Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Knihovna, Muzeum a Informační centrum Aš, příspěvková organizace (zkrácený název KMIC Aš), Aš, IČO: 70940479 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Knihovna, Muzeum a Informační centrum Aš, příspěvková organizace (zkrácený název KMIC Aš). Údaje byly staženy 4. 5. 2024 z datové služby justice.cz
dle IČO 70940479. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 70940479 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES Registr dotací
Datum vzniku a zápisu
25. 4. 2002
Název
Městská knihovna Aš, příspěvková organizace
zapsáno 25. 4. 2002 vymazáno 5. 5. 2010
Knihovna a Muzeum Aš, příspěvková organizace
zapsáno 5. 5. 2010 vymazáno 29. 3. 2013
Knihovna, Muzeum a Informační centrum Aš, příspěvková organizace
zapsáno 29. 3. 2013 vymazáno 18. 7. 2020
Knihovna a Muzeum Aš, příspěvková organizace
zapsáno 18. 7. 2020 vymazáno 1. 1. 2024
Knihovna, Muzeum a Informační centrum Aš, příspěvková organizace (zkrácený název KMIC Aš)
zapsáno 1. 1. 2024
Firmy na stejné adrese
U staré radnice 2, 352 01 Aš
zapsáno 25. 4. 2002 vymazáno 30. 12. 2009
Hlavní 239/23, 352 01 Aš
zapsáno 30. 12. 2009 vymazáno 24. 8. 2022
zapsáno 24. 8. 2022
Sídlo Kraj: Karlovarský kraj
Okres: Cheb
Obec:
Část obce:
Ulice: Hlavní
Adresní místo: Hlavní 239/23
IČO
70940479
zapsáno 25. 4. 2002
Identifikátor datové schránky
wajk5aw
Právní forma
Příspěvková organizace
zapsáno 25. 4. 2002
Spisová značka
Pr 113/KSPL Krajský soud v Plzni
zapsáno 25. 4. 2002
Rizikovost společnosti

Kontakty - Knihovna, Muzeum a Informační centrum Aš, příspěvková organizace (zkrácený název KMIC Aš)

Mobilní telefon
725 728 416
E-mailová adresa
Web stránky
Kontaktní adresa
Hlavní 239/23, 35201 Aš
Provozní doba
PO 08:00-12:00 hod.
ÚT 08:00-12:00 hod.
ST 08:00-12:00 hod.
ČT 08:00-12:00 hod.
PÁ 08:00-12:00 hod.

Poslední změny a události - Knihovna, Muzeum a Informační centrum Aš, příspěvková organizace (zkrácený název KMIC Aš)

