Partners Financial Services

Domov Jílové u Prahy, poskytovatel sociálních služeb, IČO: 44685173 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
28. 12. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu PhDr. Renata Honsů, jako ředitel
28. 12. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Ivana Bodláková
28. 12. 2022
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace Domov Jílové u Prahy, poskytovatel sociálních služeb a listiny podepisuje tak, že k napsanému nebo natištěnému textu připojí svůj podpis označení své funkce a razítko příspěvkové organizace. Ředitel je oprávněn jmenovat a odvolávat svého zástupce, který bude příspěvkovou organizaci zastupovat v době jeho nepřítomnosti. Zástupce je oprávněn vystupovat navenek jménem příspěvkové organizace a listiny podepisuje tak, že k napsanému nebo natištěnému textu připojí svůj podpis, označení své funkce, slova: v zastoupení ředitele\" a razítko příspěvkové organizace.
28. 12. 2022
Vymazán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace Domov Jílové u Prahy, poskytoval sociálních služeb. Ředitel je oprávněn jmenovat a odvolávat svého zástupce, který bude příspěvkovou organizaci zastupovat v době jeho nepřítomnosti. Zástupce je oprávněn vystupovat navenek jménem příspěvkové organizace.
13. 7. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Ivana Bodláková, jako ředitel
13. 7. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Klára Mošnová
17. 3. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Klára Mošnová, jako ředitel
17. 3. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Jaromír Kaplan
13. 8. 2019
Změna sídla z Chvojínská 108, 254 01 Jílové u Prahy na Chvojínská 108, 254 01 Jílové u Prahy - Jílové u Prahy
26. 7. 2014
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Jaromír Kaplan
9. 11. 2012
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jaromír Kaplan, jako ředitel
9. 11. 2012
Vymazán člen statutárního orgánu Eva Petrášová
5. 11. 2012
Vznik společnosti Domov důchodců Jílové
1. 2. 2008
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace Domov Jílové u Prahy, poskytoval sociálních služeb. Ředitel je oprávněn jmenovat a odvolávat svého zástupce, který bude příspěvkovou organizaci zastupovat v době jeho nepřítomnosti. Zástupce je oprávněn vystupovat navenek jménem příspěvkové organizace.
1. 2. 2008
Vymazán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace Středočeského kraje v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, v souladu s platnými právními předpisy a v souladu se směrnicemi zřizovatele. Ředitel za příspěvkovou organizaci listiny podepisuje tak, že k napsanému nebo natištěnému textu připojí svůj podpis, označení své funkce a razítko příspěvkové organizace.
1. 2. 2008
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem zřízení příspěvkové organizace je poskytování sociálních služeb. Předmět činnosti příspěvkové organizace je vymezen rozhodnutím o registraci podle § 78-84 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách.
1. 2. 2008
Vymazán předmět činnosti: poskytování komplexní péče seniorům - - poskytuje komplexní péči především starým občanům, kteří dosáhli věku pro přiznání starobního důchodu a z důvodu trvalých změn zdravotního stavu, péče o ně nemůže být zajištěna členy jejich rodiny ani pečovatelskou službou, jinými službami sociální péče nebo z jiných vážných důvodů, a to formou celoročního, případně denního nebo přechodného pobytu - - provozuje ošetřovatelské oddělení pro ošetřování obyvatel upoutaných na lůžko nebo vyžadujících jinou náročnou ošetřovatelskou péči - - poskytuje stravu důchodcům v obvodu obce Jílové u Prahy, kterým nelze zajistit vhodné stravování jiným způsobem a taktéž cizím strávníkům, mající vztah k výkonu základního předmětu činnosti
1. 2. 2008
Změna názvu z Domov důchodců Jílové na Domov Jílové u Prahy, poskytovatel sociálních služeb
1. 4. 2004
Zapsán člen statutárního orgánu Eva Petrášová, jako ředitel
1. 4. 2004
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace Středočeského kraje v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, v souladu s platnými právními předpisy a v souladu se směrnicemi zřizovatele. Ředitel za příspěvkovou organizaci listiny podepisuje tak, že k napsanému nebo natištěnému textu připojí svůj podpis, označení své funkce a razítko příspěvkové organizace.
1. 4. 2004
Zapsán předmět činnosti: poskytování komplexní péče seniorům - - poskytuje komplexní péči především starým občanům, kteří dosáhli věku pro přiznání starobního důchodu a z důvodu trvalých změn zdravotního stavu, péče o ně nemůže být zajištěna členy jejich rodiny ani pečovatelskou službou, jinými službami sociální péče nebo z jiných vážných důvodů, a to formou celoročního, případně denního nebo přechodného pobytu - - provozuje ošetřovatelské oddělení pro ošetřování obyvatel upoutaných na lůžko nebo vyžadujících jinou náročnou ošetřovatelskou péči - - poskytuje stravu důchodcům v obvodu obce Jílové u Prahy, kterým nelze zajistit vhodné stravování jiným způsobem a taktéž cizím strávníkům, mající vztah k výkonu základního předmětu činnosti

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

744
-
+
Viktor Kožený

Viktor Kožený

mezinárodně stíhaný podnikatel

-2029
-
+
Šárka Grossová

Šárka Grossová

manželka bývalého premiéra Stanislava Grosse a podnikatelka

281
-
+
Milan Hnilička

Milan Hnilička

hokejový brankář, olympijský vítěz, poslanec

294
-
+
Marek Dalík

Marek Dalík

lobbista a podnikatel

-1716
-
+
Marcel Gecov

Marcel Gecov

bývalý fotbalista, podnikatel

-513
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.