Partners Financial Services

Základní škola a Mateřská škola Doksy-Staré Splavy, Jezerní 74, okres Česká Lípa - příspěvková organizace, IČO: 70698520 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
24. 9. 2019
Změna názvu z Základní škola a Mateřská škola Doksy - Staré Splavy, Jezerní 74, okres Česká Lípa-příspěvková organizace na Základní škola a Mateřská škola Doksy-Staré Splavy, Jezerní 74, okres Česká Lípa - příspěvková organizace
13. 10. 2016
Zapsán zakladatel Město Doksy
13. 10. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Věra Konečná
13. 10. 2016
Změna sídla z Jezerní 74, 472 63 Doksy - Staré Splavy na Jezerní 74, 471 63 Doksy - Staré Splavy
24. 3. 2010
Zapsán předmět činnosti: Činnost organizace je vymezena pro základní školu § 11 a Vyhláškou č. 73/2005 Sb., o vzdělávání dětí, žáků a studentů se speciálními vzdělávacími potřebami a dětí, žáků a studentů mimořádně nadaných, ve znění pozdějších předpisů, pro mateřskou školu § 33 a Vyhláškou č. 14/2005 Sb. o předškolním vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů, pro školní družinu § 111, pro školní jídelnu § 119 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů. Školní jídelna vedle stravování žáků zajišťuje také závodní stravování zaměstnanců příspěvkové organizace.
24. 3. 2010
Vymazán předmět činnosti: Základní škola je zřízena za účelem uspokojování potřeb občanů v oblasti školní výchovy a vzdělávání dětí a mládeže ve smyslu § 5 zákona č. 29/1984 Sb.,o soustavě základních a středních škol (školský zákon) ve znění pozdějších předpisů. V oblasti předškolní výchovy dětí je mateřská škola zřízena v souladu v § 3 zákona č.76/1978 Sb. o školských zařízeních ve znění pozdějších předpisů. Předmětem činnosti školy je poskytování základního vzdělání, zabezpečování rozumové výchovy ve smyslu vědeckého poznání a v souladu se zásadami vlastenectví humanity a demokracie a poskytování mravní,estetické, pracovní, zdravotní , tělesné výchovy a ekologické výchovy žáků. Organizace umožňuje též náboženskou výchovu. Organizace připravuje žáky pro další studium a praxi. Předmětem činnosti mateřské školy je předškolní výchova, která zabezpečuje uspokojování přirozených potřeb dítěte a rozvoj jeho osobnosti a probíhá ve spolupráci rodiny a předškolního zařízení. K zabezpečení předmětu činnosti organizace dále provozuje podle § 20 zákona č.76/1978 Sb.o školských zařízeních ve znění pozdějších předpisů školní družinu a podle § 39 zákona č. 76/1978 Sb. o školských zařízeních ve znění pozdějších předpisů školní jídelnu.
15. 4. 2004
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Věra Konečná, jako ředitel
15. 4. 2004
Zapsán způsob jednání: Ředitel příspěvkové organizace plní úkoly vedoucího organizace, zejména úkoly vyplývající z § 3 zákona č. 564/1991 Sb.o státní správě a samosprávě ve školství,ve znění pozdějších předpisů a je oprávněn jednat ve všech věcech jménem této organizace. V písemném styku ředitel vystupuje jménem organizace tak, že k vypsanému názvu organizace nebo otisku jejího razítka připojí svůj podpis s dovětkem ředitel. Ředitel příspěvkové organizace ji řídí podle organizačního řádu a v souladu s pracovně právními předpisy a pracovním řádem pro zaměstance škol a školských zařízení.
15. 4. 2004
Zapsán předmět činnosti: Základní škola je zřízena za účelem uspokojování potřeb občanů v oblasti školní výchovy a vzdělávání dětí a mládeže ve smyslu § 5 zákona č. 29/1984 Sb.,o soustavě základních a středních škol (školský zákon) ve znění pozdějších předpisů. V oblasti předškolní výchovy dětí je mateřská škola zřízena v souladu v § 3 zákona č.76/1978 Sb. o školských zařízeních ve znění pozdějších předpisů. Předmětem činnosti školy je poskytování základního vzdělání, zabezpečování rozumové výchovy ve smyslu vědeckého poznání a v souladu se zásadami vlastenectví humanity a demokracie a poskytování mravní,estetické, pracovní, zdravotní , tělesné výchovy a ekologické výchovy žáků. Organizace umožňuje též náboženskou výchovu. Organizace připravuje žáky pro další studium a praxi. Předmětem činnosti mateřské školy je předškolní výchova, která zabezpečuje uspokojování přirozených potřeb dítěte a rozvoj jeho osobnosti a probíhá ve spolupráci rodiny a předškolního zařízení. K zabezpečení předmětu činnosti organizace dále provozuje podle § 20 zákona č.76/1978 Sb.o školských zařízeních ve znění pozdějších předpisů školní družinu a podle § 39 zákona č. 76/1978 Sb. o školských zařízeních ve znění pozdějších předpisů školní jídelnu.
15. 4. 2004
Zapsán předmět činnosti: Doplňková činnost: Organizace je oprávněna k lepšímu využití svých hospodářských možností a odbornosti svých zaměstnanců jako doplňkovou činnost poskytovat -krátkodobé pronájmy prostor budovy sídla školy ke kulturním, společenským, podnikatelským a humanitárním účelům, -pořádání kurzů pro zaměstnance a veřejnost, -sběr druhotných surovin.
1. 1. 2003
Vznik společnosti Základní škola a Mateřská škola Doksy - Staré Splavy, Jezerní 74, okres Česká Lípa-příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Martina Plézelová

Martina Plézelová

manželka Jaroslava Faltýnka

0
-
+
Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová

modelka, vítězka Miss World

-870
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-2678
-
+
František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-2210
-
+
Milan Hnilička

Milan Hnilička

hokejový brankář, olympijský vítěz, poslanec

-730
-
+
Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-83
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.