Partners Financial Services

Správa silnic Královéhradeckého kraje, IČO: 70947996 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
2. 7. 2022
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Petr Kašpar
8. 10. 2021
Změna sídla z Kutnohorská 59/23, 500 04 Hradec Králové - Plačice na Na Okrouhlíku 1371/30, 500 02 Hradec Králové - Pražské Předměstí
16. 1. 2018
Zapsán předmět činnosti: Zajišťování dalších činností vyplývajících z práv a povinností stanovených zákonem č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů a dalšími právními předpisy, které se týkají hlavního předmětu činnosti organizace a základního účelu organizace (např.: připojování pozemních komunikací, zřízení věcného břemene ze zákona, zvláštní užívání silnic, reklamní zařízení, žádosti, stížnosti).
16. 1. 2018
Zapsán předmět činnosti: Zabezpečení pravidelných prohlídek silnic a mostů, včetně hlavních a mimořádných prohlídek, v souladu s platnými právními předpisy a technickými normami.
16. 1. 2018
Zapsán předmět činnosti: Vymáhání náhrad škod za poškození majetku svěřeného organizaci do správy.
16. 1. 2018
Zapsán předmět činnosti: Vedení pasportu silniční sítě, průběžné zaznamenávání změn a zpracování podkladů pro hlášení změn
16. 1. 2018
Zapsán předmět činnosti: Vedení majetkové evidence silnic, příslušenství a silničních pozemků.
16. 1. 2018
Zapsán předmět činnosti: Vedení evidence dalšího nemovitého majetku zřizovatele (budovy a stavby), který byl předán organizaci do správy.
16. 1. 2018
Zapsán předmět činnosti: V součinnosti s organizací zajišťující pro Královéhradecký kraj na základě smluvního vztahu na běžnou a souvislou údržbu krajské silniční sítě, předkládání požadavků kraji, týkajících se zajištění běžné a souvislé údržby nad rámec předmětného smluvního vztahu, které budou provedeny na základě samostatného jednoduchého rozpočtu, schváleného zřizovatelem. Vykonávání kontroly dodržování technologických postupů, údržbových prací, vykazování výkonů údržby, správnosti fakturace a převzetí jednotlivých prací běžné a souvislé údržby v souladu se smluvním vztahem mezi Královéhradeckým krajem a organizací na zajišťování běžné a souvislé údržby krajské silniční sítě.
16. 1. 2018
Zapsán předmět činnosti: V součinnosti s Královéhradeckým krajem řešení převodů majetku z/do vlastnictví Královéhradeckého kraje a jeho předávání/odebírání organizaci do/ze správy. Zastupování Královéhradeckého kraje, jako vlastníka nemovitostí, ve všech řízeních vedených před příslušnými správními úřady a soudy, pokud se tato řízení dotýkají práv a právem chráněných zájmů Královéhradeckého kraje a jedná se o majetek předaný organizaci do správy.
16. 1. 2018
Zapsán předmět činnosti: Součinnost s ústředními správními orgány, zejména Ministerstvem dopravy, Ředitelstvím silnic a silnic ČR, Státním fondem dopravní infrastruktury, NUTS II, orgány Královéhradeckého kraje a obcemi na úseku působnosti vymezené touto zřizovací listinou
16. 1. 2018
Zapsán předmět činnosti: Řešení náhrad škod vznikých třetím osobám, pokud škoda vznikla v důsledku stavu majetku svěřeného organizaci do správy.
16. 1. 2018
Zapsán předmět činnosti: Podílení se na zpracování Výrobního plánu Královéhradeckého kraje, včetně jeho změn, v úzké součinnosti s organizací zajišťující pro Královéhradecký kraj na základě smluvního vztahu běžnou a souvislou údržbu krajské silniční sítě.
16. 1. 2018
Zapsán předmět činnosti: Plnění povinností kraje vzniklých ze smluvního vztahu na zajišťování běžné, souvislé a zimní údržby krajské silniční sítě na základě pověření Královéhradeckého kraje.
16. 1. 2018
