Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Domov na rozcestí Svitavy, Svitavy, IČO: 70157286 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Domov na rozcestí Svitavy. Údaje byly staženy 4. 5. 2024 z datové služby justice.cz
dle IČO 70157286. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 70157286 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES Registr dotací DPH
Datum vzniku a zápisu
21. 8. 2003
Název
Ústav sociální péče Svitavy
zapsáno 21. 8. 2003 vymazáno 10. 2. 2007
Domov na rozcestí Svitavy
zapsáno 10. 2. 2007
Firmy na stejné adrese
T.G. Masaryka 33, 568 02 Svitavy, Česká republika
zapsáno 21. 8. 2003 vymazáno 2. 9. 2014
T. G. Masaryka 9/33, 568 02 Svitavy - Předměstí
zapsáno 2. 9. 2014 vymazáno 3. 7. 2017
Sídlo Kraj: Pardubický kraj
Okres: Svitavy
Obec: Svitavy
Část obce: Lány
Ulice: Tkalcovská
Adresní místo: Tkalcovská 381/1
IČO
70157286
zapsáno 21. 8. 2003
DIČ
Identifikátor datové schránky
w5tvqbp
Právní forma
Příspěvková organizace
zapsáno 21. 8. 2003
Spisová značka
Pr 730/KSHK Krajský soud v Hradci Králové
zapsáno 21. 8. 2003
Rizikovost společnosti

Kontakty - Domov na rozcestí Svitavy

Telefonní kontakt
468 008 104 - ředitelka
E-mailová adresa
Web stránky
Kontaktní adresa
Tkalcovská 381/1, 56802 Svitavy - Lány

Poslední změny a události - Domov na rozcestí Svitavy

30. 5. 2019
Zapsán předmět činnosti: Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službu domovy pro osoby se zdravotním postižením osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postižením a osobám s chronickým duševním onemocněním. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postiženým a osobám s chronickým duševním onemocněním. Domov na rozcestí Svitav poskytuje terénní sociální službu podpora samostatného bydlení osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postižením a osobám s chronickým duševním onemocněním. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje ambulantní sociální službu sociálně terapeutické dílny osobám od 18 let s kombinovaným, mentálním, zdravotním a chronickým duševním onemocněním. Sociální služby domovy pro osoby se zdravotním postižením, chráněné bydlení, podpora samostatného bydlení a sociálně terapeutické dílny zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách dále Domov na rozcestí Svitavy zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči (§ 36). Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu v se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standarty kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů. Domov na rozcestí Svitavy dále zajišťuje: - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření s movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti,-umožňuje praktickou výuku školám se sociálním, pedagogickým a zdravotnickým zaměřením,-plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
30. 5. 2019
Vymazán předmět činnosti: Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službu domovy pro osoby se zdravotním postižením osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postižením a osobám s chronickým duševním onemocněním. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postiženým a osobám s chronickým duševním onemocněním. Domov na rozcestí Svitav poskytuje terénní sociální službu podpora samostatného bydlení osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postižením a osobám s chronickým duševním onemocněním. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službou odlehčovací služby osobám od 18 let se zdravotním, chronickým a kombinovaným postižením. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje ambulantní sociální službu sociálně terapeutické dílny osobám od 18 let s kombinovaným, mentálním, zdravotním a chronickým duševním onemocněním. Sociální služby domovy pro osoby se zdravotním postižením, chráněné bydlení, podpora samostatného bydlení, odlehčovací služby a sociálně terapeutické dílny zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách dále Domov na rozcestí Svitavy zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči (§ 36). Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu v se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standarty kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů. Domov na rozcestí Svitavy dále zajišťuje: - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření s movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti,-umožňuje praktickou výuku školám se sociálním, pedagogickým a zdravotnickým zaměřením,-plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
12. 6. 2018
Zapsán předmět činnosti: Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službu domovy pro osoby se zdravotním postižením osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postižením a osobám s chronickým duševním onemocněním. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postiženým a osobám s chronickým duševním onemocněním. Domov na rozcestí Svitav poskytuje terénní sociální službu podpora samostatného bydlení osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postižením a osobám s chronickým duševním onemocněním. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službou odlehčovací služby osobám od 18 let se zdravotním, chronickým a kombinovaným postižením. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje ambulantní sociální službu sociálně terapeutické dílny osobám od 18 let s kombinovaným, mentálním, zdravotním a chronickým duševním onemocněním. Sociální služby domovy pro osoby se zdravotním postižením, chráněné bydlení, podpora samostatného bydlení, odlehčovací služby a sociálně terapeutické dílny zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách dále Domov na rozcestí Svitavy zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči (§ 36). Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu v se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standarty kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů. Domov na rozcestí Svitavy dále zajišťuje: - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření s movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti,-umožňuje praktickou výuku školám se sociálním, pedagogickým a zdravotnickým zaměřením,-plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
12. 6. 2018
Vymazán předmět činnosti: Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službu domovy pro osoby se zdravotním postižením osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postižením. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postiženým. Domov na rozcestí Svitav poskytuje terénní sociální službu podpora samostatného bydlení osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postižením. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službou odlehčovací služby osobám od 18 let se zdravotním, chronickým a kombinovaným postižením. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje ambulantní sociální službu sociálně terapeutické dílny osobám od 18 let s kombinovaným, mentálním, zdravotním a chronickým duševním onemocněním. Sociální služby domovy pro osoby se zdravotním postižením, chráněné bydlení, podpora samostatného bydlení, odlehčovací služby a sociálně terapeutické dílny zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách dále Domov na rozcestí Svitavy zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči (§ 36). Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu v se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standarty kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů. Domov na rozcestí Svitavy dále zajišťuje: - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření s movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti,-umožňuje praktickou výuku školám se sociálním, pedagogickým a zdravotnickým zaměřením,-plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
3. 7. 2017
Změna sídla z T. G. Masaryka 9/33, 568 02 Svitavy - Předměstí na Tkalcovská 381/1, 568 02 Svitavy - Lány