1. 1. 2024
Změna titulu: člen statutárního orgánu Ing. Mgr. Andrea Kuzma
1. 1. 2024
Zapsán předmět činnosti: Oddělení informační centrum - hlavním účelem informačního centra je propagace města, informační činnost a rozvoj cestovního ruchu. Předmět činnosti informačního centra: a) shromažďuje a aktualizuje informace o atraktivitách města a okolí, poskytuje komplexní informace o všech službách souvisejících s cestovním ruchem. b) kultivuje a rozvíjí potenciál destinace, vykonává činnosti rozvíjející cestovní ruch a realizuje aktivity definované aktuálními koncepčními dokumenty pro oblast cestovního ruchu. c) zajišťuje propagaci města a regionu v tiskovinách, publikacích a prostřednictví elektronických médií. d) zajišťuje prezentaci města a regionu na výstavách a veletrzích v tuzemsku i zahraničí. e) vytváří, aktualizuje a provozuje jednoduchý informační web aktuálních informací (ubytování, stravování, turistické cíle, doprava, kultura, sport, bankovní ústavy, zdravotnictví, SOS informace). f) zajišťuje turistický servis pro návštěvníky města spočívající v aktuálních informacích o možnostech ubytování, stravování, sportovního a kulturního vyžití, dopravním spojením a to jak v elektronické podobě, prostřednictvím tištěných materiálů, tak i osobně zaměstnanci při návštěvě zájemce o takovéto informace v Informačním centru v českém, německém a perspektivně i anglickém jazyce. g) úzce spolupracuje s informačními centry okolních českých i německých měst a informačními centry v Karlovarském kraji. h) spolupracuje s regionálními a nadregionálními subjekty působícími v oblasti cestovního ruchu, především s krajskou destinační agenturou Živý kraj a českou centrálou turistického ruchu agenturou CzechTourism. i) spolupracuje s okolními obcemi na tvorbě jednotné image a propagaci Ašska jako společného mikroregionu. j) ve své činnosti také zohledňuje historické, kulturní a socio-ekonomické vazby s blízkým německým příhraničím (Sasko, Bavorsko). k) zabezpečuje reklamní činnost a marketing k naplnění účelu a předmětu činnosti příspěvkové organizace, včetně pořizování, vydávání, rozšiřování a prodeje propagačních materiálů a propagačních předmětů všech druhů týkající se města a regionu. K financování využívá aktivně také dotační programy Karlovarského kraje aj.. 1) podílí se na kulturním a společenském rozvoji Ašska a na tvorbě pozitivního obrazu mikroregionu. m) maximálně využívá informačních technologií. Zajišťuje možnost využití internetu a emailu pro návštěvníky informačního centra zdarma. n) úzce a efektivně spolupracuje se všemi organizacemi zřizovanými městem, kulturními a sportovními organizacemi, spolky a kluby. o) zpracovává měsíční/čtvrtletní přehled kulturních, společenských a sportovních akcí v on-line formě. p) poskytuje informace o dopravním spojení.
1. 1. 2024
Změna názvu z Knihovna a Muzeum Aš, příspěvková organizace na Knihovna, Muzeum a Informační centrum Aš, příspěvková organizace (zkrácený název KMIC Aš)
21. 9. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Andrea Kuzma, jako ředitel
21. 9. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Naděžda Zvěřinová

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Knihovna, Muzeum a Informační centrum Aš, příspěvková organizace (zkrácený název KMIC Aš)
Více o vizualizacích

Knihovna, Muzeum a Informační centrum Aš, příspěvková organizace (zkrácený název KMIC Aš), IČO: 70940479: vizualizace vztahů osob a společností

Knihovna, Muzeum a Informační centrum Aš, příspěvková organizace (zkrácený název KMIC Aš), IČO: 70940479

