Partners Financial Services

MM PROJEKT a.s. v likvidaci, IČO: 64651916 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
26. 9. 1997
Změna funkce: Ing. Arch. Pavel Břežanský z předseda na předseda a ředitel
26. 9. 1997
Zapsán člen dozorčí rady Markéta Hájková, jako člen
26. 9. 1997
Zapsán člen dozorčí rady Martina Dolečková, jako člen
26. 9. 1997
Vymazán člen dozorčí rady Rostislav Tomáš
26. 9. 1997
Změna informací: člen Ing. Jitka Pokludová
26. 9. 1997
Vymazán člen dozorčí rady Ing. Ludvík Šavel
20. 3. 1996
Zapsán způsob jednání: l. Jménem společnosti je oprávněn jednat ve všech věcech samostatně předseda představenstva Ing. arch. Pavel Břežanský. 2. Jménem společnosti je oprávněn jednat samostatně místopřed- seda představenstva a ředitel společnosti ing. Miroslav Kroupa, není však oprávněn zřizovat bankovní účty, nakládat s nemovi- tostmi a v rozsahu nad 250 000,-- Kč, kupovat, prodávat, smě- ňovat, najímat a pronajímat věci movité. 3. Jménem společnosti jsou oprávněni jednat samostatně všichni členové představenstva, nejsou však jednat jménem společnosti ve věcech rozsahem plnění přesahujících částku 250 000,-- Kč, nejsou oprávněni zřizovat bankovní účty, nakládat s nemovitostmi a kupovat, prodávat, směňovat, najímat a pronajímat věci movité.
20. 3. 1996
Vymazán způsob jednání: l. Jménem společnosti je oprávněn jednat ve všech věcech samostatně předseda představenstva Ing. arch. Pavel Břežanský. 2. Jménem společnosti je oprávněn jednat samostatně místopřed- seda představenstva a ředitel společnosti ing. Miroslav Kroupa, není však oprávněn zřizovat bankovní účty, nakládat s nemovi- tostmi a kupovat, prodávat, směňovat, najímat a pronajímat vě- ci movité. 3. Jménem společnosti jsou oprávněni jednat samostatně všichni členové představenstva, nejsou však jednat jménem společnosti ve věcech rozsahem plnění přesahujících částku 250 000,-- Kč, nejsou oprávněni zřizovat bankovní účty, nakládat s nemovitostmi a kupovat, prodávat, směňovat, najímat a pronajímat věci movité. Podepisování za společnost: Děje se tak, že k napsanému nebo vytištěnému obchodnímu jménu společnosti připojí svůj vlastnoruční podpis: a) předseda představenstva nebo b) nebo místopředseda představenstva a ře- ditel společnosti nebo c) kterýkoli člen představenstva v rozsahu svého oprávnění, vždy však s uvedením své funkce (člen představenstva).
1. 3. 1996
Zapsán člen statutárního orgánu Miroslav Dundr, jako člen
1. 3. 1996
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jindřich Ulrich, jako člen
1. 3. 1996
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Petr Paluška, jako člen
1. 3. 1996
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Ivan Lehký, jako člen
1. 3. 1996
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Miroslav Kroupa, jako místopředseda a ředitel
1. 3. 1996
Zapsán základní kapitál 1 000 000 Kč
1. 3. 1996
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Arch. Pavel Břežanský, jako předseda
1. 3. 1996
Zapsán způsob jednání: l. Jménem společnosti je oprávněn jednat ve všech věcech samostatně předseda představenstva Ing. arch. Pavel Břežanský. 2. Jménem společnosti je oprávněn jednat samostatně místopřed- seda představenstva a ředitel společnosti ing. Miroslav Kroupa, není však oprávněn zřizovat bankovní účty, nakládat s nemovi- tostmi a kupovat, prodávat, směňovat, najímat a pronajímat vě- ci movité. 3. Jménem společnosti jsou oprávněni jednat samostatně všichni členové představenstva, nejsou však jednat jménem společnosti ve věcech rozsahem plnění přesahujících částku 250 000,-- Kč, nejsou oprávněni zřizovat bankovní účty, nakládat s nemovitostmi a kupovat, prodávat, směňovat, najímat a pronajímat věci movité. Podepisování za společnost: Děje se tak, že k napsanému nebo vytištěnému obchodnímu jménu společnosti připojí svůj vlastnoruční podpis: a) předseda představenstva nebo b) nebo místopředseda představenstva a ře- ditel společnosti nebo c) kterýkoli člen představenstva v rozsahu svého oprávnění, vždy však s uvedením své funkce (člen představenstva).
1. 3. 1996
Zapsán předmět podnikání: realitní kancelář
1. 3. 1996
Zapsán předmět podnikání: projektová činnost v investiční výstavbě
1. 3. 1996
Zapsán předmět podnikání: obchodní činnost - koupě zboží za účelem dalšího prodeje a prodej (v režimu živností volných)
1. 3. 1996
Zapsán předmět podnikání: inženýrská činnost v investiční výstavbě
1. 3. 1996
Vznik společnosti MM PROJEKT a.s.
1. 3. 1996
Zapsán člen dozorčí rady Rostislav Tomáš, jako člen
1. 3. 1996
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Jitka Pokludová, jako člen
1. 3. 1996
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Ludvík Šavel, jako předseda
1. 3. 1996
Zapsána akcie 100 ks akcie na jméno ve jmenovité hodnotě 10 000 Kč
2/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Simona Krainová

Simona Krainová

modelka

-2123
-
+
Jakub Štáfek

Jakub Štáfek

herec

3257
-
+
Ivan Mládek

Ivan Mládek

hudebník

3884
-
+
Milan Hnilička

Milan Hnilička

hokejový brankář, olympijský vítěz, poslanec

-772
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-2105
-
+
Jaroslav Kotlár

Jaroslav Kotlár

influencer, rapper, sekuriťák

-132
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.