Partners Financial Services

Domov důchodců, IČO: 64095771 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
6. 10. 2023
Zapsán zakladatel Město Zlaté Hory
6. 10. 2023
Vymazán zakladatel Město Zlaté Hory
6. 10. 2023
Změna sídla z Hornická 579, 793 76 Zlaté Hory - Zlaté Hory na Hornická 579, 793 76 Zlaté Hory - Zlaté Hory
25. 7. 2023
Zapsán předmět činnosti: Základním předmětem činnosti organizace je poskytování sociálních služeb vymezených v § 35, § 40, a § 49 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách: a)Domov důchodců poskytuje pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost, zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Služba v domově zahrnuje zejména ubytování a stravování, a dále pomoc uvedenou v § 49 odst. 2 písm. c) až h) zákona o sociálních službách. b)Terénní pečovatelská služba se poskytuje osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění, nebo zdravotního postižení, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby. Služba se poskytuje ve vymezeném čase v domácnostech osob nebo bytech zvláštního určení (dům s pečovatelskou službou) v rozsahu uvedeném v § 40 odstavci 2 zákona o sociálních službách.
25. 7. 2023
Vymazán předmět činnosti: Základním předmětem činnosti organizace je poskytování sociálních služeb pro cílové skupiny vymezených v § 35, §40, §49 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách: a) Domov důchodců ve Zlatých Horách je zařízením sociálních služeb, které v souladu s ustanovením § 49 zákona o sociálních službách (domovy pro seniory) poskytuje pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost, zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Služba v domovech pro seniory zahrnuje zejména ubytování a stravování, a dále pomoc uvedenou v § 49 odst. 2 písm. c) až h) zákona o sociálních službách. Těmto občanům v jejich nepřiznivé sociální situaci zařízení poskytuje podporu a pomoc s cílem umožnit jim v nejvyšší možné míře zapojit se do běžného života společnosti a v případech, kdy to vylučuje jejich stav, zajistit jim důstojné prostředí a zacházení. b) Terénní pečovatelská služba poskytovaná osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění, nebo zdravotního postižení, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby. Služba se poskytuje ve vymezeném čase v domácnostech osob nebo v bytech zvláštního určení (dům s pečovatelskou službou) v rozsahu uvedeném v § 40 odstavci 2 zákona o sociálních službách.
21. 5. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Petr Follner, jako ředitel
21. 5. 2018
Vymazán člen statutárního orgánu Zdeňka Macháčková
12. 4. 2013
Zapsán zakladatel Město Zlaté Hory
12. 4. 2013
Zapsán člen statutárního orgánu Zdeňka Macháčková, jako ředitel
12. 4. 2013
Zapsán způsob jednání: Jménem příspěvkové organizace jedná ředitel jako statutární orgán.
12. 4. 2013
Zapsán předmět činnosti: Základním předmětem činnosti organizace je poskytování sociálních služeb pro cílové skupiny vymezených v § 35, §40, §49 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách: a) Domov důchodců ve Zlatých Horách je zařízením sociálních služeb, které v souladu s ustanovením § 49 zákona o sociálních službách (domovy pro seniory) poskytuje pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost, zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Služba v domovech pro seniory zahrnuje zejména ubytování a stravování, a dále pomoc uvedenou v § 49 odst. 2 písm. c) až h) zákona o sociálních službách. Těmto občanům v jejich nepřiznivé sociální situaci zařízení poskytuje podporu a pomoc s cílem umožnit jim v nejvyšší možné míře zapojit se do běžného života společnosti a v případech, kdy to vylučuje jejich stav, zajistit jim důstojné prostředí a zacházení. b) Terénní pečovatelská služba poskytovaná osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění, nebo zdravotního postižení, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby. Služba se poskytuje ve vymezeném čase v domácnostech osob nebo v bytech zvláštního určení (dům s pečovatelskou službou) v rozsahu uvedeném v § 40 odstavci 2 zákona o sociálních službách.
12. 4. 2013
Vznik společnosti Domov důchodců

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Vojtěch Kotek

Vojtěch Kotek

herec, režisér

-2229
-
+
Anton Fischer

Anton Fischer

podnikatel

-17
-
+
Zdeněk Bakala

Zdeněk Bakala

podnikatel a uhlobaron

-2192
-
+
David Drobík

David Drobík

podnikatel

-18
-
+
David Černý

David Černý

výtvarník

-805
-
+
Milan Richtr

Milan Richtr

politik a oděvní podnikatel

-1883
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.