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Domov na rozcestí Svitavy
Více o vizualizacích

Domov na rozcestí Svitavy, IČO: 70157286: vizualizace vztahů osob a společností

Domov na rozcestí Svitavy, IČO: 70157286

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
Ústav sociální péče zajišťuje komplexní a nedělitelnou celoroční ústavní sociální péči především pro dospělé klienty ve věku od dvaceti šesti let postižené mentálním postižením těžšího stupně a pro klienty postižené vedle mentálního postižení těžšího stupně též tělesnou nebo smyslovou vadou, kteří potřebují ústavní péči, nikoli však léčebnou péči v lůžkovém zdravotnickém zařízení. V případě volné kapacity lze poskytovat i denní pobyt na přechodnou dobu.
zapsáno 21. 8. 2003 vymazáno 8. 2. 2006
Vymezení hlavního účelu a tomu odpovídajícího předmětu činnosti: Příspěvková organizace Ústav sociální péče Svitavy je ústavem sociální péče, který zajišťuje v hlavním předmětu činnosti podrobně vymezenou komplexní a nedělitelnou celoroční a denní ústavní sociální péči především pro dospělé klienty ve věku od dvaceti šesti let postižené mentálním postižením těžšího stupně a pro klienty postižené vedle mentálního postižení těžšího sutpně též tělesnou nebo smyslovou vadou, kteří potřebují ústavní péči, nikoli však léčebnou péči v lůžkovém zdravotnickém zařízení. V případě volné kapacity lze poskytovat i denní pobyt a pobyt na přechodnou dobu Níže uvedený rozpis hlavního předmětu činnosti nepředstavuje jednotlivé druhy hlavních činností, nýbrž upřesnění rozsahu poskytování celoroční ústavní sociální péče. Hlavní předmět činnosti: Poskytování komplexní a nedělitelné celoroční a denní sociální péče, především pro dospělé klienty ve věku od dvaceti šesti let postižené mentálním postižením těžšího stupně a pro klienty postižené vedle mentálního postižení těžšího stupně též tělesnou nebo smyslovou vadou, kteří potřebují ústavní péči, nikoli však léčebnou péči v lůžkovém zdravotnickém zařízení, jakož i pro klienty postižené mentálním postižením lehčího stupně, avšak jen tehdy, potřebují-li nezbytně ústavní péči, kde je jako nedílná a neoddělitelná součást zahrnuto rovněž: - ubytování, stravování a komplexní sociální péče pro umístěné klienty, - zajištění výchovně vzdělávacího procesu a pracovně rehabilitační činnosti klientům dle jejich schopností s přihldédnutím k fyzické vyspělosti a mentální úrovni, - úschova cenných věcí a finančních prostředků klientů, kteří o jejich převzetí požádají při nástupu nebo během pobytu, - poskytování osobního vybavení, drobných předmětů osobní potřeby a některých služeb klientům, - zajištění kulturně-zájmové činnosti klientů v zájmu rozvoje jejich schopností, estetického cítění a zapojení do společenského života, - zajištění zdravotní péče pro klienty s akutním nebo chronickým onemocněním, - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně správy movitého a nemovitého majetku ve vlastnictví Pardubického kraje nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstanance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti Ústavu sociální péče Svitavy, - umožňování praktické výuky školám se sociálním případně zdravotnickým zaměřením, - plnění dalších úkolů v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociální péče.
zapsáno 8. 2. 2006 vymazáno 10. 2. 2007
Hlavní účel a předmět činnosti organizace Hlavní účel Domov na rozcestí Svitavy je zařízení sociálních služeb podle § 34 odst. 1 písm. d) zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, tj. domov pro osoby se zdravotním postižením, který uvádí v hlavním předmětu činnosti podrobně vymezené pobytové služby sociální péče podle zákona o sociálních službách pro osoby s mentálním postižením. Sociální služby podrobně vymezené v hlavním předmětu činnosti se poskytují výhradně oprávněné osobě pobývající na území Pardubického kraje, pouze v případě dlouhodobě volné kapacity se poskytují rovněž oprávněné osobě pobývající mimo území Pardubického kraje. Níže uvedený rozpis hlavního předmětu činnosti nepředstavuje jednotlivé druhy hlavních činností, nýbrž upřesňuje rozsah poskytování pobytových služeb sociální péče. Hlavní předmět činnosti Domov na rozcestí Svitavy je zařízením sociálních služeb, které poskytuje pobytové služby sociální péče podle zákona o sociálních službách osobám s mentálním postižením od 18 let věku, - které mají sníženou soběstačnost z důvodu zdravotního postižení, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby - které mohou mít též přidruženou lehkou tělesnou nebo smyslovou vadu, - které potřebují pobytové služby sociální péče. Služby domova na rozcestí Svitavy nelze poskytnout - osobám jejichž zdravotní stav vyžaduje poskytování akutní zdravotní péče v lůžkovém zdravotnickém zařízení - osobám, které z důvodu infekční nemoci nejsou schopny pobytu v zařízení sociálních služeb - osobám, které mohou ohrozit, popřípadě ohrožují sebe a okolí a jejichž chování by narušovalo kolektivní soužití, a to zejména z důvodu duševní choroby, závažné mentální poruchy, závislosti na návykových látkách nebo chybění sociálních návyků - autistům - osobám, které mají diagnózu stařecká demence a ostatní typy demencí, zejména Alzheimerova choroba a Huntigtonova choroba. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje tyto služby: 1/ pobytovou službu sociální péče domov pro osoby se zdravotním postižením 2/ pobytovou službu sociální péče chráněné bydlení Služba domov pro osoby se zdravotním postižením zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: - poskytnutí ubytování - poskytnutí stravy - pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu - výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím - sociálně terapeutické činnosti - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávaní osobních záležitost - základní sociální poradenství. Služba chráněné bydlení zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: - poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy - poskytnutí ubytování - pomoc při zajištění chodu domácnosti - výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti - zprostředkování kontaktu se spločenským prostředím - sociálně terapeutické činnosti - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Domov na rozcestí Svitavy dále poskytuje: - ošetřovatelskou, zdravotní a rehabilitační péči pro uživatele sociálních služeb za podmínek stanovených zvláštním právním předpisem Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány ve shodě se standardy kvality sociálních služeb podle zvláštního právního předpisu. Domov na rozcestí Svitavy dále zajišťuje: - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně správy movitého a nemovitého majetku ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti příspěvkové organizace Pardubického kraje Domov na rozcestí Svitavy, - umožňování praktické výuky školám se sociálním, pedagogickým a zdravotnickým zaměřením , - plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
zapsáno 10. 2. 2007 vymazáno 1. 1. 2012
Hlavní účel a předmět činnosti organizace Hlavní účel Domov na rozcestí Svitavy je zařízením sociálních služeb podle § 34 odst. 1 písm. d) zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, tj. domov pro osoby se zdravotním postižením, který uvádí v hlavním předmětu činnosti podrobně vymezené pobytové a terénní služby sociální péče podle zákona o sociálních službách pro osoby s mentálním postižením. Sociální služby podrobně vymezené v hlavním předmětu činnosti se poskytují výhradně oprávněné osobě pobývající na území Pardubického kraje, pouze v případě dlouhodobě volné kapacity se poskytují rovněž oprávněné osobě pobývající mimo území Pardubického kraje. Níže uvedený rozpis hlavního předmětu činnosti nepředstavuje jednotlivé druhy hlavních činností, nýbrž upřesňuje rozsah poskytování pobytových a terénních služeb sociální péče. Hlavní předmět činnosti Domov na rozcestí Svitavy je zařízením sociálních služeb, které poskytuje pobytové a terénní služby sociální péče podle zákona o sociálních službách osobám s mentálním postižením od 18 let věku, - které mají sníženou soběstačnost z důvodu zdravotního postižení, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby, - které mohou mít též přidruženou lehkou tělesnou nebo smyslovou vadu, - které potřebují pobytové nebo terénní služby sociální péče. Služby Domova na rozcestí Svitavy nelze poskytnout - osobám jejichž zdravotní stav vyžaduje poskytování akutní zdravotní péče v lůžkovém zdravotnickém zařízení - osobám, které z důvodu infekční nemoci nejsou schopny pobytu v zařízení sociálních služeb - osobám, které mohou ohrozit, popřípadě ohrožují sebe a okolí a jejichž chování by narušovalo kolektivní soužití, a to zejména z důvodu duševní choroby, závažné mentální poruchy, závislosti na návykových látkách nebo chybění sociálních návyků - autistům - osobám, které mají diagnózu stařecká demence a ostatní typy demencí, zejména Alzheimerova choroba a Huntigtonova choroba. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje tyto služby: 1) pobytovou službu sociální péče domov pro osoby se zdravotním postižením 2) pobytovou službu sociální péče chráněné bydlení 3) terénní službu sociální péče podpora samostatného bydlení Služba domov pro osoby se zdravotním postižením zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: - poskytnutí ubytování, - poskytnutí stravy, - pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, - výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti, - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, - sociální terapeutické činnosti, - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitost, - základní sociální poradenství. Služba chráněné bydlení zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: - poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy, - poskytnutí ubytování, - pomoc při zajištění chodu domácnosti, - výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti, - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, - sociálně terapeutické činnosti, - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Služba podpora samostatného bydlení zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: - pomoc při zajištění chodu domácnosti, - výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti, - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, - sociálně - terapeutické činnosti, - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Domov na rozcestí Svitavy dále poskytuje: - ošetřovatelskou, zdravotní a rehabilitační péči pro uživatele sociálních služeb za podmínek stanovených zvláštním právním předpisem. Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány ve shodě se standardy kvality sociálních služeb podle zvláštního právního předpisu. Domov na rozcestí Svitavy dále zajišťuje: - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně správy movitého a nemovitého majetku ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti příspěvkové organizace Pardubického kraje Domov na rozcestí Svitavy, - umožňování praktické výuky školám se sociálním, pedagogickým a zdravotnickým zaměřením, - plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
