Partners Financial Services

Školní jídelna Hranice, příspěvková organizace, IČO: 49558617 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
25. 10. 2019
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Eva Lukášová, jako ředitelka
25. 10. 2019
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Jiří Zais
14. 5. 2012
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Jiří Zais
28. 11. 2011
Zapsán předmět činnosti: Předmět činnosti je vymezen příslušnými ustanoveními zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) a prováděcími předpisy k němu v platném znění. Hlavním účelem příspěvkové organizace (dále jen organizace) je poskytování školního stravování žáků a zaměstnanců Základní školy Hranice, Tř. 1. máje, příspěvkové organizace, se sídlem Tř. 1. máje č. 357, a to na základě dohody s touto organizací, případně uskutečňování školního stravování dětí a žáků mateřských a základních škol, jejichž zřizovatelem je město Hranice v době jejich pobytu ve škole a to na základě smlouvy a stravování vlastních zaměstnanců. Organizace může poskytovat školní stravování dětem a žákům škol a školských zařízení jiného zřizovatele než je město Hranice, a to na základě smlouvy o úhradě nákladů. Organizace vykonává činnost školského zařízení - školní jídelny. Dále organizace zabezpečuje správu majetku předaného k hospodaření zřizovatelem.
28. 11. 2011
Vymazán předmět činnosti: Předmět činnosti je vymezen příslušnými ustanoveními zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) a prováděcími předpisy k němu. Hlavním účelem příspěvkové organizace je uskutečňování školního stravování žáků ZŠ Hranice, Tř. 1. máje 357, v době jejich pobytu ve škole, a to na základě dohody s touto základní školou, případně uskutečňování školního stravování dětí a žáků mateřských a základních škol, jejichž zřizovatelem je město Hranice, a to na základě smlouvy.
3. 10. 2006
Zapsán zakladatel Město Hranice
3. 10. 2006
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jiří Zais, jako ředitel
3. 10. 2006
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání statutárního orgánu: Ředitel jedná a vystupuje jménem organizace samostatně. V době nepřítomnosti ředitele jedná jménem organizace osoba pověřená ředitelem k jeho zastupování. Ředitel, jako statutární orgán nebo jím pověřený zástupce, se podepisuje tak, že ke svému vlastnoručnímu podpisu přidává otisk razítka organizace, případně hůlkovým písmem vypíše plný název organizace.
3. 10. 2006
Zapsán předmět činnosti: Předmět činnosti je vymezen příslušnými ustanoveními zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) a prováděcími předpisy k němu. Hlavním účelem příspěvkové organizace je uskutečňování školního stravování žáků ZŠ Hranice, Tř. 1. máje 357, v době jejich pobytu ve škole, a to na základě dohody s touto základní školou, případně uskutečňování školního stravování dětí a žáků mateřských a základních škol, jejichž zřizovatelem je město Hranice, a to na základě smlouvy.
1. 1. 1994
Vznik společnosti Školní jídelna Hranice, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jiří Šlégr

Jiří Šlégr

hokejista, olympijský vítěz

2863
-
+
Simona Krainová

Simona Krainová

modelka

-1658
-
+
Václav Kočka

Václav Kočka

byl podnikatel, Matějská pouť

-1783
-
+
Daniel Vávra

Daniel Vávra

tvůrce videoher

-556
-
+
Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich

kuchař

-737
-
+
Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-353
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.