Partners Financial Services

Základní škola Stříbrná Skalice, IČO: 70925259 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
20. 6. 2009
Zapsán zakladatel Obec Stříbrná Skalice
20. 6. 2009
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Eva Boubínová, jako ředitel
20. 6. 2009
Zapsán způsob jednání: Ředitel příspěvkové organizace je oprávněn jednat ve všech věcech jménem přípěvkové organizace.
20. 6. 2009
Zapsán předmět činnosti: 4.Doplňková činnost: Organizace je oprávněna k lepšímu využití svých hospodářských možností a odbornosti svých zaměstnanců, jako doplňkovou činnost poskytovat krátkodobé pronájmy prostor budov svěřených do správy a výpůjčky, poskytovat zápůjčky školských a ostatních zařízení pro sportovní a společenské účely na dobu kratší než 30 dnů, na delší dobu jen se souhlasem zřizovatele, poskytovat formou pronájmu místnosti a části budov na dobu kratší než 2 týdny, na delší dobu jen se souhlasem zřizovatele, vč. služeb spojených s jejich užíváním. Doplňková činnost nesmí narušovat plnění hlavního účelu organizace a musí být poskytována za ceny minimálně kryjící úplné související náklady.
20. 6. 2009
Zapsán předmět činnosti: 3. Základní škole je povoleno provozovat doplňkovou i podnikatelstkou činnost.
20. 6. 2009
Zapsán předmět činnosti: 2. Odpovídající předmět činnosti: c) poskytuje základní vzdělání žákům školy b) plní ustanovení zák.č.564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství ve znění pozdějších předpisů c) připravuje žáky na další studium a praxi
20. 6. 2009
Zapsán předmět činnosti: 1. Vymezení hlavního účelu činnosti : a) poskytuje základní vzdělání a výchovu žáků první až deváté třídy v souladu s ustanovením zákona číslo 76/1978 Sb., o školských zařízeních, ve znění pozdějších předpisů b) realizuje činnost v souladu s ustanovením zák. č. 564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, ve znění pozdějších předpisů
14. 6. 2001
Vznik společnosti Základní škola Stříbrná Skalice

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-24
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-1324
-
+
Tomáš Sedláček

Tomáš Sedláček

ekonom

-2151
-
+
Šárka Grossová

Šárka Grossová

manželka bývalého premiéra Stanislava Grosse a podnikatelka

525
-
+
František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-1736
-
+
Radovan Krejčíř

Radovan Krejčíř

kontroverzní podnikatel

-1818
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.