Partners Financial Services

Základní škola a mateřská škola Pardubice, A. Krause 2344, IČO: 60159138 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
4. 2. 2017
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace (dále jen \"organizace\") byla zřízena za účelem poskytování předškolního, základního vzdělávání a školských služeb a vykonává činnost: základní školy, mateřské školy, školní jídelny, školní družiny. Činnost základní školy a mateřské školy je vymezena v zákoně č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), v platném znění (dále jen \"školský zákon\"). Školní jídelna slouží ke stravování žáků základní školy a mateřské školy, zajišťuje závodní stravování zaměstnanců organizace a může zajišťovat stravování dětí, žáků a zaměstnanců jiných právnických osob vykonávajících činnost škol a školských zařízení. Školní družina poskytuje zájmové vzdělávání žákům základních škol.
4. 2. 2017
Vymazán předmět činnosti: Příspěvková organizace (dále jen \"organizace\") byla zřízena za účelem poskytování předškolního, základního vzdělávání a školských služeb a vykonává činnost: základní školy praktické, mateřské školy speciální, školní jídelny, školní družiny. Činnost základní školy praktické a mateřské školy speciální je vymezena v zákoně č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), v platném znění (dále jen \"školský zákon\"). Školní jídelna slouží ke stravování žáků základní školy praktické a mateřské školy speciální, zajišťuje závodní stravování zaměstnanců organizace a může zajišťovat stravování dětí, žáků a zaměstnanců jiných právnických osob vykonávajících činnost škol a školských zařízení. Školní družina poskytuje zájmové vzdělávání žákům základních škol.
4. 2. 2017
Změna názvu z Základní škola praktická a mateřská škola speciální Pardubice, A. Krause 2344 na Základní škola a mateřská škola Pardubice, A. Krause 2344
4. 12. 2014
Počet členů statutárního orgánu: 1
4. 12. 2014
Změna názvu z Základní škola praktická a mateřská škola speciální Pardubice, A. Krause 2344-5 na Základní škola praktická a mateřská škola speciální Pardubice, A. Krause 2344
15. 1. 2014
Zapsán zakladatel Statutární město Pardubice
15. 1. 2014
Zapsán člen statutárního orgánu Daniela Ročková, jako ředitelka
15. 1. 2014
Zapsán způsob jednání: Statutární orgán jedná ve všech věcech jménem organizace.
15. 1. 2014
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace (dále jen \"organizace\") byla zřízena za účelem poskytování předškolního, základního vzdělávání a školských služeb a vykonává činnost: základní školy praktické, mateřské školy speciální, školní jídelny, školní družiny. Činnost základní školy praktické a mateřské školy speciální je vymezena v zákoně č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), v platném znění (dále jen \"školský zákon\"). Školní jídelna slouží ke stravování žáků základní školy praktické a mateřské školy speciální, zajišťuje závodní stravování zaměstnanců organizace a může zajišťovat stravování dětí, žáků a zaměstnanců jiných právnických osob vykonávajících činnost škol a školských zařízení. Školní družina poskytuje zájmové vzdělávání žákům základních škol.
26. 3. 1996
Vznik společnosti Základní škola praktická a mateřská škola speciální Pardubice, A. Krause 2344-5

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jiří Mádl

Jiří Mádl

herec, režisér

-2463
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-2883
-
+
Jaroslav Hřebík

Jaroslav Hřebík

fotbalový trenér

-815
-
+
Jakub Kania

Jakub Kania

hokejista

884
-
+
Václav Tomanec

Václav Tomanec

podnikatel

-13
-
+
Dara Rolins

Dara Rolins

zpěvačka

-2376
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.