Zapsán předmět činnosti: Operativní hlášení zjištěných závad na silnicích II. a III. třídy vč. požadavků na jejich odstranění pro zajištění bezpečného a plynulého silničního provozu osobě určené Královéhradeckým krajem k odstraňování těchto závad.
16. 1. 2018
Vymazán předmět činnosti: Zajišťování činnosti vyplývající z práv a povinností stanovených právními předpisy.
16. 1. 2018
Vymazán předmět činnosti: Zabezpečování pravidelných prohlídek silnic, včetně hlavních a mimořádných prohlídek, prohlídek v souladu s platnými právními předpisy a technickými normami.
16. 1. 2018
Vymazán předmět činnosti: Vykonávání součinnosti mezi ústředními správními orgány, zejména Ministerstvem Dopravy ČR, Ředitelstvím silnic a silnic ČR, Státním fondem dopravní infrastruktury, NUTS II a Orgány Královéhradeckého kraje na úseku působnosti vymezené touto zřizovací listinou.
16. 1. 2018
Vymazán předmět činnosti: Vedení pasportu silniční sítě, průběžné zaznamenávání veškerých změn a zpracovávání podkladů pro hlášení změn.
16. 1. 2018
Vymazán předmět činnosti: Vedení majetkové evidence silnic včetně jejich součástí, mostů, silničního příslušenství a pozemků.
16. 1. 2018
Vymazán předmět činnosti: Vedení evidence nemovitého majetku zřizovatele (budovy a stavby), který byl předán organizaci do správy.
16. 1. 2018
Vymazán předmět činnosti: V součinnosti se zřizovatelem řeší změny na silničním majetku, předávaného Královéhradeckému kraji do vlastnictví a organizaci do správy, resp. vyřazovaného silničního majetku z vlastnictví Královéhradeckého kraje a ze správy organizace.
16. 1. 2018
Vymazán předmět činnosti: V součinnosti se zřizovatelem překládá návrhy na uplatnění náhrad škod z povinného pojištění uživatelů silnic, za poškození silnic Královéhradeckého kraje, jejich součástí a příslušenství.
16. 1. 2018
Vymazán předmět činnosti: V součinnosti se zřizovatelem předkládá návrhy na uplatnění náhrad škod z obecné odpovědnosti Královéhradeckého kraje za poškození majetku třetích osob běžným užíváním silnic, jejich součástí a příslušenství.
16. 1. 2018
Vymazán předmět činnosti: Operativní hlášení zjištěných závad na silnicích II. a III. třídy a požadování odstranění pro zajištění bezpečného a plynulého silničního provozu.
25. 5. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Petr Kašpar, jako ředitel
25. 5. 2017
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Lubomír Kuchař
19. 9. 2016
Změna sídla z Kutnohorská ulice čp. 59, 500 04 Hradec Králové na Kutnohorská 59/23, 500 04 Hradec Králové - Plačice
21. 5. 2016
Zapsán předmět činnosti: Organizace je oprávněna úplatně i bezúplatně nabývat nemovitý majetek do vlastnictví zřizovatele bez jeho souhlasu, jestliže se jedná o nemovitý majetek potřebný k výkonu činnosti, pro kterou byla zřízena.
19. 10. 2015
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Lubomír Kuchař
6. 4. 2012
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Lubomír Kuchař, jako ředitel
6. 4. 2012
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Miloš Štěpán
11. 2. 2010
Zapsán zakladatel Královéhradecký kraj
11. 2. 2010
Zapsán předmět činnosti: Zastupování Královéhradeckého kraje, jako vlastníka nemovitostí, ve všech řízeních vedených před příslušnými správními úřady a soudy, pokud se tato řízení dotýkají práv a právem chráněných zájmů Královéhradeckého kraje, nebo na jejichž základě by vlastnická práva Královéhradeckého kraje mohla být dotčena.
11. 2. 2010
Zapsán předmět činnosti: Zajišťování činnosti vyplývající z práv a povinností stanovených právními předpisy.
11. 2. 2010
Zapsán předmět činnosti: Zabezpečování pravidelných prohlídek silnic, včetně hlavních a mimořádných prohlídek, prohlídek v souladu s platnými právními předpisy a technickými normami.
