Partners Financial Services

Základní škola a mateřská škola Brno, Horní 16, příspěvková organizace, IČO: 62157060 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
2. 12. 2021
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Martin Petržela
19. 2. 2021
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Martin Petržela
1. 9. 2018
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace jako mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanoveními části druhé a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Příspěvková organizace jako školní jídelna - výdejna (pro mateřskou školu) poskytuje školní stravování, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanovením § 119 školského zákona a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovení § 33b zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, zabezpečovat závodní stravování.
1. 9. 2018
Změna názvu z Základní škola Brno,Horní 16,příspěvková organizace na Základní škola a mateřská škola Brno, Horní 16, příspěvková organizace
30. 8. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Martin Petržela, jako ředitel
30. 8. 2017
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Blanka Kloudová
4. 10. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Blanka Kloudová
4. 10. 2016
Změna sídla z Horní 16/742, 639 00 Brno na Horní 742/16, 639 00 Brno - Štýřice
4. 5. 2010
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace jako základní škola poskytuje základní vzdělání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanoveními části třetí hlavy II., a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. V budově školy se nachází plavecký bazén, škola zajišťuje základní plavecký výcvik i pro žáky ostatních základních škol. Základní škola je rovněž cvičnou školou Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity v Brně a realizuje pedagogickou praxi studentů v oborech učitelství. Základní škola zajišťuje i vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami v souladu se školským zákonem a prováděcími předpisy ve formách odpovídajících běžné škole. Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33b zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, zabezpečovat závodní stravování. Příspěvková organizace jako školní družina poskytuje zájmové vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanovením § 118, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.
4. 5. 2010
Vymazán předmět činnosti: Příspěvková organizace jako základní škola (výuka probíhá v budově Horní 16, Brno) poskytuje základní vzdělání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními Části třetí hlavou II, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. V budově školy se nachází plavecký bazén, škola zajišťuje plavecký výcvik i pro žáky ostatních základních škol. Základní škola je rovněž cvičnou školou Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity v Brně a realizuje pedagogickou praxi studentů v oborech učitelství. Základní škola zajišťuje i vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami v souladu se školským zákonem a prováděcími předpisy ve formách odpovídajících běžné škole. Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33b zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, zabezpečovat závodní stravování. Příspěvková organizace jako školní družina (s provozem v budově Horní 16, Brno) poskytuje zájmové vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 118, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.
4. 2. 2008
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace jako základní škola (výuka probíhá v budově Horní 16, Brno) poskytuje základní vzdělání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními Části třetí hlavou II, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. V budově školy se nachází plavecký bazén, škola zajišťuje plavecký výcvik i pro žáky ostatních základních škol. Základní škola je rovněž cvičnou školou Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity v Brně a realizuje pedagogickou praxi studentů v oborech učitelství. Základní škola zajišťuje i vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami v souladu se školským zákonem a prováděcími předpisy ve formách odpovídajících běžné škole. Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33b zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, zabezpečovat závodní stravování. Příspěvková organizace jako školní družina (s provozem v budově Horní 16, Brno) poskytuje zájmové vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 118, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.
