Partners Financial Services

Mateřská škola Plumlov, příspěvková organizace, IČO: 70939292 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 9. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Silvie Soldánová, jako ředitel
1. 9. 2017
Vymazán člen statutárního orgánu Marta Soldánová
1. 9. 2017
Změna sídla z Na stráži 512, 798 03 Plumlov na Na stráži 512, 798 03 Plumlov - Plumlov
9. 11. 2009
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem je ředitel, kterého jmenuje a odvolává Rada Města Plumlova v zastoupení zřizovatele. Ředitel je jmenován na základě výsledků konkurzního řízení. Ředitel jedná jménem organizace a je oprávněn zastupovat organizaci ve všech záležitostech, které se organizace týkají. - jeho základní pravomoci vyplývají z § 164 a 165 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolní, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, - v pracovně právních vztazích se řídí zákonem č. 262/2006 Sb., Zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů, - vydává vnitřní směrnice, zejména organizační řád, pracovní řád, spisový řád a směrnici pro oběh účetních dokladů, - zodpovídá za hospodárné využití svěřených prostředků a svěřeného majetku, - zodpovídá za dodržování předpisů BOZP, PO a krizového řízení v organizaci. Ředitel jmenuje a odvolává svého zástupce, který ho zastupuje v době jeho nepřítomnosti. Ředitel se podepisuje tak, že k napsanému nebo vytištěnému názvu příspěvkové organizace připojí svůj podpis. k písemnému právnímu úkonu k napsanému nebo vytištěnému názvu příspěvkové organizace, svému jménu, příjmení, titulu a funkci připojí ředitel svůj vlastnoruční podpis s dodatkem \"ředitel\".
9. 11. 2009
Vymazán způsob jednání: Ředitel je oprávněn činit právní úkony jménem příspěvkové organizace v rozsahu její činnosti. Podepisuje se tak, že k napsanému nebo vytištěnému názvu příspěvkové organizace, svému jménu, příjmení a funkci, připojí svůj podpis.
9. 11. 2009
Zapsán předmět činnosti: Hlavní účel a předmět činnosti příspěvkové organizace 1) Hlavní účel, pro který se příspěvková organizace zřizuje, je zajištění činností v působnosti zřizovatele v oblasti školství dle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů. 2) Předmět činnosti odpovídající vymezení hlavního účelu příspěvkové organizace je výkon činnosti předškolního zařízení. 3) Účelem příspěvkové organizace je podporovat zdravý tělesný, psychický a sociální vývoj dítěte a vytvářet optimální podmínky pro jeho individuální osobnostní rozvoj. Navazuje při tom na výchovu dětí v rodině a rozvíjí specifické formy výchovného působení na děti. Působí rovněž na děti zdravotně, výchovně a sociálně ohrožené a na děti talentované. V součinnosti s rodinou zajišťuje všestrannou péči dětem zpravidla ve věku od 3 do 6 let.
9. 11. 2009
Vymazán předmět činnosti: Předmětem činnosti příspěvkové organizace je podporovat zdravý tělesný, psychický a sociální vývoj dítěte a vytvářet optimální podmínky pro jeho individuální osobnostní rozvoj. Přitom navazuje na výchovu dětí v rodině a rozvíjí specifické formy výchovného působení na děti. Působí rovněž na děti zdravotně, výchovně a sociálně ohoržené a na děti talentované. V součinnosti s rodinou zajišťuje všestrannou péči dětem zpravidla ve věku od tří do šesti let.
5. 2. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Marta Soldánová, jako ředitel
5. 2. 2003
Zapsán způsob jednání: Ředitel je oprávněn činit právní úkony jménem příspěvkové organizace v rozsahu její činnosti. Podepisuje se tak, že k napsanému nebo vytištěnému názvu příspěvkové organizace, svému jménu, příjmení a funkci, připojí svůj podpis.
5. 2. 2003
Zapsán předmět činnosti: Předmětem činnosti příspěvkové organizace je podporovat zdravý tělesný, psychický a sociální vývoj dítěte a vytvářet optimální podmínky pro jeho individuální osobnostní rozvoj. Přitom navazuje na výchovu dětí v rodině a rozvíjí specifické formy výchovného působení na děti. Působí rovněž na děti zdravotně, výchovně a sociálně ohoržené a na děti talentované. V součinnosti s rodinou zajišťuje všestrannou péči dětem zpravidla ve věku od tří do šesti let.
5. 2. 2003
Vznik společnosti Mateřská škola Plumlov, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Anton Fischer

Anton Fischer

podnikatel

-24
-
+
Jan Ledecký

Jan Ledecký

zpěvák

-2456
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-2210
-
+
Karel Komárek

Karel Komárek

miliardář, Sazka

-2197
-
+
Pavel Novotný

Pavel Novotný

starosta

-3510
-
+
Leo Beránek

Leo Beránek

rapper

-93
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.