zapsáno 1. 1. 2012 vymazáno 8. 9. 2012
Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službu domovy pro osoby se zdravotním postižením osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postižením. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postižením. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje terénní sociální službu podpora samostatného bydlení osobám od 18 do 64 let věku s mentálním, zdravotním a kombinovaným postižením. Sociální služba domovy pro osoby se zdravotním postižením zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: -poskytnutí ubytování -poskytnutí stravy -pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu -pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu -výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti -zprostředkování kontaktu se společenským prostředím -sociálně terapeutické činnosti -pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí . Na základě zákona o sociálních službách dále -zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči. Pobytová sociální služba chráněné bydlení zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: -poskytnutí ubytování -poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy -pomoc při zajištění chodu domácnosti -výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti -zprostředkování kontaktu se společenským prostředím -sociálně terapeutické činnosti -pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Terénní sociální služba podpora samostatného bydlení zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: -pomoc při zajištění chodu domácnosti -výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti -zprostředkování kontaktu se společenským prostředím -sociálně terapeutické činnosti -pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Poskytované sociální služby nejsou určeny: -osobám, jejichž zdravotní stav vyžaduje poskytování akutní zdravotní péče v lůžkovém zdravotnickém zařízení, -osobám, které z důvodu infekční nemoci nejsou schopny pobytu v domově nebo v chráněném bydlení, -osobám, které pro akutní nebo nestabilizovanou duševní nemoc nebo závislost mohou ohrozit, popřípadě ohrožují sebe a okolí, -osobám, jejichž chování by narušovalo kolektivní soužití, a to zejména z důvodu duševní nemoci, závažné mentální poruchy, závislosti na návykových látkách nebo absence sociálních návyků, -osobám s poruchami autistického spektra, -osobám v akutním stavu závislosti na návykových látkách, -osobám, které mají hlavní diagnózu demenci různého typu. Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č.505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na rozcestí Svitavy dále zajišťuje na základě zájmu klientů tyto fakultativní služby: -doprava klientů domovním autem k rodině -doprava klientů domovním autem na zájmové aktivity - výlety Domov na rozcestí Svitavy dále zajišťuje: -výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně správy movitého a nemovitého majetku ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti -umožňuje praktickou výuku školám se sociálním, pedagogickým a zdravotnickým zaměřením -plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
zapsáno 8. 9. 2012 vymazáno 19. 6. 2013
Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službu domovy pro osoby se zdravotním postižením osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postižením. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postižením. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje terénní sociální službu podpora samostatného bydlení osobám od 18 let věku s mentálním, zdravotním a kombinovaným postižením. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službu odlehčovací služby osobám od 18 let se zdravotním, chronickým a kombinovaným postižením. Sociální služba domovy pro osoby se zdravotním postižením zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: -poskytnutí ubytování -poskytnutí stravy -pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu -pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu -výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti -zprostředkování kontaktu se společenským prostředím -sociálně terapeutické činnosti -pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí . Na základě zákona o sociálních službách dále -zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči. Pobytová sociální služba chráněné bydlení zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: -poskytnutí ubytování -poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy -pomoc při zajištění chodu domácnosti -výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti -zprostředkování kontaktu se společenským prostředím -sociálně terapeutické činnosti -pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Terénní sociální služba podpora samostatného bydlení zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: -pomoc při zajištění chodu domácnosti -výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti -zprostředkování kontaktu se společenským prostředím -sociálně terapeutické činnosti -pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Sociální služba odlehčovací služby zahrnuje základní činnosti stanovené pro tuto službu zákonem o sociálních službách. Těmito činnostmi jsou: - pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, - poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy, - poskytnutí ubytování v případě pobytové služby, - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, - sociálně terapeutické činnosti, - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí, - výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti. Poskytované sociální služby nejsou určeny: -osobám, jejichž zdravotní stav vyžaduje poskytování akutní zdravotní péče v lůžkovém zdravotnickém zařízení, -osobám, které z důvodu infekční nemoci nejsou schopny pobytu v domově nebo v chráněném bydlení, -osobám, které pro akutní nebo nestabilizovanou duševní nemoc nebo závislost mohou ohrozit, popřípadě ohrožují sebe a okolí, -osobám, jejichž chování by narušovalo kolektivní soužití, a to zejména z důvodu duševní nemoci, závislosti na návykových látkách nebo absence sociálních návyků, -osobám s poruchami autistického spektra, -osobám v akutním stavu závislosti na návykových látkách, -osobám, které mají hlavní diagnózu demenci různého typu (s výjimkou klientů odlehčovací služby). Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu se standardy kvality sociálních služeb podle vyhlášky č.505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Domov na rozcestí Svitavy dále zajišťuje na základě zájmu klientů tyto fakultativní služby: -doprava klientů domovním autem k rodině -doprava klientů domovním autem na zájmové aktivity - výlety Domov na rozcestí Svitavy dále zajišťuje: -výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření se svěřeným movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a nakládání s ním v souladu se zřizovací listinou včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti -umožňuje praktickou výuku školám se sociálním, pedagogickým a zdravotnickým zaměřením -plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
zapsáno 19. 6. 2013 vymazáno 2. 9. 2014
Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službu domovy pro osoby se zdravotním postižením osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postižením. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postiženým. Domov na rozcestí Svitav poskytuje terénní sociální službu podpora samostatného bydlení osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postižením. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službou odlehčovací služby osobám od 18 let se zdravotním, chronickým a kombinovaným postižením. Sociální služby domovy pro osoby se zdravotním postižením, chráněné bydlení, podpora samostatného bydlení, odlehčovací služby zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto služby zákonem o sociálních službách dále Domov na rozcestí Svitavy zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči (§ 36). Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu v se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standarty kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů. Domov na rozcestí Svitavy dále zajišťuje . - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření s movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti,-umožňuje praktickou výuku školám se sociálním, pedagogickým a zdravotnickým zaměřením,-plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
zapsáno 2. 9. 2014 vymazáno 2. 3. 2017
Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službu domovy pro osoby se zdravotním postižením osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postižením. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postiženým. Domov na rozcestí Svitav poskytuje terénní sociální službu podpora samostatného bydlení osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postižením. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službou odlehčovací služby osobám od 18 let se zdravotním, chronickým a kombinovaným postižením. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje ambulantní sociální službu sociálně terapeutické dílny osobám od 18 let s kombinovaným, mentálním, zdravotním a chronickým duševním onemocněním. Sociální služby domovy pro osoby se zdravotním postižením, chráněné bydlení, podpora samostatného bydlení, odlehčovací služby a sociálně terapeutické dílny zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách dále Domov na rozcestí Svitavy zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči (§ 36). Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu v se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standarty kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů. Domov na rozcestí Svitavy dále zajišťuje: - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření s movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti,-umožňuje praktickou výuku školám se sociálním, pedagogickým a zdravotnickým zaměřením,-plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
zapsáno 2. 3. 2017 vymazáno 12. 6. 2018
Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službu domovy pro osoby se zdravotním postižením osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postižením a osobám s chronickým duševním onemocněním. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postiženým a osobám s chronickým duševním onemocněním. Domov na rozcestí Svitav poskytuje terénní sociální službu podpora samostatného bydlení osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postižením a osobám s chronickým duševním onemocněním. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službou odlehčovací služby osobám od 18 let se zdravotním, chronickým a kombinovaným postižením. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje ambulantní sociální službu sociálně terapeutické dílny osobám od 18 let s kombinovaným, mentálním, zdravotním a chronickým duševním onemocněním. Sociální služby domovy pro osoby se zdravotním postižením, chráněné bydlení, podpora samostatného bydlení, odlehčovací služby a sociálně terapeutické dílny zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách dále Domov na rozcestí Svitavy zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči (§ 36). Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu v se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standarty kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů. Domov na rozcestí Svitavy dále zajišťuje: - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření s movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti,-umožňuje praktickou výuku školám se sociálním, pedagogickým a zdravotnickým zaměřením,-plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
zapsáno 12. 6. 2018 vymazáno 30. 5. 2019
Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službu domovy pro osoby se zdravotním postižením osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postižením a osobám s chronickým duševním onemocněním. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje pobytovou sociální službu chráněné bydlení osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postiženým a osobám s chronickým duševním onemocněním. Domov na rozcestí Svitav poskytuje terénní sociální službu podpora samostatného bydlení osobám od 18 let s mentálním, zdravotním a kombinovaným postižením a osobám s chronickým duševním onemocněním. Domov na rozcestí Svitavy poskytuje ambulantní sociální službu sociálně terapeutické dílny osobám od 18 let s kombinovaným, mentálním, zdravotním a chronickým duševním onemocněním. Sociální služby domovy pro osoby se zdravotním postižením, chráněné bydlení, podpora samostatného bydlení a sociálně terapeutické dílny zahrnují základní činnosti stanovené pro tyto služby zákonem o sociálních službách. Na základě zákona o sociálních službách dále Domov na rozcestí Svitavy zabezpečuje ošetřovatelskou a rehabilitační péči (§ 36). Výše uvedené sociální služby jsou poskytovány v souladu v se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se standarty kvality sociálních služeb podle vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů. Domov na rozcestí Svitavy dále zajišťuje: - výkon ekonomické, provozní, technické, investiční a administrativní činnosti včetně hospodaření s movitým a nemovitým majetkem ve vlastnictví Pardubického kraje a s vlastním majetkem, nakládání s ním v souladu s touto zřizovací listinou a včetně stravovacích služeb pro vlastní zaměstnance v rozsahu potřebném pro naplnění hlavního účelu a hlavního předmětu činnosti,-umožňuje praktickou výuku školám se sociálním, pedagogickým a zdravotnickým zaměřením,-plnění dalších povinností v souladu s platnými právními předpisy v oblasti sociálních služeb.
zapsáno 30. 5. 2019
Doplňková činnost
Doplňková činnost V souladu s ustanovením § 27 odst. 2 písm. g) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, může organizace vykonávat tyto činnosti: - hostinská činnost, - výroba, obchod a služby, neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona: praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží, výroba, obchod a služby jinde nezařazené, - pronájem bytů a nebytových prostor
zapsáno 1. 1. 2012 vymazáno 8. 9. 2012
V souladu s ustanovením § 27 odst. 2 písm. g) zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, může organizace vykonávat tyto činnosti: -hostinská činnost -výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona: praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží, výroba, obchod a služby jinde nezařazené -pronájem bytů a nebytových prostor. Tyto činnosti provádí Domov na rozcestí na základě zvláštního oprávnění.
zapsáno 8. 9. 2012 vymazáno 19. 6. 2013
V souladu s ustanovením § 27 odst. 2 písm. g) zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, může organizace vykonávat tyto činnosti: -hostinská činnost -výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona: praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží, výroba, obchod a služby jinde nezařazené -pronájem bytů a nebytových prostor. Tyto činnosti provádí Domov na rozcestí Svitavy na základě zvláštního oprávnění.
zapsáno 19. 6. 2013 vymazáno 2. 9. 2014
V souladu s ustanovením § 27 odst. 2 písm. g) zákona č. 250/2000 Sb,. O rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, může organizace vykonávat tyto činnosti. - hostinská činnost, - výroba, obchod a služby, neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona.- poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost, - výroby textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků, - výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků, - výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konferenčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů,-praná pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží, - prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin, - silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče, - pronájem bytů a nebytových prostor. Tyto činnosti provádí Domov na rozcestí Svitavy na základě zvláštního oprávnění.
zapsáno 2. 9. 2014
Ostatní skutečnosti
Doplňková činnost: hostinská činnost
zapsáno 3. 6. 2004 vymazáno 6. 3. 2008

