věku, a to ve smyslu zákona č. 2O/l966 Sb., o péči o zdraví lidu, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 48/l997 Sb. o veřejném zdravotním pojištění a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů. Součástí poskytování léčebné preventivní péče je zajištění technicko-hospodářsko-obchodních služeb s ní souvisejících.
27. 9. 2003
Vznik společnosti Dětský domov Strančice

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Boleslav Polívka

Boleslav Polívka

herec

-1916
-
+
Jaromír Jágr

Jaromír Jágr

hokejista, mistr světa a olympijský vítěz

2433
-
+
Jaroslav Tvrdík

Jaroslav Tvrdík

místopředseda představenstav CEFC, bývalý ministr obrany

465
-
+
Milan Hnilička

Milan Hnilička

hokejový brankář, olympijský vítěz, poslanec

310
-
+
Daniel Vávra

Daniel Vávra

tvůrce videoher

-549
-
+
Patrik Hezucký

Patrik Hezucký

moderátor

-854
-
+

A tohle už jste četli?