11. 2. 2010
Zapsán předmět činnosti: Vykonávání součinnosti mezi ústředními správními orgány, zejména Ministerstvem Dopravy ČR, Ředitelstvím silnic a silnic ČR, Státním fondem dopravní infrastruktury, NUTS II a Orgány Královéhradeckého kraje na úseku působnosti vymezené touto zřizovací listinou.
11. 2. 2010
Zapsán předmět činnosti: Vedení pasportu silniční sítě, průběžné zaznamenávání veškerých změn a zpracovávání podkladů pro hlášení změn.
11. 2. 2010
Zapsán předmět činnosti: Vedení majetkové evidence silnic včetně jejich součástí, mostů, silničního příslušenství a pozemků.
11. 2. 2010
Zapsán předmět činnosti: Vedení evidence nemovitého majetku zřizovatele (budovy a stavby), který byl předán organizaci do správy.
11. 2. 2010
Zapsán předmět činnosti: V součinnosti se zřizovatelem řeší změny na silničním majetku, předávaného Královéhradeckému kraji do vlastnictví a organizaci do správy, resp. vyřazovaného silničního majetku z vlastnictví Královéhradeckého kraje a ze správy organizace.
11. 2. 2010
Zapsán předmět činnosti: V součinnosti se zřizovatelem překládá návrhy na uplatnění náhrad škod z povinného pojištění uživatelů silnic, za poškození silnic Královéhradeckého kraje, jejich součástí a příslušenství.
11. 2. 2010
Zapsán předmět činnosti: V součinnosti se zřizovatelem předkládá návrhy na uplatnění náhrad škod z obecné odpovědnosti Královéhradeckého kraje za poškození majetku třetích osob běžným užíváním silnic, jejich součástí a příslušenství.
11. 2. 2010
Zapsán předmět činnosti: Správa majetku kraje za účelem zajištění vlastnických práv kraje k silnicím II. a III. třídy, včetně všech součástí a příslušenství, k silničním a silničním pomocným pozemkům a k pozemkům Královéhradeckého kraje, které jsou touto zřizovací listinou organizaci vymezeny.
11. 2. 2010
Zapsán předmět činnosti: Provádění inventarizace majetku zřizovatele, který byl předán organizaci do správy.
11. 2. 2010
Zapsán předmět činnosti: Plnění úkolů na úseku krizového plánování.
11. 2. 2010
Zapsán předmět činnosti: Organizace je oprávněna, podle pokynů zřizovatele, majetek svěřený jí do správy, a který se nevyužívá pro zajištění své hlavní či vedlejší činnosti, pronajímat, poskytnout formou výpůjčky, či na něm smluvně povolit právo provést stavbu.
11. 2. 2010
Zapsán předmět činnosti: Organizace je oprávněna uzavírat smlouvy o zřízení věcného břemene k silničním a silničním pomocným pozemkům zřizovatele, vyžadují-li to zvláštní předpisy, nebo je-li zřízení věcného břemene spojeno s ochranou majetkových práv zřizovatele.
11. 2. 2010
Zapsán předmět činnosti: Operativní hlášení zjištěných závad na silnicích II. a III. třídy a požadování odstranění pro zajištění bezpečného a plynulého silničního provozu.
11. 2. 2010
Vymazán předmět činnosti: Poskytování neveřejné služby přenosu dat prostřednictvím neveřejných vysílacích rádiových sítí, včetně neveřejného pagingu a poskytování neveřejné služby přenosu hlasových signálů prostřednictvím neveřejných vysílacích rádiových sítí
1/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jaromír Soukup

Jaromír Soukup

moderátor, mediální magnát

-2784
-
+
Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-19
-
+
Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-2199
-
+
Kamil Bartošek

Kamil Bartošek

bavič, internetový producent, influencer, moderátor a investor

-1116
-
+
Ivan Mládek

Ivan Mládek

hudebník

4148
-
+
Jaromír Jágr

Jaromír Jágr

hokejista, mistr světa a olympijský vítěz

2132
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.