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
Oddělení informační centrum - hlavním účelem informačního centra je propagace města, informační činnost, rozvoj kultury a cestovního ruchu. Předmět činnosti informačního centra: a) shromažďuje a aktualizuje informace o atraktivitách města a okolí, poskytuje komplexní informace o všech službách souvisejících s cestovním ruchem b) vykonává činnosti rozvíjející cestovní ruch a realizuje aktivity definované aktuálními koncepčními dokumenty pro oblast cestovního ruchu c) zajišťuje propagaci města a regionu v tiskovinách, publikacích a prostřednictvím elektronických médií d) vytváří, aktualizuje a provozuje jednoduchý informační web aktuálních informací (ubytování, stravování, turistické cíle, doprava, kultura, sport, peníze, SOS informace) e) zajišťuje turistický servis pro návštěvníky města spočívající v aktuálních informacích o možnostech ubytování, stravování, sportovního a kulturního vyžití, dopravním spojení a to jak v elektronické podobě (internet), prostřednictvím tištěných materiálů, tak osobně zaměstnanci při návštěvě zájemce o takové informace v informačním centru v českém, německém a perspektivně i anglickém jazyce f) úzce spolupracuje s informačními centry příhraničních měst a informačními centry v Karlovarském kraji g) zajišťuje prezentaci města a regionu na výstavách a veletrzích v tuzemsku i zahraničí h) spolupracuje s regionálními a nadregionálními subjekty působícími v oblasti cestovního ruchu i) zabezpečuje reklamní činnosti a marketing k naplnění účelu a předmětu činnosti příspěvkové organizace, včetně pořizování, vydávání, rozšiřování a prodeje propagačních materiálů a propagačních předmětů všech druhů týkajících se města a regionu j) maximálně využívá informačních technologií s možností využití internetu a e-mailu pro návštěvníky informačního centra zdarma k) úzce a efektivně spolupracuje se všemi organizacemi zřizovanými městem, kulturními a sportovními organizacemi, spolky a kluby a především s podnikateli v cestovním ruchu l) vydává tištěný měsíční/čtvrtletní přehled kulturních, společenských a sportovních akcí m) poskytuje informace o dopravním spojení
zapsáno 29. 3. 2013 vymazáno 18. 7. 2020
Městská knihovna buduje univerzální knihovní fondy odborné, populárně naučné a krásné literatury a dalších dokumentů a informačních pramenů se zřetelem k potřebám občanů všech sociálních a národnostních skupin města. Zpřístupňuje knihovní dokumenty z knihovního fondu knihovny nebo prostřednictvím meziknihovních služeb z knihovního fondu jiné knihovny. Poskytuje ústní i písemné bibliografické, referenční a faktografické informace a rešerše. Zprostředkovává informace z vnějších informačních zdrojů, zejména informace ze státní správy a samosprávy. Provádí kulturní, výchovnou a vzdělávací činnost, pořádá exkurze, besedy, přednášky, výstavy a jiné kulturní akce podporující hlavní poslání knihovny. Poskytuje reprografické služby. Vytváří interní databáze z fondů knihovny a využívá externí databáze.
zapsáno 25. 4. 2002
Oddělení Muzeum: a) odborně spravuje sbírky zapsané do CES v souladu se zákonem č. 122/2000 Sb. a vyhláškou č. 275/2000 Sb., v platném znění b) doplňuje a rozšiřuje sbírky dokladů včetně obrazové, elektronické a videodokumentace k vývoji přírody a společnosti v oblasti své působnosti. kromě této základní obecné činnosti se zejména specializuje na: * dokumentování tématické oblasti výroby textilu a navazujících oborů * dokumentování drobných památek, kamenných a smírčích křížů v ČR a v Evropě c) vědeckovýzkumná činnost a prezentování výsledků vědeckovýzkumné práce pro odbornou i nejširší veřejnost d) vedení městské kroniky v souladu s příslušným rozhodnutím zřizovatele e) pořádání výstav a stálých expozic jako způsobu prezentace sbírkových předmětů a odborné, vzdělávací a poznávací činnosti muzea f) pořádání kulturních akcí a koncertů a dalších forem šíření autorských děl (ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb.) g) pořádání přednášek, přednáškových cyklů, odborných seminářů a jiných vzdělávacích a informačních akcí a pořadů veřejně prospěšného charakteru tématicky souvisejících s účelem zřízení muzea h) vydávání a veřejné šíření neperiodických publikací (ve smyslu zákona č. 37/1995 Sb.) tématicky souvisejících s činností muzea i) poskytování informačních služeb souvisejících s předmětem činnosti, a to včetně zpřístupňování informací prostřednictvím počítačových a jiných sítí j) pořízování, vytěžování a zužitkování databází k) uzavírání smluv o sdružení bez právní subjektivity s právnickými osobami podobného odborného zaměření či s jinými příspěvkovými organizacemi zřizovanými městem (ve smyslu ustanovení § 829 - 841 zákona č. 40/1964 Sb., Občanský zákoník, v platném znění) je podmíněno souhlasem zřizovatele
zapsáno 5. 5. 2010
Oddělení informační centrum - hlavním účelem informačního centra je propagace města, informační činnost a rozvoj cestovního ruchu. Předmět činnosti informačního centra: a) shromažďuje a aktualizuje informace o atraktivitách města a okolí, poskytuje komplexní informace o všech službách souvisejících s cestovním ruchem. b) kultivuje a rozvíjí potenciál destinace, vykonává činnosti rozvíjející cestovní ruch a realizuje aktivity definované aktuálními koncepčními dokumenty pro oblast cestovního ruchu. c) zajišťuje propagaci města a regionu v tiskovinách, publikacích a prostřednictví elektronických médií. d) zajišťuje prezentaci města a regionu na výstavách a veletrzích v tuzemsku i zahraničí. e) vytváří, aktualizuje a provozuje jednoduchý informační web aktuálních informací (ubytování, stravování, turistické cíle, doprava, kultura, sport, bankovní ústavy, zdravotnictví, SOS informace). f) zajišťuje turistický servis pro návštěvníky města spočívající v aktuálních informacích o možnostech ubytování, stravování, sportovního a kulturního vyžití, dopravním spojením a to jak v elektronické podobě, prostřednictvím tištěných materiálů, tak i osobně zaměstnanci při návštěvě zájemce o takovéto informace v Informačním centru v českém, německém a perspektivně i anglickém jazyce. g) úzce spolupracuje s informačními centry okolních českých i německých měst a informačními centry v Karlovarském kraji. h) spolupracuje s regionálními a nadregionálními subjekty působícími v oblasti cestovního ruchu, především s krajskou destinační agenturou Živý kraj a českou centrálou turistického ruchu agenturou CzechTourism. i) spolupracuje s okolními obcemi na tvorbě jednotné image a propagaci Ašska jako společného mikroregionu. j) ve své činnosti také zohledňuje historické, kulturní a socio-ekonomické vazby s blízkým německým příhraničím (Sasko, Bavorsko). k) zabezpečuje reklamní činnost a marketing k naplnění účelu a předmětu činnosti příspěvkové organizace, včetně pořizování, vydávání, rozšiřování a prodeje propagačních materiálů a propagačních předmětů všech druhů týkající se města a regionu. K financování využívá aktivně také dotační programy Karlovarského kraje aj.. 1) podílí se na kulturním a společenském rozvoji Ašska a na tvorbě pozitivního obrazu mikroregionu. m) maximálně využívá informačních technologií. Zajišťuje možnost využití internetu a emailu pro návštěvníky informačního centra zdarma. n) úzce a efektivně spolupracuje se všemi organizacemi zřizovanými městem, kulturními a sportovními organizacemi, spolky a kluby. o) zpracovává měsíční/čtvrtletní přehled kulturních, společenských a sportovních akcí v on-line formě. p) poskytuje informace o dopravním spojení.
zapsáno 1. 1. 2024
Ostatní skutečnosti
Příspěvková organizace vznikla dne 1.12.2001 dle zřizovací listiny, kterou vydalo Zastupitelstvo města Aš 1.12.2001.
zapsáno 25. 4. 2002
Usnesením Zastupitelstva města Aš ze dne 24.2.2010, byla příspěvková organizace s účinností od 1.4.2010, jako nástupnická, sloučena s příspěvkovou organizací Muzeum Aš, příspěvková organizace.
zapsáno 5. 5. 2010

