Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Technické služby Vrdy, Vrdy, IČO: 49540793 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Technické služby Vrdy. Údaje byly staženy 12. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 49540793. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 49540793 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES Registr dotací
Datum zápisu
23. 5. 2017
Datum vzniku
1. 1. 1994
Název
Technické služby Vrdy
zapsáno 23. 5. 2017
Firmy na stejné adrese
Sídlo Kraj: Středočeský kraj
Okres: Kutná Hora
Obec: Vrdy
Část obce: Vrdy
Ulice: Smetanovo nám.
Adresní místo: Smetanovo nám. 28
IČO
49540793
zapsáno 23. 5. 2017
Právní forma
Příspěvková organizace
zapsáno 23. 5. 2017
Spisová značka
Pr 1576/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 23. 5. 2017
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Technické služby Vrdy

13. 6. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Martin Sviták, jako vedoucí
13. 6. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Miloš Mlynka
29. 4. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Linda Kasalová
13. 10. 2022
Zapsán předmět činnosti: 1. Obec Vrdy zřizuje Technické služby Vrdy (dále také jako \"organizace\"), jejichž hlavním účelem je plnění úkolů v oblasti samostatné působnosti, zejména na úseku veřejně prospěšných činností, služeb a správy majetku zřizovatele. 2. Předmětem činnosti organizace odpovídajícím hlavnímu účelu je zabezpečení čistoty obce, správa a údržba veřejné zeleně, správa a údržba pohřebišť, správa a údržba zařízení sloužících k regeneraci a rekondici, správa a údržba dětských hřišť, správa a údržba majetku obce, ostatních veřejně prospěšných služeb pro obec, obyvatelstvo a organizace. Dále provádění oprav místních komunikací, provádění výzdoby, správa a údržba nemovitostí, provádění a údržba svislého dopravního značení, čištění komunikací, chodníků, včetně zimní údržby, provoz a oprava veřejného osvětlení, správa, označování ulic a údržba koupaliště. Silniční motorová doprava nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí. 3. Organizace provádí doplňkovou činnost. Za doplňkovou činnost se považuje taková činnost, která je prováděna nad rámec hlavního účelu a je určena pro další fyzické a právnické osoby. Doplňková činnost smí být prováděna pouze na základě kalkulovaných cen uvedených v ceníku, který je přílohou zřizovací listiny. 4. Provozování doplňkové činnosti nesmí narušovat plnění hlavních účelů organizace a sleduje se odděleně.
13. 10. 2022
Vymazán předmět činnosti: 1. Obec Vrdy zřizuje Technické služby Vrdy (dále také jako organizace), jejichž hlavním účelem je plnění úkolů v oblasti samostatné působnosti, zejména na úseku veřejně prospěšných činností, služeb a správy majetku zřizovatele. 2. Předmětem činnosti organizace odpovídajícím hlavnímu účelu je zabezpečení čistoty obce, správa a údržba veřejné zeleně, správa a údržba pohřebišť, správa a údržba zařízení sloužících k regeneraci a rekondici, správa a údržba dětských hřišť, správa a údržba majetku obce, ostatních veřejně prospěšných služeb pro obec, obyvatelstvo a organizace. Dále provádění oprav místních komunikací, provádění výzdoby, správa a údržba nemovitostí, provádění a údržba svislého dopravního značení, silniční motorová doprava vozidly do 3,5 tuny, čištění komunikací, chodníků, včetně zimní údržby, provoz a oprava veřejného osvětlení, správa, označování ulic a údržba koupaliště. 3. Organizace provádí doplňkovou činnost. Za doplňkovou činnost se považuje taková činnost, která je prováděna nad rámec hlavního účelu a je určena pro další fyzické a právnické osoby. Doplňková činnost smí být prováděna pouze na základě kalkulovaných cen uvedených v ceníku, který je přílohou zřizovací listiny. 4. Provozování doplňkové činnosti nesmí narušovat plnění hlavních účelů organizace a sleduje se odděleně.

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Technické služby Vrdy
Více o vizualizacích