4. 2. 2008
Vymazán předmět činnosti: Příspěvková organizace jako základní škola (výuka probíhá v budově Horní 16, Brno a Mendlovo nám. 4, Brno) poskytuje základní vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními Části třetí Hlavou II a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. V budově školy se nachází plavecký bazén, škola zajišťuje plavecký výcvik i pro žáky ostatních základních škol. Základní škola je rovněž cvičnou školou Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity v Brně a realizuje pedagogickou praxi studentů v oborech učitelství. Základní škola zajišťuje i vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami v souladu se školským zákonem a prováděcími předpisy ve formách odpovídajících běžné škole. Přispěvková organizace jako školní jídelna-výdejna (pro základní školu - budova Mendl. nám. 4) poskytuje školní stravování, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 119, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33b zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, zabezpečovat závodní stravování. Příspěvková organizace jako školní družina (s provozem v budově Horní 16, Brno a Mendlovo nám. 4, Brno) poskytuje zájmové vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 118, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.
11. 11. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Blanka Kloudová, jako ředitelka
11. 11. 2005
Vymazán člen statutárního orgánu RNDr. Radovan Vítek
11. 11. 2005
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace jako základní škola (výuka probíhá v budově Horní 16, Brno a Mendlovo nám. 4, Brno) poskytuje základní vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními Části třetí Hlavou II a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. V budově školy se nachází plavecký bazén, škola zajišťuje plavecký výcvik i pro žáky ostatních základních škol. Základní škola je rovněž cvičnou školou Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity v Brně a realizuje pedagogickou praxi studentů v oborech učitelství. Základní škola zajišťuje i vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami v souladu se školským zákonem a prováděcími předpisy ve formách odpovídajících běžné škole. Přispěvková organizace jako školní jídelna-výdejna (pro základní školu - budova Mendl. nám. 4) poskytuje školní stravování, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 119, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33b zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, zabezpečovat závodní stravování. Příspěvková organizace jako školní družina (s provozem v budově Horní 16, Brno a Mendlovo nám. 4, Brno) poskytuje zájmové vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 118, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.
11. 11. 2005
Vymazán předmět činnosti: Součástí příspěvkové organizace je školní jídelna - výdejna (výdejna pro základní školu - budova Mendl. nám. 4).
11. 11. 2005
Vymazán předmět činnosti: Základní škola poskytuje základní vzdělání, zabezpečuje výuku a výchovu v oblasti základního školství a připravuje žáky pro další studium a praxi. Její činnost je upravena zákonem č.29/1984 Sb. o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol, ve znění pozdějších předpisů, a prováděcími předpisy, zejména vyhláškou č. 291/1991 Sb. o základní škole, ve znění pozdějších předpisů. V budově školy se nachází plavecký bazén, škola zajišťuje základní plavecký výcvik i pro žáky ostatních základních škol. Základní škola je rovněž cvičnou školou Pedagogické fakulty Masarykova univerzity v Brně a realizuje pedagogickou praxi studentů v oborech učitelství.
11. 11. 2005
Vymazán předmět činnosti: Výuka základní školy probíhá ve dvou budovách - Horní 16, Brno a Mendlovo nám. 4, Brno. Ve škole je věnována zvýšená pozornost práci s dětmi se specifickými vývojovými poruchami učení. Pro výuku těchto dětí se zřizují též specializované třídy.
11. 11. 2005
Vymazán předmět činnosti: Součástí příspěvkové organizace je také školní družina pro žáky I. stupně základní školy a to s provozem v budově Horní 16, Brno a Mendlovo nám. 4, Brno, jejíž činnost se řídí zákonem č. 76/1978 Sb., o školních zařízeních ve znění pozdějších předpisů a vyhláškou č. 87/1992 Sb., o školních družinách a školních klubech.
1. 1. 2005
Zapsán předmět činnosti: Součástí příspěvkové organizace je školní jídelna - výdejna (výdejna pro základní školu - budova Mendl. nám. 4).
1. 1. 2005
