Partners Financial Services

Mateřská škola PASTELKA, Úštěk, Vilová čtvrť 204, příspěvková organizace, IČO: 70983321 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
20. 9. 2019
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Bc. Simona Ottová, jako ředitelka
20. 9. 2019
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Pavlína Čurdová
4. 11. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Pavlína Čurdová
4. 11. 2016
Zapsán zakladatel Město Úštěk
4. 11. 2016
Změna sídla z Vilová čtvrť 204, 411 45 Úštěk na Vilová čtvrť 204, 411 45 Úštěk - Úštěk-Českolipské Předměstí
18. 1. 2011
Zapsán předmět činnosti: 1. Hlavním účelem pro který byla příspěvková organizace zřízena je poskytování předškolního vzdělávání, které podporuje rozvoj osobnosti dítěte předškolního věku, podílí se na jeho zdravém citovém, rozumovém a tělesném rozvoji a na osvojení základních pravidel chování, základních životních hodnot a mezilidských vztahů, předškolní vzdělávání vytváří základní předpoklady pro pokračování ve vzdělávání. Předškolní vzdělávání napomáhá vyrovnávat nerovnoměrnosti vývoje dětí před vstupem do základního vzdělávání a poskytuje speciálně pedagogickou péči dětem se speciálními vzdělávacími potřebami. Předškolní vzdělávání se uskutečňuje v souladu se školským zákonem a s dalšími zákonnými opatřeními. 2. V zařízení školního stravování se uskutečňuje školní stravování dětí v době jejich pobytu ve škole. Zařízení školního stravování zajišťuje také stravování zaměstnanců příspěvkové organizace a stravovací služby pro důchodce, a to za úplatu.
18. 1. 2011
Vymazán předmět činnosti: 1.Hlavním účelem pro který byla příspěvková organizace zřízena je poskytování předškolního vzdělávání, které podporuje rozvoj osobnosti dítěte předškolního věku, podílí se na jeho zdravém citovém, rozumovém a tělesném rozvoji a na osvojení základních pravidel chování, základních životních hodnot a mezilidských vztahů, předškolní vzdělávání vytváří základní předpoklady pro pokračování ve vzdělávání. Předškolní vzdělávání napomáhá vyrovnávat nerovnoměrnosti vývoje dětí před vstupem do základního vzdělávání a poskytuje speciálně pedagogickou péči dětem se speciálními vzdělávacími potřebami. Předškolní vzdělávání se uskutečňuje v souladu seškolským zákonem a s dalšími zákonnými opatřeními např. vyhláškou MŠMT ČR č. 14/2005 b., o předškolním vzdělávání v platném znění. 2.V zařízení školního stravování se uskutečňuje školní stravování dětí v době jejich pobytu ve škole. Zařízení školního stravování zajišťuje také stravování zaměstnanců příspěvkové organizace a stravovací služby pro důchodce, a to za úplatu. Příspěvková organizace sdružuje: mateřskou školu-předmět činnosti mateřské školy je vymezen v § 33 zák. č. 561/2004 Sb., (školský zákon) a školní jídelnu-předmět činnosti školního stravování je vymezen v § 119 zák. č. 561/2004 Sb., (školský zákon)
5. 2. 2008
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Pavlína Čurdová, jako ředitelka
5. 2. 2008
Vymazán člen statutárního orgánu Miluška Ebelová
16. 8. 2006
Zapsán předmět činnosti: 1.Hlavním účelem pro který byla příspěvková organizace zřízena je poskytování předškolního vzdělávání, které podporuje rozvoj osobnosti dítěte předškolního věku, podílí se na jeho zdravém citovém, rozumovém a tělesném rozvoji a na osvojení základních pravidel chování, základních životních hodnot a mezilidských vztahů, předškolní vzdělávání vytváří základní předpoklady pro pokračování ve vzdělávání. Předškolní vzdělávání napomáhá vyrovnávat nerovnoměrnosti vývoje dětí před vstupem do základního vzdělávání a poskytuje speciálně pedagogickou péči dětem se speciálními vzdělávacími potřebami. Předškolní vzdělávání se uskutečňuje v souladu seškolským zákonem a s dalšími zákonnými opatřeními např. vyhláškou MŠMT ČR č. 14/2005 b., o předškolním vzdělávání v platném znění. 2.V zařízení školního stravování se uskutečňuje školní stravování dětí v době jejich pobytu ve škole. Zařízení školního stravování zajišťuje také stravování zaměstnanců příspěvkové organizace a stravovací služby pro důchodce, a to za úplatu. Příspěvková organizace sdružuje: mateřskou školu-předmět činnosti mateřské školy je vymezen v § 33 zák. č. 561/2004 Sb., (školský zákon) a školní jídelnu-předmět činnosti školního stravování je vymezen v § 119 zák. č. 561/2004 Sb., (školský zákon)
16. 8. 2006
Vymazán předmět činnosti: zabezpečuje předškolní výchovu, uspokojování přizozených potřeb dítěte a rozvoj jeho osobnosti ve spolupráci s rodinou. Hlavní předmět činnosti mateřské školy je vymzen zákonem č. 76/1978 Sb., o školských zařízeních, v platném znění a prováděcích předpisů ( hlavní účel a předmět činnosti je vymezen v § 3 zák. č. 76/1978 Sb., v platném znění, včetně provozu speciální třídy). - součástí je školní jídelna ( hlavní účel a předmět činnosti je vymezen v § 39 zák. č. 76/1978 Sb., v platném znění, včetně vaření pro důchodce).
16. 8. 2006
Změna názvu z Mateřská škola s jídelnou Úštěk, Vilová čtvrť 204 - příspěvková organizace na Mateřská škola PASTELKA, Úštěk, Vilová čtvrť 204, příspěvková organizace
16. 3. 2004
Zapsán člen statutárního orgánu Miluška Ebelová, jako ředitelka
16. 3. 2004
Vymazán člen statutárního orgánu Jitka Roubalová
19. 7. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Jitka Roubalová, jako ředitel
19. 7. 2003
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná a podepisuje jménem organizace ve všech věcech samostatně.
19. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: zabezpečuje předškolní výchovu, uspokojování přizozených potřeb dítěte a rozvoj jeho osobnosti ve spolupráci s rodinou. Hlavní předmět činnosti mateřské školy je vymzen zákonem č. 76/1978 Sb., o školských zařízeních, v platném znění a prováděcích předpisů ( hlavní účel a předmět činnosti je vymezen v § 3 zák. č. 76/1978 Sb., v platném znění, včetně provozu speciální třídy). - součástí je školní jídelna ( hlavní účel a předmět činnosti je vymezen v § 39 zák. č. 76/1978 Sb., v platném znění, včetně vaření pro důchodce).
1. 1. 2003
Vznik společnosti Mateřská škola s jídelnou Úštěk, Vilová čtvrť 204 - příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Pavel Novotný

Pavel Novotný

starosta

-3318
-
+
Radim Jančura

Radim Jančura

podnikatel a majitel Student Agency

1017
-
+
Leo Beránek

Leo Beránek

rapper

-82
-
+
Roman Janoušek

Roman Janoušek

podnikatel a lobbista

-2166
-
+
Roman Berbr

Roman Berbr

fotbalový funkcionář

-1780
-
+
Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová

modelka, vítězka Miss World

-252
-
+

A tohle už jste četli?