Partners Financial Services

Divadelní spolek VOJAN, IČO: 62994565 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Změna funkce: Ing. Jaroslav Vondruška z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Jaroslav Vondruška, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
11. 7. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jaroslav Vondruška, jako předseda
11. 7. 2015
Počet členů statutárního orgánu: 1
11. 7. 2015
Zapsán způsob jednání: Předseda vystupuje jako představitel Spolku vůči veřejnosti, státním, kulturním a jiným institucím a zastupuje Spolek při všech druzích právních jednání. Provádí písemné právní úkony, a tak projevuje vůli Spolku.
11. 7. 2015
Změna sídla z Libice nad Cidlinou (Kulturní dům) na Husova 35, 289 07 Libice nad Cidlinou - Libice nad Cidlinou
11. 7. 2015
Zapsán předmět činnosti: Jelikož je provozování hlavní činnosti spolku spojeno s náklady, může Spolek vykonávat i hospodářské, či jiné výdělečné činnosti vedlejší a to jak pro podporu hlavní činnosti, tak i za účelem hospodárného využití majetku Spolku. Jedná se zejména o: řádné vstupné na akcích pořádaných spolkem. úhrady nákladů na realizaci vlastních představení pro jiné pořadatele. dary a příspěvky právnických a fyzických osob. členské nebo účelové příspěvky. granty, příspěvky a dotace od obecních, krajských a státních orgánů. veřejné sbírky. prodej nepotřebného majetku spolku (použité dekorace, rekvizity, knihy apod.). Zisk z těchto činností Spolek používá především k podpoře hlavních činností, dalších spolkových činností a k úhradě nákladů na vlastní správu.
11. 7. 2015
Změna názvu z Divadelní spolek VOJAN Libice n.C. na Divadelní spolek VOJAN
15. 12. 1995
Vznik společnosti Divadelní spolek VOJAN Libice n.C.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Leo Beránek

Leo Beránek

rapper

-92
-
+
Cyril Regner

Cyril Regner

podnikatel v energetice, český producent

-15
-
+
Jiří Šlégr

Jiří Šlégr

hokejista, olympijský vítěz

3569
-
+
Jan Hrušínský

Jan Hrušínský

herec

-2335
-
+
Pavel Novotný

Pavel Novotný

starosta

-3463
-
+
Ester Ledecká

Ester Ledecká

sportovkyně, olympijská vítězka

3431
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.