Vymazán předmět činnosti: Součástí příspěvkové organizace jsou dvě školní jídelny - výdejny stravy (výdejna pro základní školu - budova Mendl. nám. 4 a výdejna pro mateřskou školu - budova Hlinky 46).
1. 1. 2005
Vymazán předmět činnosti: Součástí příspěvkové organizace je mateřská škola v budově Hlinky 46, Brno, jež zajišťuje všestrannou péči dětem předškolního věku, navazuje na výchovu v rodině a zabezpečuje výchovu a výuku v rozsahu obecně závazných předpisů v oblasti předškolních zařízení.
14. 8. 2004
Zapsán předmět činnosti: Základní škola poskytuje základní vzdělání, zabezpečuje výuku a výchovu v oblasti základního školství a připravuje žáky pro další studium a praxi. Její činnost je upravena zákonem č.29/1984 Sb. o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol, ve znění pozdějších předpisů, a prováděcími předpisy, zejména vyhláškou č. 291/1991 Sb. o základní škole, ve znění pozdějších předpisů. V budově školy se nachází plavecký bazén, škola zajišťuje základní plavecký výcvik i pro žáky ostatních základních škol. Základní škola je rovněž cvičnou školou Pedagogické fakulty Masarykova univerzity v Brně a realizuje pedagogickou praxi studentů v oborech učitelství.
14. 8. 2004
Zapsán předmět činnosti: Výuka základní školy probíhá ve dvou budovách - Horní 16, Brno a Mendlovo nám. 4, Brno. Ve škole je věnována zvýšená pozornost práci s dětmi se specifickými vývojovými poruchami učení. Pro výuku těchto dětí se zřizují též specializované třídy.
14. 8. 2004
Zapsán předmět činnosti: Součástí příspěvkové organizace jsou dvě školní jídelny - výdejny stravy (výdejna pro základní školu - budova Mendl. nám. 4 a výdejna pro mateřskou školu - budova Hlinky 46).
14. 8. 2004
Zapsán předmět činnosti: Součástí příspěvkové organizace je také školní družina pro žáky I. stupně základní školy a to s provozem v budově Horní 16, Brno a Mendlovo nám. 4, Brno, jejíž činnost se řídí zákonem č. 76/1978 Sb., o školních zařízeních ve znění pozdějších předpisů a vyhláškou č. 87/1992 Sb., o školních družinách a školních klubech.
14. 8. 2004
Zapsán předmět činnosti: Součástí příspěvkové organizace je mateřská škola v budově Hlinky 46, Brno, jež zajišťuje všestrannou péči dětem předškolního věku, navazuje na výchovu v rodině a zabezpečuje výchovu a výuku v rozsahu obecně závazných předpisů v oblasti předškolních zařízení.
14. 8. 2004
Vymazán předmět činnosti: Základní škola poskytuje základní vzdělání, zabezpečuje výuku a výchovu v oblasti základního školství a připravuje žáky pro další studium a praxi.Její činnost je upravena zákonem č.29/1984 Sb. o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol, ve znění pozdějších předpisů, a prováděcími předpisy, zejména vyhláškou č.291/1991 Sb. o základní škole, ve znění pozdějších předpisů.V budově školy se nachází plavecký bazén, škola zajišťuje základní plavecký výcvik i pro žáky ostatních základních škol. Základní škola je rovněž cvičnou školou Pedagogické fakulty Masarykova univerzity v Brně a realizuje pedagogickou praxi studentů v oborech učitelství. Součástí příspěvkové organizace je též školní družina pro žáky
5. 3. 2002
Zapsán člen statutárního orgánu RNDr. Radovan Vítek, jako ředitel
5. 3. 2002
Zapsán způsob jednání: Ředitel činí právní úkony jménem příspěvkové organizace ve všech věcech.
5. 3. 2002
Zapsán předmět činnosti: Základní škola poskytuje základní vzdělání, zabezpečuje výuku a výchovu v oblasti základního školství a připravuje žáky pro další studium a praxi.Její činnost je upravena zákonem č.29/1984 Sb. o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol, ve znění pozdějších předpisů, a prováděcími předpisy, zejména vyhláškou č.291/1991 Sb. o základní škole, ve znění pozdějších předpisů.V budově školy se nachází plavecký bazén, škola zajišťuje základní plavecký výcvik i pro žáky ostatních základních škol. Základní škola je rovněž cvičnou školou Pedagogické fakulty Masarykova univerzity v Brně a realizuje pedagogickou praxi studentů v oborech učitelství. Součástí příspěvkové organizace je též školní družina pro žáky
5. 3. 2002
Vznik společnosti Základní škola Brno,Horní 16,příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jiří Mádl

Jiří Mádl

herec, režisér

-1846
-
+
Petr Kellner

Petr Kellner

byl podnikatel, majoritní vlastník holdingové společnosti PPF Group N.V

-1746
-
+
Roman Vaněk

Roman Vaněk

kuchař

1596
-
+
Libor Bouček

Libor Bouček

moderátor

-918
-
+
Richard Chlad

Richard Chlad

bývalý automobilový závodník

-8
-
+
Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

1461
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.