Partners Financial Services

Základní škola a Mateřská škola Křižanovice, příspěvková organizace, IČO: 70991618 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
6. 4. 2006
Zapsán způsob jednání: 1) Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel jmenovaný v souladu s ustanoveními § 166 odst. 2 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) Radou obce Křižanovice na základě výsledků konkurzního řízení. 2) Ředitel příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, a to tak, že k názvu příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
6. 4. 2006
Vymazán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy, zejména s § 3 zákona č.564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, v platném znění, a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou ,a to tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
6. 4. 2006
Zapsán předmět činnosti: Přispěvková organizace vykováná činnost mateřské školy, základní, školní jídelny
6. 4. 2006
Zapsán předmět činnosti: d) Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33b zákona č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, poskytovat závodní stravování.
6. 4. 2006
Zapsán předmět činnosti: c) Přispěvková organizace jako školní jídelna poskytuje školní stravování její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména ustanovením § 119, a prováděcími předpisy k zákonu.
6. 4. 2006
Zapsán předmět činnosti: b) Příspěvková organizace jako základní škola poskytuje předškolní vzdělání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovenými Části třetí Hlavou druhou a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.
6. 4. 2006
Zapsán předmět činnosti: a) Příspěvková organizace jako mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními Části druhé, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.
6. 4. 2006
Vymazán předmět činnosti: Základní škola Křižanovice poskytuje základní vzdělání zabezpečuje rozumovou výchovu ve smyslu vědeckého poznání a v souladu se zásadami vlastenectví, humanity a demokracie a poskytuje mravní, estetickou, pracovní, zdravotní, tělesnou výchovu a ekologickou výchovu žáků ,umožňuje též náboženskou výchovu.Připravuje žáky pro další studium a praxi. Její činnost je vymezena příslušnými ustanoveními zákona č.29/1984 Sb., o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol( školský zákon), v platném znění, a prováděcími předpisy( zejména vyhláška MŠMT č.291/1991 Sb., o základní škole, v platném znění).
6. 4. 2006
Změna názvu z Základní škola Křižanovice, okres Vyškov, příspěvková organizace na Základní škola a Mateřská škola Křižanovice, příspěvková organizace
22. 10. 2003
Vznik společnosti Základní škola Křižanovice, okres Vyškov, příspěvková organizace
22. 10. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Miroslav Merta, jako ředitel
22. 10. 2003
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy, zejména s § 3 zákona č.564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, v platném znění, a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou ,a to tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
22. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: Základní škola Křižanovice poskytuje základní vzdělání zabezpečuje rozumovou výchovu ve smyslu vědeckého poznání a v souladu se zásadami vlastenectví, humanity a demokracie a poskytuje mravní, estetickou, pracovní, zdravotní, tělesnou výchovu a ekologickou výchovu žáků ,umožňuje též náboženskou výchovu.Připravuje žáky pro další studium a praxi. Její činnost je vymezena příslušnými ustanoveními zákona č.29/1984 Sb., o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol( školský zákon), v platném znění, a prováděcími předpisy( zejména vyhláška MŠMT č.291/1991 Sb., o základní škole, v platném znění).

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Tomáš Čupr

Tomáš Čupr

podnikatel, Rohlik.cz, Slevomat

-2291
-
+
Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-20
-
+
Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-808
-
+
Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-35
-
+
Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová

modelka, vítězka Miss World

-411
-
+
Erika Eliášová

Erika Eliášová

podnikatelka v oblasti módy, ErikaFashion.cz

-54
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.