Partners Financial Services

Mateřská škola Hodonín, Družstevní čtvrť 3149, příspěvková organizace, IČO: 65766628 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
11. 10. 2016
Změna sídla z Družstevní čtvrť 3149, 695 03 Hodonín na Družstevní čtvrť 3149/27, 695 01 Hodonín - Hodonín
4. 9. 2014
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Dana Slámová, jako ředitelka
4. 9. 2014
Vymazán člen statutárního orgánu Zvonimíra Kubíčková
21. 7. 2008
Zapsán způsob jednání: 1. Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel, kterého v souladu s ustanoveními § 166 školského zákona jemnuje a odvolává Rada města Hodonína, a to na základě jí vyhlášeného konkurzího řízení. 2. Ředitel je zaměstnacem příspěvkové organizace. 3. Řediltel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou tak, že k vytištěnému nebo napsanému názvu příspěvkové organizace, případně k otisku razítka příspěvkové organizace, připojí svůj vlastnoruční podpis.
21. 7. 2008
Vymazán způsob jednání: 1. Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel, kterého v souladu s ustanoveními § 166 školského zákona jemnuje a odvolává Rada města Hodonína, a to na základě jí vyhlášeného konkurzího řízení. Ředitel je zaměstnacem příspěvkové organizace. 2. Řediltel je oprávněn jednat a podepisovat v souladu s platnými právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou jménem příspěvkové oranizce. Podepisování se provádí tak, že k vytištěnému nebo napsanému názvu příspěvkové organizace, případně k otisku razítka příspěvkové oraganizace, připojí svůj podpis ředitel příspěvkové oraganizace.
21. 7. 2008
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace vykonává činnost mateřské školy a školní jídelny na adrese Hodonín, Družstevní čtvrť 3149, a mateřské školy a školní jídelny - výdejny na adrese Hodonín, Žižkova 19. Uskutečňuje vzdělávání a školské služby v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) a prováděcími předpisy k němu. V předmětu činnosti směřujícím ke splnění hlavního účelu zřízení příspěvkové organizace: a) Jako mateřská škola poskytuje předškolní vzdělání, její činnost se řídí ustanoveními zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními části druhé, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. V souladu s ustanovením § 16 školského zákona zabezpečuje předškolní vzdělávání dětí se speciálními vzdělávacími potřebami. b) Jako školní jídelna poskytuje školní stravování, její činnost se řídí ustanoveními zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak § 119 a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. V souladu s platnými právními předpisy je oprávněna poskytovat závodní stravování. c) Jako školní jídelna - výdejna poskytuje školní stravování formou výdeje stravy, její činnost se řídí ustanoveními zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak § 119, prováděcími předpisy ke školskému zákonu a platnými právními předpisy pro závodní stravování zaměstnanců.
21. 7. 2008
Vymazán předmět činnosti: 1. Činnost příspěvkové organizace je vymezena ustanoveními § 16, § 17, § 33, § 34, § 35 a § 119 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), a prováděcími předpisy k němu, zejména vyhláškou č. 14/2005 Sb., o předškolním vzdělávání, a dále vhláškou č. 107/2005 Sb., o školním stravování. V rámci činnosti směřující ke splnění hlavního účelu zřízení příspěvkové organizace: * zabezpečuje předškolní vzdělávání podle školního vzdělávacího programu v souladu s příslušnými ustanoveními platných právních předpisů, * podle ustanovení § 16 školského zákona zabezpečuje předškolní vzdělávání dětí se speciálními potřebami ve speciálních třídách nebo v běžných třídách, * v souladu s ustanovením § 17 školského zákona a prováděcími předpisy vytváří podmínky pro rozvoj nadání dětí, * zabezpečuje školní stravování podle vyhlášky č. 107/2005 Sb., o školním stravování, * v souladu s vyhláškou č. 84/2005 Sb., o nákladech na závodní stravování a jejich úhradě v příspěvkových organizacích zřízených územními samosprávnými celky, zabezpečuje závodní stravování zaměstnanců příspěvkové organizace. 2. Součástmi příspěvkové organizace jsou: Mateřská škola, Hodonín, Družstevní čtvrť 3149, s odloučeným pracovištěm na adrese Hodonín, Žižkova 19, Školní jídelna, Hodonín, Družstevní čtvrť 3149, Školní jídelna - výdejna, Hodonín, Žižkova 19.
11. 11. 2005
Zapsán zakladatel Město Hodonín
11. 11. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Zvonimíra Kubíčková, jako ředitel
11. 11. 2005
Zapsán způsob jednání: 1. Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel, kterého v souladu s ustanoveními § 166 školského zákona jemnuje a odvolává Rada města Hodonína, a to na základě jí vyhlášeného konkurzího řízení. Ředitel je zaměstnacem příspěvkové organizace. 2. Řediltel je oprávněn jednat a podepisovat v souladu s platnými právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou jménem příspěvkové oranizce. Podepisování se provádí tak, že k vytištěnému nebo napsanému názvu příspěvkové organizace, případně k otisku razítka příspěvkové oraganizace, připojí svůj podpis ředitel příspěvkové oraganizace.
11. 11. 2005
Zapsán předmět činnosti: 1. Činnost příspěvkové organizace je vymezena ustanoveními § 16, § 17, § 33, § 34, § 35 a § 119 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), a prováděcími předpisy k němu, zejména vyhláškou č. 14/2005 Sb., o předškolním vzdělávání, a dále vhláškou č. 107/2005 Sb., o školním stravování. V rámci činnosti směřující ke splnění hlavního účelu zřízení příspěvkové organizace: * zabezpečuje předškolní vzdělávání podle školního vzdělávacího programu v souladu s příslušnými ustanoveními platných právních předpisů, * podle ustanovení § 16 školského zákona zabezpečuje předškolní vzdělávání dětí se speciálními potřebami ve speciálních třídách nebo v běžných třídách, * v souladu s ustanovením § 17 školského zákona a prováděcími předpisy vytváří podmínky pro rozvoj nadání dětí, * zabezpečuje školní stravování podle vyhlášky č. 107/2005 Sb., o školním stravování, * v souladu s vyhláškou č. 84/2005 Sb., o nákladech na závodní stravování a jejich úhradě v příspěvkových organizacích zřízených územními samosprávnými celky, zabezpečuje závodní stravování zaměstnanců příspěvkové organizace. 2. Součástmi příspěvkové organizace jsou: Mateřská škola, Hodonín, Družstevní čtvrť 3149, s odloučeným pracovištěm na adrese Hodonín, Žižkova 19, Školní jídelna, Hodonín, Družstevní čtvrť 3149, Školní jídelna - výdejna, Hodonín, Žižkova 19.
1. 1. 1999
Vznik společnosti Mateřská škola Hodonín, Družstevní čtvrť 3149, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jaroslav Tvrdík

Jaroslav Tvrdík

místopředseda představenstav CEFC, bývalý ministr obrany

1011
-
+
Jiří Mádl

Jiří Mádl

herec, režisér

-1692
-
+
Jaroslav Kotlár

Jaroslav Kotlár

influencer, rapper, sekuriťák

-117
-
+
Simona Kijonková

Simona Kijonková

podnikatelka, investorka, Zásilkovna.cz

1247
-
+
Jan Hrušínský

Jan Hrušínský

herec

-2096
-
+
Simona Janoušková

Simona Janoušková

podnikatelka a manželka Romana Janouška, která se nerada fotí

-1579
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.