Statutární orgán - Domov na rozcestí Svitavy

Ředitelka
Eliška Horáková
Gorkého 46, 568 02 Svitavy, Česká republika
Den vzniku funkce: 1. 1. 2003
Den zániku funkce: 30. 4. 2007
zapsáno 21. 8. 2003 vymazáno 14. 7. 2007
Ředitelka
Mgr. Jaroslava Filipová
Hartmanice, 569 92 Bystré
Den vzniku funkce: 1. 5. 2007
zapsáno 14. 7. 2007 vymazáno 5. 8. 2015
Ředitelka
Mgr. Jaroslava Filipová
Hartmanice, 569 92 Hartmanice - Hartmanice
Den vzniku funkce: 1. 5. 2007
zapsáno 5. 8. 2015
Způsob jednání
Způsob jednání: Jménem příspěvkové organizace jedná ředitel/ka.
zapsáno 21. 8. 2003

Zřizovatel - Domov na rozcestí Svitavy

Zakladatel
Pardubický kraj, IČO: 70892822
Komenského náměstí 125, 532 11 Pardubice - Pardubice-Staré Město
zapsáno 8. 2. 2006

Hodnocení firmy - Domov na rozcestí Svitavy

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Domov na rozcestí Svitavy

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Simona Janoušková

Simona Janoušková

podnikatelka a manželka Romana Janouška, která se nerada fotí

-1565
-
+
Simona Kijonková

Simona Kijonková

podnikatelka, investorka, Zásilkovna.cz

1312
-
+
David Hořava

David Hořava

podnikatel, Ubytovani.cz, Virtualniprohlidky.cz a Hanulka.cz

-9
-
+
Václav Tomanec

Václav Tomanec

podnikatel

-10
-
+
Jiří Král

Jiří Král

bývalý youtuber

-1422
-
+
Roman Vaněk

Roman Vaněk

kuchař

1317
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem