Partners Financial Services

Agrární komora Náchod se sídlem v Náchodě, IČO: 60110953 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
8. 9. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Karel Vlček, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
8. 9. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Petr Šrámek, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
8. 9. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Jan Rathouský, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
8. 9. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Josef Lukášek, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
8. 9. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Lukáš Ludvík, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
8. 9. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Petr Karkoš, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
8. 9. 2023
Změna titulu: skutečný majitel Ing. Jaroslav Vojtěch
7. 9. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Karel Vlček, jako člen představenstva
7. 9. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Petr Šrámek, jako člen představenstva
7. 9. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jan Rathouský, jako člen představenstva
7. 9. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Josef Lukášek, jako člen představenstva
7. 9. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Lukáš Ludvík, jako místopředseda představenstva
7. 9. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Petr Karkoš, jako předseda představenstva
7. 9. 2023
Změna funkce: Ing. Jaroslav Vojtěch z předseda představenstva na místopředseda představenstva
7. 9. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 7
7. 9. 2023
Zapsán způsob jednání: Předseda komory zastupuje komoru navenek a jedná jejím jménem. V době nepřítomnosti zastupuje předsedu jím pověřený místopředseda nebo jím pověřený člen představenstva.
7. 9. 2023
Vymazán způsob jednání: Způsob jednání za agrární komoru: Za agrární komoru jedná předseda představenstva tak, že za ni činí všechny právní úkony. Předseda představenstva podepisuje za agrární komoru tak, že k otištěnému, vytištěnému nebo napsanému názvu agrární komory připojí svůj podpis a funkci.
7. 9. 2023
Vymazán předmět podnikání: zprostředkovatelská činnost
7. 9. 2023
Vymazán předmět podnikání: prostřednictvím vyvíjet podnikatelskou činnost.
7. 9. 2023
Vymazán předmět podnikání: politikou a dalšími profesními a hospodářskými otázkami, které souvisí s hospodářskou činností členských organizací a osob, c) poskytuje svým členům poradenské a konzultační služby v otáz- kách spojených s podnikatelskou činností, d) vydává vyjádření podle zvláštních předpisů a odborná sta- noviska, e) organizuje vzdělávací činnost a spolupracuje s orgány státní správy v zajišťování informačního servisu, f) na základě předchozího souhlasu členů zabezpečuje propagaci a šíření informací o jejich podnikatelské činnosti,
7. 9. 2023
Vymazán předmět podnikání: g) vykonává dohled nad výkonem podnikatelské činnosti v souladu s obecně závaznými právními předpisy, vydává vyjádření podle zvláštních předpisů (455/91), zřizuje stálé smírčí komise k přecházení obchodních sporů mezi svými členy a pro zajiště- ní své činnosti může zakládat vlastní hospodářské organizace., h) zřizuje a spravuje zařízení a instituce na podporu rozvoje podnikání a vzdělanosti, i) spolupracuje s podnikatelskými svazy a sdruženími na základě dosud uzavřených dohod v souladu se stanovami komor, j) vede evidenci členů komory.
7. 9. 2023
Vymazán předmět podnikání: 2. Komora spolupracuje s příslušnými státními a zastupitelskými orgány, zejména při tvorbě a realizaci regionální, agrární, výživové a lesní politiky a při podpoře podnikání svých členů. 3. Komora na návrh člena/ů/ projednává spory s jiným/i/ členem /členy/ v případě nepoctivého obchodního styku nebo v jiných obchodních a hospodářských sporech. 4. Komora může zakládat vlastní hospodářské organizace a jejich
7. 9. 2023
Vymazán předmět podnikání: 1. Komora zabezpečuje bezprostřední vztah ke členům v rámci své působnosti, zejména: a) prosazuje racionalizaci produkce, posklizňové úpravy, sklado- vání, zpracování, obchodu, vývozu a dovozu zemědělských produktů, využití vedlejších produktů a služeb dle zásad tržní ekonomiky, potřeb trhu. V zájmu svých členů, spotřebitelů a české veřejnos- ti, b) zabývá se marketingem zemědělských produktů, otázkami kvality výrobků, cenovou politikou, zásobováním, pojištěním, dotační
7. 9. 2023
