Partners Financial Services

Lufthansa Cargo AG, organizační složka, IČO: 63112981 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
27. 4. 2019
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Martina Smolková
27. 7. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Martina Smolková, jako člen statutárního orgánu
27. 7. 2016
Vymazán člen statutárního orgánu Benjamin Maier
30. 7. 2013
Zapsán zakladatel Lufthansa Cargo AG
30. 7. 2013
Vymazán zakladatel Lufthansa Cargo AG
30. 7. 2013
Zapsán předmět podnikání: Provozování mezinárodní nákladní letecké dopravy. Zajišťování technického provozu letadel subjektu vlastními i cizími prostředky a vlastním i cizím personálem, dozírajícím a podílejícím se na přípravě a ošetření letadla. Toto oprávnění v sobě nezahrnuje provedení komplexního obchodního a nebo technického a nebo bezpečnostního odbavení letadla. Zajištování přepravní (nákladní) kapacity na leteckých spojích subjektu a na přípojových spojích k nim. Používání vlastního počítačového rezervačního a distribučně prodejního systému podle nediskriminačních zásad stanovených ICAO pravidly pro regulaci a provoz počítačových rezervačních a prodejně distribučních systémů (code of Conduct for Regulation and Operation of Computer Reservation System), zásad stanovených předpisy Evropské unie, Evropskou konferencí pro civilní letectví a zásad stanovených předpisy ČR. Vystavování a prodej přepravních dokumentů subjektu v nákladní letecké dopravě za Kč, jakož i s tím související vybírání poplatků za poskytnutí doplňkových služeb: a) ve svém sídle na adrese Aviatická 1048/12, 161 00 Praha 6 - Ruzyně b) prostřednictvím zprostředkovatelů s tím, že tržby budou od zprostředkovatelů převáděny na korunový účet organizační složky vedený u peněžního ústavu na území ČR. Zprostředkovatelé musí být v době pověření držiteli platného českého živnostenského oprávnění. Může být požadováno, aby subjekt oznámil českým orgánům státní správy seznam zprostředkovatelů a adresy jejich provozoven, kterým svěřil k prodeji své přepravní dokumenty. O prodejích přepravních dokumentů bude vedena evidence, z níž bude zřejmý druh dokumentu respektive služby, hodnota, způsob úhrady, komu byla služba poskytnuta. Organizační složka na požádání doloží hmotnost přepravovaného zboží a pošty na svých linkách do/z ČR. Převádět přebytky příjmů nad koruno
30. 7. 2013
Vymazán předmět podnikání: Zajišťování technického provozu letadel subjektu vlastními i cizími prostředky a vlastním i cizím personálem, dozírajícím a podílejícím se na přípravě a ošetření letadla. Toto oprávnění v sobě nezahrnuje provedení komplexního obchodního a nebo technického a nebo bezpečnostního odbavení letadla.
30. 7. 2013
Vymazán předmět podnikání: Zajištování přepravní ( nákladní ) kapacity na leteckých spojích subjektu a na přípojových spojích k nim.
30. 7. 2013
Vymazán předmět podnikání: Vystanování a prodej přepravních dokumentů subjektu v nákladní letecké dopravě za Kč, jakož i s tím související vybírání poplatků za poskytnutí doplňkových služeb. a) ve své kanceláři v Pařížské ul. 28 a na letišti Ruzyně b) prostřednictvím zprostředkovatelů s tím, že tržby budou odzprostředkovatelů převáděny na korunový účet organizační složky vedený u peněžního ústavu na území ČR. Zprostředkovatelé musí být v době pověření držiteli platného čs. živnostenského oprávnění. Může být požadováno, aby subjekt oznámil čs. orgánům státní správy seznam zprostředkovatelů a adresy jejich provozoven, kterým svěřil k prodeji své přepravní dokumenty.
30. 7. 2013
Vymazán předmět podnikání: Převádět přebytky příjmů nad korunovými výdaji z korunového prodeje přepravy nákladu do svého ústředí na základě dohody o ochraně investic mezi ČR a SRN ze dne 2.10.1990.
30. 7. 2013
Vymazán předmět podnikání: Provozování mezinárodní nákladní letecké dopravy mezi ČR a Spolkovou republikou Německo.
30. 7. 2013
Vymazán předmět podnikání: Používání vlastního počítačového rezervačního a distribučně prodejního systému podle nediskriminačních zásad stanovených ICAO pravidly pro regulaci a provoz počítačových rezervačních a prodejně distribučních systémů ( code of Conduct for Regulation and Operation of Computer Reservation System ), zásad stanovených předpisy Evropské unie, Evropskou konferencí pro civilní letectví a zásad stanovených předpisy ČR.
