Partners Financial Services

Základní škola a mateřská škola Brno, Kotlářská 4, příspěvková organizace, IČO: 44993978 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
8. 4. 2021
Změna názvu z Základní škola a mateřská škola Brno,Kotlářská 4,příspěvková organizace na Základní škola a mateřská škola Brno, Kotlářská 4, příspěvková organizace
25. 10. 2016
Změna sídla z Kotlářská 4/655, 602 00 Brno na Kotlářská 655/4, 602 00 Brno - Veveří
13. 7. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Libor Zřídkaveselý
9. 4. 2010
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace jako základní škola poskytuje základní vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanovenými části třetí hlavy II., a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Příspěvková organizace jako mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanoveními části druhé, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Příspěvková organizace jako školní jídelna-výdejna (pro mateřskou školu v budově Kotlářská 4, Brno a Kotlářská 11, Brno) poskytuje školní stravování její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanovením § 119, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33b zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, zabezpečovat závodní stravování. Příspěvková organizace jako školní družina poskytuje zájmové vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanovením § 118, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.
9. 4. 2010
Vymazán předmět činnosti: Příspěvková organizace jako základní škola poskytuje základní vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovenými Části třetí Hlavou II. a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Příspěvková organizace jako mateřská škola (v budově Kotlářská 4, Brno a Kotlářská 11, Brno) poskytuje předškolní vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními Části druhé, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Příspěvková organizace jako školní jídelna-výdejna (pro mateřskou školu v budově Kotlářská 4, Brno a Kotlářská 11, Brno) poskytuje školní stravování její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 119, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33b zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů zabezpečovat závodní stravování. Příspěvková organizace jako školní družina poskytuje zájmové vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 118, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.
29. 9. 2005
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace jako základní škola poskytuje základní vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovenými Části třetí Hlavou II. a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Příspěvková organizace jako mateřská škola (v budově Kotlářská 4, Brno a Kotlářská 11, Brno) poskytuje předškolní vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními Části druhé, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Příspěvková organizace jako školní jídelna-výdejna (pro mateřskou školu v budově Kotlářská 4, Brno a Kotlářská 11, Brno) poskytuje školní stravování její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 119, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33b zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů zabezpečovat závodní stravování. Příspěvková organizace jako školní družina poskytuje zájmové vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 118, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.
29. 9. 2005
Vymazán předmět činnosti: Základní škola poskytuje základní vzdělání, zabezpečuje výuku a výchovu v oblasti základního školství a připravuje žáky pro další studium a praxi. Její činnost je upravena zákonem č.29/1984 Sb. o soustavě základních škol, středních škol a vyšší ch odborných škol, ve znění pozdějších předpisů, a prováděcími předpisy, zejména vyhláškou č.291/1991 o základní škole, ve znění pozdějších předpisů.
29. 9. 2005
Vymazán předmět činnosti: Součástí příspěvkové organizace jsou dvě výdejny stravy pro mateřskou školu v objektech Kotlářská 4, Brno a Kotlářská 11, Brno. Součástí příspěvkové organizace je též školní družina pro žáky I.stupně základní školy.
29. 9. 2005
Vymazán předmět činnosti: Mateřská škola zajišťuje všestrannou péči dětem předškolního věku, navazuje na výchovu v rodině a zabezpečuje výchovu a výuku v rozsahu obecně závazných předpisů v oblasti předškolních zařízení.
24. 4. 2004
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Libor Zřídkaveselý, jako ředitel
24. 4. 2004
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Ilona Stejskalová
14. 2. 2002
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Ilona Stejskalová, jako ředitel
14. 2. 2002
Zapsán způsob jednání: Ředitel činí právní úkony jménem příspěvkové organizace ve všech věcech.
14. 2. 2002
Zapsán předmět činnosti: Základní škola poskytuje základní vzdělání, zabezpečuje výuku a výchovu v oblasti základního školství a připravuje žáky pro další studium a praxi. Její činnost je upravena zákonem č.29/1984 Sb. o soustavě základních škol, středních škol a vyšší ch odborných škol, ve znění pozdějších předpisů, a prováděcími předpisy, zejména vyhláškou č.291/1991 o základní škole, ve znění pozdějších předpisů.
14. 2. 2002
Zapsán předmět činnosti: Součástí příspěvkové organizace jsou dvě výdejny stravy pro mateřskou školu v objektech Kotlářská 4, Brno a Kotlářská 11, Brno. Součástí příspěvkové organizace je též školní družina pro žáky I.stupně základní školy.
14. 2. 2002
Zapsán předmět činnosti: Mateřská škola zajišťuje všestrannou péči dětem předškolního věku, navazuje na výchovu v rodině a zabezpečuje výchovu a výuku v rozsahu obecně závazných předpisů v oblasti předškolních zařízení.
14. 2. 2002
Vznik společnosti Základní škola a mateřská škola Brno,Kotlářská 4,příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Cyril Regner

Cyril Regner

podnikatel v energetice, český producent

-11
-
+
Roman Janoušek

Roman Janoušek

podnikatel a lobbista

-2023
-
+
Jaroslav Stárka

Jaroslav Stárka

podnikatel, vlastník 1. FK Příbram

-1783
-
+
Tomáš Knotek

Tomáš Knotek

hokejista

912
-
+
Roman Berbr

Roman Berbr

fotbalový funkcionář

-1662
-
+
Tomáš Rosický

Tomáš Rosický

fotbalista

2375
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.