Zapsán předmět činnosti: 1. Komora zabezpečuje bezprostřední vztah k členům komory 2. Komora v rámci své působnosti zejména: (a) plní úkoly Agrární komory ve vztahu k orgánům státní správy příslušných územních celků a ve spolupráci s nimi zabezpečuje regionální politiku v oblasti zemědělství, potravinářství a lesnictví 3. Komora dále napomáhá k plnění úkolů svěřené Agrární komoře zákonem, a to: a) poskytovat členům poradenské a konzultační služby v otázkách spojených s podnikatelskou činností, b) vydávat vyjádření podle zvláštních předpisů a odborná stanoviska, c) organizovat vzdělávací činnost a spolupracovat s orgány státní správy v zajišťování informačního servisu, profesního vzdělávání a forem rekvalifikace a při řešení problémů zaměstnanosti, d) na základě předchozího souhlasu členů zabezpečovat propagaci a šíření informací o jejich podnikatelské činnosti, e) dbát, aby členové vykonávali podnikatelskou činnost odborně a v souladu s obecně závaznými právními předpisy, f) navazovat a rozvíjet styky s komorami a obdobnými institucemi v zahraničí a uzavírat s nimi dohody, šířit znalosti o ekonomických podmínkách a právních předpisech týkajících se obchodních vztahů se zahraničím a v souvislosti s tím vydávat a rozšiřovat informativní a odborné publikace, g) vystavovat osvědčení o skutečnostech důležitých v právních vztazích, které vznikají v mezinárodním obchodě. tato osvědčení mají povahu veřejných listin, h) zřizovat a spravovat zařízení a instituce na podporu rozvoje podnikání a vzdělanosti, i) spolupracovat s podnikatelskými svazy a sdruženími na základě dohod uzavřených v souladu se statutem Agrární komory, j) zřizovat stálé smírčí komise k předcházení obchodním sporům mezi členy, k) vykonávat vlastní hospodářskou činnost na podporu řádného plnění zákonem stanovených úkolů a v souladu s posláním Agrární komory, l) ve své působnosti se podílet na odborné přípravě k výkonu povolání a podporovat školská zařízení zřízená k tomuto účelu, a m) vést evidenci členů Agrární komory a komory. 4. Komora dále spolupracuje se společenstvy, která jsou členy Agrární komory.
7. 9. 2023
Počet členů dozorčí rady: 3
7. 9. 2023
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Vladimír Fröhlich, jako předseda dozorčí rady
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Ing. Jaroslav Vojtěch, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
3. 1. 2014
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Jaroslav Vojtěch
18. 9. 1998
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jaroslav Vojtěch, jako předseda představenstva
18. 9. 1998
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Zdeněk Joudal
18. 9. 1998
Zapsán předmět podnikání: zprostředkovatelská činnost
13. 12. 1993
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Zdeněk Joudal, jako předseda představenstva
13. 12. 1993
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání za agrární komoru: Za agrární komoru jedná předseda představenstva tak, že za ni činí všechny právní úkony. Předseda představenstva podepisuje za agrární komoru tak, že k otištěnému, vytištěnému nebo napsanému názvu agrární komory připojí svůj podpis a funkci.
13. 12. 1993
Zapsán předmět podnikání: prostřednictvím vyvíjet podnikatelskou činnost.
13. 12. 1993
Zapsán předmět podnikání: politikou a dalšími profesními a hospodářskými otázkami, které souvisí s hospodářskou činností členských organizací a osob, c) poskytuje svým členům poradenské a konzultační služby v otáz- kách spojených s podnikatelskou činností, d) vydává vyjádření podle zvláštních předpisů a odborná sta- noviska, e) organizuje vzdělávací činnost a spolupracuje s orgány státní správy v zajišťování informačního servisu, f) na základě předchozího souhlasu členů zabezpečuje propagaci a šíření informací o jejich podnikatelské činnosti,
13. 12. 1993
Zapsán předmět podnikání: g) vykonává dohled nad výkonem podnikatelské činnosti v souladu s obecně závaznými právními předpisy, vydává vyjádření podle zvláštních předpisů (455/91), zřizuje stálé smírčí komise k přecházení obchodních sporů mezi svými členy a pro zajiště- ní své činnosti může zakládat vlastní hospodářské organizace., h) zřizuje a spravuje zařízení a instituce na podporu rozvoje podnikání a vzdělanosti, i) spolupracuje s podnikatelskými svazy a sdruženími na základě dosud uzavřených dohod v souladu se stanovami komor, j) vede evidenci členů komory.
13. 12. 1993
Zapsán předmět podnikání: 2. Komora spolupracuje s příslušnými státními a zastupitelskými orgány, zejména při tvorbě a realizaci regionální, agrární, výživové a lesní politiky a při podpoře podnikání svých členů. 3. Komora na návrh člena/ů/ projednává spory s jiným/i/ členem /členy/ v případě nepoctivého obchodního styku nebo v jiných obchodních a hospodářských sporech. 4. Komora může zakládat vlastní hospodářské organizace a jejich
13. 12. 1993
Zapsán předmět podnikání: 1. Komora zabezpečuje bezprostřední vztah ke členům v rámci své působnosti, zejména: a) prosazuje racionalizaci produkce, posklizňové úpravy, sklado- vání, zpracování, obchodu, vývozu a dovozu zemědělských produktů, využití vedlejších produktů a služeb dle zásad tržní ekonomiky, potřeb trhu. V zájmu svých členů, spotřebitelů a české veřejnos- ti, b) zabývá se marketingem zemědělských produktů, otázkami kvality výrobků, cenovou politikou, zásobováním, pojištěním, dotační
13. 12. 1993
Vznik společnosti Agrární komora Náchod se sídlem v Náchodě

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Marek Dospiva

Marek Dospiva

miliardář, Penta

-2366
-
+
Václav Klaus

Václav Klaus

bývalý prezident

-3692
-
+
Roman Berbr

Roman Berbr

fotbalový funkcionář

-2197
-
+
Šárka Grossová

Šárka Grossová

manželka bývalého premiéra Stanislava Grosse a podnikatelka

1630
-
+
Marek Valášek

Marek Valášek

lektor matematiky, fyziky a statistiky, LearnTube.cz, Mathematicator.com

1703
-
+
Richard Chlad

Richard Chlad

bývalý automobilový závodník

-8
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.