30. 7. 2013
Vymazán předmět podnikání: O prodejích přepravních dokumentů bude vedena evidence, z níž bude zřejmý druh dokumentu respektive služby, hodnota, způsob úhrady, komu byla služba poskytnuta. Organizační složka na požádání doloží hmotnost přepravovaného zboží a pošty na svých linkách do/z ČR.
28. 3. 2012
Změna sídla z letiště Ruzyně, 160 08 Praha 6 - letiště Ruzyně na Aviatická 1048/12, 161 00 Praha 6 - Ruzyně
16. 12. 2011
Zapsán člen statutárního orgánu Benjamin Maier, jako člen statutárního orgánu
16. 12. 2011
Vymazán člen statutárního orgánu Hasan Hatipoglu
16. 8. 2006
Zapsán člen statutárního orgánu Hasan Hatipoglu, jako člen statutárního orgánu
16. 8. 2006
Vymazán člen statutárního orgánu Andreas Löffler
12. 7. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Andreas Löffler, jako člen statutárního orgánu
12. 7. 2005
Vymazán člen statutárního orgánu František Gut
5. 9. 2000
Změna sídla z Pařížská 28, 110 00 Praha 1 na letiště Ruzyně, 160 08 Praha 6 - letiště Ruzyně
4. 3. 1996
Zapsán zakladatel Lufthansa Cargo AG
4. 3. 1996
Vymazán zakladatel Lufthansa Cargo Airlines GmbH
4. 3. 1996
Změna názvu z Lufthansa Cargo Airlines GmbH, organizační složka na Lufthansa Cargo AG, organizační složka
28. 8. 1995
Zapsán zakladatel Lufthansa Cargo Airlines GmbH
28. 8. 1995
Zapsán člen statutárního orgánu František Gut, jako člen statutárního orgánu
28. 8. 1995
Zapsán předmět podnikání: Zajišťování technického provozu letadel subjektu vlastními i cizími prostředky a vlastním i cizím personálem, dozírajícím a podílejícím se na přípravě a ošetření letadla. Toto oprávnění v sobě nezahrnuje provedení komplexního obchodního a nebo technického a nebo bezpečnostního odbavení letadla.
28. 8. 1995
Zapsán předmět podnikání: Zajištování přepravní ( nákladní ) kapacity na leteckých spojích subjektu a na přípojových spojích k nim.
28. 8. 1995
Zapsán předmět podnikání: Vystanování a prodej přepravních dokumentů subjektu v nákladní letecké dopravě za Kč, jakož i s tím související vybírání poplatků za poskytnutí doplňkových služeb. a) ve své kanceláři v Pařížské ul. 28 a na letišti Ruzyně b) prostřednictvím zprostředkovatelů s tím, že tržby budou odzprostředkovatelů převáděny na korunový účet organizační složky vedený u peněžního ústavu na území ČR. Zprostředkovatelé musí být v době pověření držiteli platného čs. živnostenského oprávnění. Může být požadováno, aby subjekt oznámil čs. orgánům státní správy seznam zprostředkovatelů a adresy jejich provozoven, kterým svěřil k prodeji své přepravní dokumenty.
28. 8. 1995
Zapsán předmět podnikání: Převádět přebytky příjmů nad korunovými výdaji z korunového prodeje přepravy nákladu do svého ústředí na základě dohody o ochraně investic mezi ČR a SRN ze dne 2.10.1990.
28. 8. 1995
Zapsán předmět podnikání: Provozování mezinárodní nákladní letecké dopravy mezi ČR a Spolkovou republikou Německo.
28. 8. 1995
Zapsán předmět podnikání: Používání vlastního počítačového rezervačního a distribučně prodejního systému podle nediskriminačních zásad stanovených ICAO pravidly pro regulaci a provoz počítačových rezervačních a prodejně distribučních systémů ( code of Conduct for Regulation and Operation of Computer Reservation System ), zásad stanovených předpisy Evropské unie, Evropskou konferencí pro civilní letectví a zásad stanovených předpisy ČR.
28. 8. 1995
Zapsán předmět podnikání: O prodejích přepravních dokumentů bude vedena evidence, z níž bude zřejmý druh dokumentu respektive služby, hodnota, způsob úhrady, komu byla služba poskytnuta. Organizační složka na požádání doloží hmotnost přepravovaného zboží a pošty na svých linkách do/z ČR.
28. 8. 1995
Vznik společnosti Lufthansa Cargo Airlines GmbH, organizační složka

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

David Hořava

David Hořava

podnikatel, Ubytovani.cz, Virtualniprohlidky.cz a Hanulka.cz

-12
-
+
Jaroslav Hřebík

Jaroslav Hřebík

fotbalový trenér

-878
-
+
Daniel Křetínský

Daniel Křetínský

miliardář, spoluvlastník AC Sparta Praha a Le Monde

-2555
-
+
Martin Kasa

Martin Kasa

podnikatel, Pilulka.cz

-889
-
+
Jiří Bartoška

Jiří Bartoška

herec a ředitel filmového festivalu

-2381
-
+
Karel Janeček

Karel Janeček

miliardář, bojovník s korupcí

-2608
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.