Technické služby Vrdy, IČO: 49540793: vizualizace vztahů osob a společností

Technické služby Vrdy, IČO: 49540793

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
1. Obec Vrdy zřizuje Technické služby Vrdy (dále také jako organizace), jejichž hlavním účelem je plnění úkolů v oblasti samostatné působnosti, zejména na úseku veřejně prospěšných činností, služeb a správy majetku zřizovatele. 2. Předmětem činnosti organizace odpovídajícím hlavnímu účelu je zabezpečení čistoty obce, správa a údržba veřejné zeleně, správa a údržba pohřebišť, správa a údržba zařízení sloužících k regeneraci a rekondici, správa a údržba dětských hřišť, správa a údržba majetku obce, ostatních veřejně prospěšných služeb pro obec, obyvatelstvo a organizace. Dále provádění oprav místních komunikací, provádění výzdoby, správa a údržba nemovitostí, provádění a údržba svislého dopravního značení, silniční motorová doprava vozidly do 3,5 tuny, čištění komunikací, chodníků, včetně zimní údržby, provoz a oprava veřejného osvětlení, správa, označování ulic a údržba koupaliště. Technické služby Vrdy mohou vyvíjet svoji činnost jen v rozsahu činnosti, které jsou uvedeny ve zřizovací listině. Vymezený rozsah činnosti nesmí překračovat. 3. Organizace je povinna přednostně provádět zejména udržování čistoty obce, veřejné zeleně a ostatní neplacené služby k uspokojování obyvatel obce. 4. Organizace neprovádí doplňkovou činnost.
zapsáno 23. 5. 2017 vymazáno 22. 9. 2017
1. Obec Vrdy zřizuje Technické služby Vrdy (dále také jako organizace), jejichž hlavním účelem je plnění úkolů v oblasti samostatné působnosti, zejména na úseku veřejně prospěšných činností, služeb a správy majetku zřizovatele. 2. Předmětem činnosti organizace odpovídajícím hlavnímu účelu je zabezpečení čistoty obce, správa a údržba veřejné zeleně, správa a údržba pohřebišť, správa a údržba zařízení sloužících k regeneraci a rekondici, správa a údržba dětských hřišť, správa a údržba majetku obce, ostatních veřejně prospěšných služeb pro obec, obyvatelstvo a organizace. Dále provádění oprav místních komunikací, provádění výzdoby, správa a údržba nemovitostí, provádění a údržba svislého dopravního značení, silniční motorová doprava vozidly do 3,5 tuny, čištění komunikací, chodníků, včetně zimní údržby, provoz a oprava veřejného osvětlení, správa, označování ulic a údržba koupaliště. Technické služby Vrdy mohou vyvíjet svoji činnost jen v rozsahu činnosti, které jsou uvedeny ve zřizovací listině. Vymezený rozsah činnosti nesmí překračovat. 3. Organizace je povinna přednostně provádět zejména udržování čistoty obce, veřejné zeleně a ostatní neplacené služby k uspokojování obyvatel obce.
zapsáno 22. 9. 2017 vymazáno 26. 3. 2022
1. Obec Vrdy zřizuje Technické služby Vrdy (dále také jako organizace), jejichž hlavním účelem je plnění úkolů v oblasti samostatné působnosti, zejména na úseku veřejně prospěšných činností, služeb a správy majetku zřizovatele. 2. Předmětem činnosti organizace odpovídajícím hlavnímu účelu je zabezpečení čistoty obce, správa a údržba veřejné zeleně, správa a údržba pohřebišť, správa a údržba zařízení sloužících k regeneraci a rekondici, správa a údržba dětských hřišť, správa a údržba majetku obce, ostatních veřejně prospěšných služeb pro obec, obyvatelstvo a organizace. Dále provádění oprav místních komunikací, provádění výzdoby, správa a údržba nemovitostí, provádění a údržba svislého dopravního značení, silniční motorová doprava vozidly do 3,5 tuny, čištění komunikací, chodníků, včetně zimní údržby, provoz a oprava veřejného osvětlení, správa, označování ulic a údržba koupaliště. 3. Organizace provádí doplňkovou činnost. Za doplňkovou činnost se považuje taková činnost, která je prováděna nad rámec hlavního účelu a je určena pro další fyzické a právnické osoby. Doplňková činnost smí být prováděna pouze na základě kalkulovaných cen uvedených v ceníku, který je přílohou zřizovací listiny. 4. Provozování doplňkové činnosti nesmí narušovat plnění hlavních účelů organizace a sleduje se odděleně.
zapsáno 26. 3. 2022 vymazáno 13. 10. 2022
1. Obec Vrdy zřizuje Technické služby Vrdy (dále také jako \"organizace\"), jejichž hlavním účelem je plnění úkolů v oblasti samostatné působnosti, zejména na úseku veřejně prospěšných činností, služeb a správy majetku zřizovatele. 2. Předmětem činnosti organizace odpovídajícím hlavnímu účelu je zabezpečení čistoty obce, správa a údržba veřejné zeleně, správa a údržba pohřebišť, správa a údržba zařízení sloužících k regeneraci a rekondici, správa a údržba dětských hřišť, správa a údržba majetku obce, ostatních veřejně prospěšných služeb pro obec, obyvatelstvo a organizace. Dále provádění oprav místních komunikací, provádění výzdoby, správa a údržba nemovitostí, provádění a údržba svislého dopravního značení, čištění komunikací, chodníků, včetně zimní údržby, provoz a oprava veřejného osvětlení, správa, označování ulic a údržba koupaliště. Silniční motorová doprava nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí. 3. Organizace provádí doplňkovou činnost. Za doplňkovou činnost se považuje taková činnost, která je prováděna nad rámec hlavního účelu a je určena pro další fyzické a právnické osoby. Doplňková činnost smí být prováděna pouze na základě kalkulovaných cen uvedených v ceníku, který je přílohou zřizovací listiny. 4. Provozování doplňkové činnosti nesmí narušovat plnění hlavních účelů organizace a sleduje se odděleně.
zapsáno 13. 10. 2022
Doplňková činnost
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona - Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti
zapsáno 22. 9. 2017 vymazáno 26. 3. 2022
Údržba zahrad
zapsáno 26. 3. 2022 vymazáno 13. 10. 2022
Zemní práce
zapsáno 26. 3. 2022 vymazáno 13. 10. 2022
Dopravní služby
zapsáno 26. 3. 2022 vymazáno 13. 10. 2022
Údržbové práce
zapsáno 26. 3. 2022 vymazáno 13. 10. 2022
Pronájem strojů
zapsáno 26. 3. 2022 vymazáno 13. 10. 2022
Silniční motorová doprava nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí
zapsáno 22. 9. 2017
Provádění staveb, jejich změn a odstraňování
zapsáno 22. 9. 2017
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona: Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost, Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti, Pronájem a půjčování věcí movitých, Poskytování technických služeb.
zapsáno 13. 10. 2022
Ostatní skutečnosti
Zastupitelstvu obce Vrdy je vyhrazeno zřízení, případně zrušení nebo sloučení organizace. Radě obce je vyhrazeno vymezení předmětu činnosti organizace.
zapsáno 23. 5. 2017