Statutární orgán - Knihovna, Muzeum a Informační centrum Aš, příspěvková organizace (zkrácený název KMIC Aš)

Člen statutárního orgánu
Jitka Zelinková
Kmochova, 352 01 Aš
Den vzniku funkce: 25. 4. 2002
Den zániku funkce: 22. 4. 2022
zapsáno 25. 4. 2002 vymazáno 31. 5. 2022
Ředitelka
Naděžda Zvěřinová
Mokřiny, 352 01 Aš - Mokřiny
Den vzniku funkce: 3. 5. 2022
zapsáno 31. 5. 2022 vymazáno 21. 9. 2022
Ředitel
Mgr. Andrea Kuzma
Komenského, 352 01 Aš - Aš
Den vzniku funkce: 1. 8. 2022
zapsáno 21. 9. 2022 vymazáno 1. 1. 2024
Ředitel
Ing. Mgr. Andrea Kuzma
Komenského, 352 01 Aš - Aš
Den vzniku funkce: 1. 8. 2022
zapsáno 1. 1. 2024
Počet členů
1
zapsáno 31. 5. 2022
Způsob jednání
Způsob jednání: Za příspěvkovou organizaci jedná ředitel.
zapsáno 25. 4. 2002

Hodnocení firmy - Knihovna, Muzeum a Informační centrum Aš, příspěvková organizace (zkrácený název KMIC Aš)

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Knihovna, Muzeum a Informační centrum Aš, příspěvková organizace (zkrácený název KMIC Aš)

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Roman Šmucler

Roman Šmucler

stomatolog, televizní moderátor a podnikatel

-2274
-
+
Pavel Novotný

Pavel Novotný

starosta

-3351
-
+
Andrej Babiš

Andrej Babiš

podnikatel, majitel holdingu Agrofert a jeden z nejbohatších Čechů

10938
-
+
Zdeněk Chytil

Zdeněk Chytil

podnikatel, ekonom

-20
-
+
David Černý

David Černý

výtvarník

-999
-
+
Karel Komárek

Karel Komárek

miliardář, Sazka

-1994
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.