Partners Financial Services

D.T.M. Autotuning s.r.o. v likvidaci, IČO: 62743996 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
8. 7. 2008
Změna názvu z D.T.M. Autotuning s.r.o. na D.T.M. Autotuning s.r.o. v likvidaci
8. 7. 2008
Zapsán likvidátor Vladimír Kazda, jako likvidátor
15. 5. 1995
Zapsán člen statutárního orgánu Dušan Trhlík, jako jednatel
15. 5. 1995
Zapsán člen statutárního orgánu Kamil Reichenbach, jako jednatel
15. 5. 1995
Zapsán základní kapitál 102 000 Kč
15. 5. 1995
Zapsán člen statutárního orgánu Vladimír Kazda, jako jednatel
15. 5. 1995
Zapsán způsob jednání: Jednatel je statutárním zástupce a oprávněn jednat za společnost samostatně, kromě následujících úkonů, při kterých je povinen jednat po předchozím souhlasu ostatních jednatelů, a to při: - převodech nemovitostí a jejich zastavení, sjednání předkupního práva k nemovitostem, - nákupu základních prostředků nad pořizovací hodnotu 50 000,-Kč, - převzetí, změně a zrušení tichých účastí společnosti, - rozšíření předmětu činnosti společnosti, stejně jako každá jiná podstatná změna v koncepci společnosti, - přijetí nebo zvýšení bankovních půjček nebo úvěrů a to nad 100 000,- Kč, - poskytování půjček nebo úvěrů společníkům nebo třetím osobám, - zahájení nebo ukončení právních sporů, jejichž předmětem jsou hodnoty vyšší než 200 000,- Kč, - jmenování a odvolání prokuristy a udělení plné moci, - převzetí směnečných závazků, - uzavírání, změně nebo zrušení nájemních, leasingových nebo jiných trvalých závazkových vztahů s dobou platnosti delší než jeden rok a s plněním vyšším než 15% p.a., - uzavírání, změny a rozvazování pracovních poměrů a dohod se zaměstnanci a podobných poměrů, - poskytování sociálních výhod zaměstnancům v případě nemoci, invalidity a stáří, - výběru hotovosti nad 100 000,- Kč. Podepisování za společnost se děje tak, že k vytištěnému nebo napsanému obchodnímu jménu společnosti připojí jeden z jednatelů svůj podpis.
15. 5. 1995
Zapsán společník Dušan Trhlík, jako společník
15. 5. 1995
Zapsán společník Kamil Reichenbach, jako společník
15. 5. 1995
Zapsán společník Vladimír Kazda, jako společník
15. 5. 1995
Zapsán předmět podnikání: koupě zboží za účelem prodeje a prodej vč.nových a ojetých motorových vozidel, náhradních dílů a příslušenství
15. 5. 1995
Vznik společnosti D.T.M. Autotuning s.r.o.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Daniel Křetínský

Daniel Křetínský

miliardář, spoluvlastník AC Sparta Praha a Le Monde

-2176
-
+
Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová

modelka, vítězka Miss World

-360
-
+
Roman Vaněk

Roman Vaněk

kuchař

1761
-
+
Radim Passer

Radim Passer

miliardář

-1418
-
+
Vladimír Šmicer

Vladimír Šmicer

fotbalista

3103
-
+
Leo Beránek

Leo Beránek

rapper

-83
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.