Statutární orgán - Technické služby Vrdy

Vedoucí
Petr Marousek
Bratčice, 286 01 Bratčice - Bratčice
Den vzniku funkce: 1. 4. 2016
zapsáno 23. 5. 2017 vymazáno 16. 10. 2017
Vedoucí
Petr Marousek
Bratčice, 286 01 Bratčice - Bratčice
Den vzniku funkce: 1. 4. 2016
Den zániku funkce: 30. 11. 2019
zapsáno 16. 10. 2017 vymazáno 28. 12. 2019
Vedoucí
Ing. Miloš Mlynka
Sluneční, 285 71 Vrdy - Vrdy
Den vzniku funkce: 1. 12. 2019
Den zániku funkce: 31. 7. 2020
zapsáno 28. 12. 2019 vymazáno 24. 10. 2020
Vedoucí Technických služeb Obce Vrdy
Bc. Linda Kasalová
Horušice, 285 73 Horušice - Horušice
Den vzniku funkce: 1. 8. 2020
zapsáno 24. 10. 2020 vymazáno 26. 3. 2022
Vedoucí Technických služeb Obce Vrdy
Ing. Linda Kasalová
Horušice, 285 73 Horušice - Horušice
Den vzniku funkce: 1. 8. 2020
Den zániku funkce: 16. 4. 2023
zapsáno 26. 3. 2022 vymazáno 29. 4. 2023
Vedoucí Technických služeb Vrdy
Ing. Miloš Mlynka
Sluneční, 285 71 Vrdy - Vrdy
Den vzniku funkce: 17. 4. 2023
Den zániku funkce: 14. 5. 2023
zapsáno 29. 4. 2023 vymazáno 13. 6. 2023
Vedoucí
Martin Sviták
Jasmínová, 285 71 Vrdy - Dolní Bučice
Den vzniku funkce: 15. 5. 2023
zapsáno 13. 6. 2023
Počet členů
1
zapsáno 23. 5. 2017
Způsob jednání
Organizaci zastupuje navenek a je oprávněn jednat jménem organizace ve všech věcech statutární zástupce.
zapsáno 23. 5. 2017

Zřizovatel - Technické služby Vrdy

Zakladatel
Obec Vrdy, IČO: 00236616
Smetanovo nám. 28, 285 71 Vrdy - Vrdy
Antonín Šindelář, starosta obce
zapsáno 23. 5. 2017

Hodnocení firmy - Technické služby Vrdy

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Technické služby Vrdy

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Václav Kočka

Václav Kočka

byl podnikatel, Matějská pouť

-1770
-
+
Lukáš Konečný

Lukáš Konečný

bývalý český boxer, mistr světa ve velterové váze

-728
-
+
Jiří Bartoška

Jiří Bartoška

herec a ředitel filmového festivalu

-455
-
+
Jaroslav Kotlár

Jaroslav Kotlár

influencer, rapper, sekuriťák

-112
-
+
Marek Valášek

Marek Valášek

lektor matematiky, fyziky a statistiky, LearnTube.cz, Mathematicator.com

631
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1469
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.