Partners Financial Services

Okresní agrární komora Havlíčkův Brod, IČO: 48172871 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
22. 9. 2023
Změna funkce: Ing. Aleš Málek z předseda na předseda představenstva
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Ing. Aleš Málek, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
23. 1. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Aleš Málek, jako předseda
23. 1. 2018
Vymazán člen statutárního orgánu Václav Vacek
28. 6. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Václav Vacek, jako předseda
28. 6. 2016
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Václav Vala
26. 7. 2013
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Václav Vala
30. 5. 2011
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Václav Vala, jako předseda
30. 5. 2011
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Václav Grubauer
19. 3. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Václav Grubauer, jako předseda
19. 3. 2003
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. František Endrle
1. 9. 1993
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. František Endrle, jako předseda
1. 9. 1993
Zapsán způsob jednání: Zastupování a podepisování: Navenek komoru zastupuje předseda a jedná jejím jménem.
1. 9. 1993
Zapsán předmět podnikání: sporům mezi svými členy, h) podporuje vznik podnikatelských subjektů, jejichž účastníky budou členové komory, ch) podílí se na odborné přípravě k výkonu povolání a podporuje školská zařízení zřízená k tomuto účelu, i) vede seznam členů komory a poskytuje údaje o členské základně do Agroregistru souhrnně zpracovávaného Agrární komorou ČR.
1. 9. 1993
Zapsán předmět podnikání: řešení problémů zaměstnanosti, d) na základě předchozího souhlasu členů zabezpečuje propagaci a šíření informací o jejich podnikatelské činnosti, e) dbá, aby členové komor vykonávali podnikatelskou činnost odborně a v souladu s obecně závaznými právními předpisy, f) zřízuje a spravuje zařízení a instituce na podporu rozvoje podnikání a vzdělanosti, g) může zřídit smírčí komisi k předcházení obchodním
1. 9. 1993
Zapsán předmět podnikání: 3. Spolupracuje se společenstvy, která jsou součástí komory České republiky.
1. 9. 1993
Zapsán předmět podnikání: 2. Komora spolupracuje s příslušnými státními orgány, okresními (obecními) úřady a institucemi zejména při tvorbě a realizaci okresní agrární, výživové a lesní politiky a při podpoře podnikání včetně dotací a subvencí, regulace výroby a trhu, vyjadřování se k podnikatelským a ekologickým projektům a záměrům a ke státním a veřejným zakázkám.
1. 9. 1993
Zapsán předmět podnikání: 1. Komora v souladu se statutem komory ČR zabezpečuje bezprostřední vztah ke členům a v rámci své působnosti zejména: a) poskytuje svým členům poradenské a konzultační služby v otázkách spojených s podnikatelskou činností, b) vydává vyjádření podle zvláštních předpisů a odborná stanoviska, c) organizuje vzdělávací činnost a spolupracuje s orgány státní správy v zajišťování informačního servisu, profesního vzdělávání a forem rekvalifikace a při
1. 9. 1993
Vznik společnosti Okresní agrární komora Havlíčkův Brod

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Tomáš Sedláček

Tomáš Sedláček

ekonom

-2246
-
+
Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich

kuchař

-1017
-
+
Martin Michal

Martin Michal

podnikatel a manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové

-1348
-
+
Aleš Řebíček

Aleš Řebíček

podnikatel a bývalý ministr dopravy

-1891
-
+
Milan Hnilička

Milan Hnilička

hokejový brankář, olympijský vítěz, poslanec

-22
-
+
Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-79
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.