Partners Financial Services

Habrovanský zámek, příspěvková organizace, IČO: 70921245 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
8. 11. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu PhDr. Jaroslava Filipová, jako pověřená zastupováním dočasně neobsazeného místa ředitele organizace
8. 11. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Lenka Korseltová
11. 5. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Lenka Korseltová, jako ředitel
11. 5. 2021
Vymazán člen statutárního orgánu Olga Kopecká
4. 2. 2021
Vymazán člen statutárního orgánu PhDr. Leoš Spáčil
4. 2. 2021
Zapsán člen statutárního orgánu Olga Kopecká, jako pověřená zastupováním dočasně neobsazeného místa ředitele organizace
26. 10. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu PhDr. Leoš Spáčil, jako ředitel
26. 10. 2017
Vymazán člen statutárního orgánu Olga Kopecká, jako pověřená zastupováním dočasně neobsazeného místa ředitele organizace
18. 8. 2017
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Marcel Funderák
18. 8. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Olga Kopecká, jako pověřená zastupováním dočasně neobsazeného místa ředitele organizace
18. 8. 2017
Zapsán zakladatel Jihomoravský kraj
18. 8. 2017
Počet členů statutárního orgánu: 1
18. 8. 2017
Zapsán předmět činnosti: poskytování služeb sociální péče osobám, které se v důsledku svého zdravotního postižení ocitly v nepříznivé sociální situaci, kterou nejsou schopny překonat ve vlastním prostředí ani za pomoci jiných typů sociálních služeb nebo rodiny a potřebují pravidelnou pomoc při zajištění svých potřeb s cílem zachovat a rozvíjet svou soběstačnost, společenské návyky a dovednosti - poskytování služeb sociální péče osobám, které se v důsledku svého věku a zdravotního postižení ocitly v nepříznivé sociální situaci, kterou nejsou schopny překonat ve vlastním prostředí ani za pomoci jiných typů sociálních služeb nebo rodiny a potřebují pravidelnou pomoc při zajištění svých potřeb s cílem zachovat a rozvíjet svou soběstačnost, společenské návyky a dovednosti - poskytování služeb sociální péče osobám, které se v důsledku svého zdravotního postižení octly v nepříznivé sociální situaci, mají sníženou soběstačnost a potřebují pomoc jiné osoby při zajištění svých potřeb a péče o domácnost s cílem zachovat a rozvíjet svou samostatnost, společenské návyky a dovednosti
18. 8. 2017
Vymazán předmět činnosti: poskytování služeb sociální péče osobám, které se v důsledku svého zdravotního postižení ocitly v nepříznivé sociální situaci, kterou nejsou schopny překonat ve vlastním prostředí ani za pomoci jiných typů sociálních služeb nebo rodiny a potřebují pravidelnou pomoc při zajištění svých potřeb s cílem zachovat a rozvíjet svou soběstačnost, společenské návyky a dovednosti.
22. 1. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Marcel Funderák
10. 9. 2015
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Marcel Funderák
10. 9. 2015
Změna sídla z Habrovany 1, 683 01 Rousínov na Habrovany 1, 683 01 Habrovany - Habrovany
13. 2. 2007
Zapsán předmět činnosti: poskytování služeb sociální péče osobám, které se v důsledku svého zdravotního postižení ocitly v nepříznivé sociální situaci, kterou nejsou schopny překonat ve vlastním prostředí ani za pomoci jiných typů sociálních služeb nebo rodiny a potřebují pravidelnou pomoc při zajištění svých potřeb s cílem zachovat a rozvíjet svou soběstačnost, společenské návyky a dovednosti.
13. 2. 2007
Vymazán předmět činnosti: -poskytování ústavní sociální péče pro tělesně postižené dospělé občany, kteří ukončili povinnou školní docházku a nemohou se pro své těžké tělesné postižení připravovat na povolání nebo kteří ukončili přípravu na povolání a potřebují ústavní péči, protože nelze potřebnou péči zajistit v jejich domácím prostředí,
13. 2. 2007
Vymazán předmět činnosti: - poskytování komplexní péče, která spočívá především v zabezpečení ubytování, stravování, všestranné péče sociální, poskytování ošetřovatelské, zdravotní péče včetně rehabilitace, rozvíjení kulturní a zájmové činnosti.
13. 2. 2007
Změna názvu z Ústav sociální péče Habrovany, příspěvková organizace na Habrovanský zámek, příspěvková organizace
29. 12. 2004
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Marcel Funderák, jako ředitel
29. 12. 2004
Vymazán člen statutárního orgánu Olga Kopecká, jako ředitel
29. 12. 2004
Vymazán člen statutárního orgánu Bc. Jaroslav Baláč
20. 3. 2004
Zapsán člen statutárního orgánu Olga Kopecká, jako ředitel
20. 3. 2004
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Bc. Jaroslav Baláč
20. 3. 2004
Zapsán předmět činnosti: -poskytování ústavní sociální péče pro tělesně postižené dospělé občany, kteří ukončili povinnou školní docházku a nemohou se pro své těžké tělesné postižení připravovat na povolání nebo kteří ukončili přípravu na povolání a potřebují ústavní péči, protože nelze potřebnou péči zajistit v jejich domácím prostředí,
20. 3. 2004
Zapsán předmět činnosti: - poskytování komplexní péče, která spočívá především v zabezpečení ubytování, stravování, všestranné péče sociální, poskytování ošetřovatelské, zdravotní péče včetně rehabilitace, rozvíjení kulturní a zájmové činnosti.
20. 3. 2004
Vymazán předmět činnosti: Poskytování ústavní sociální péče pro tělesně postižené dospělé občany, poskytování komplexní péče tělesně postiženým občanům, kteří ukončili povinnou školní docházku a nemohou se pro své těžké tělesné postižení připravovat na povolání nebo kteří ukončili přípravu na povolání a potřebují ústavní zaopatření, protože nelze potřebnou péči zajistit v jejich dosavadním prostředí.
20. 3. 2004
Změna názvu z Ústav sociální péče pro tělesně postižené,příspěvková organizace na Ústav sociální péče Habrovany, příspěvková organizace
12. 12. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Jaroslav Baláč, jako ředitel
12. 12. 2001
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání statutárního orgánu: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
12. 12. 2001
Zapsán předmět činnosti: Poskytování ústavní sociální péče pro tělesně postižené dospělé občany, poskytování komplexní péče tělesně postiženým občanům, kteří ukončili povinnou školní docházku a nemohou se pro své těžké tělesné postižení připravovat na povolání nebo kteří ukončili přípravu na povolání a potřebují ústavní zaopatření, protože nelze potřebnou péči zajistit v jejich dosavadním prostředí.
12. 12. 2001
Vznik společnosti Ústav sociální péče pro tělesně postižené,příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Libuše Šmuclerová

Libuše Šmuclerová

bývalá programová ředitelka TV Nova, dnes vede nakladatelství Ringier

-1939
-
+
Tomáš Čupr

Tomáš Čupr

podnikatel, Rohlik.cz, Slevomat

-2089
-
+
Milan Jančík

Milan Jančík

podnikatel, bývalý místopředseda pražské ODS a starosta Prahy 5

-2135
-
+
Vojtěch Kotek

Vojtěch Kotek

herec, režisér

-2211
-
+
Jiří Král

Jiří Král

bývalý youtuber

-1394
-
+
Zdeněk Bakala

Zdeněk Bakala

podnikatel a uhlobaron

-2165
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.