Partners Financial Services

Základní škola a Mateřská škola Archlebov, příspěvková organizace, IČO: 70993297 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
15. 11. 2022
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Eliška Jeklová
21. 9. 2010
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Eliška Jeklová, jako ředitelka
21. 9. 2010
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Marcela Troubilová
30. 9. 2005
Zapsán zakladatel Obec Archlebov
30. 9. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Marcela Troubilová, jako ředitelka
30. 9. 2005
Vymazán člen statutárního orgánu RNDr. Libor Šnejdar
30. 9. 2005
Zapsán způsob jednání: Statutární orgán příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, a to tak, že k názvu příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis
30. 9. 2005
Vymazán způsob jednání: Statutární orgán jedná jménem příspěvkové organizace v rámci oprávnění daných zřizovací listinou tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
30. 9. 2005
Zapsán předmět činnosti: Základní škola poskytuje základní vzdělávání. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními Části třetí Hlavou druhou, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.
30. 9. 2005
Zapsán předmět činnosti: Výdejna jídla poskytuje výdej jídel. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 119, a prováděcími předpisy k zákonu.
30. 9. 2005
Zapsán předmět činnosti: Školní jídelna poskytuje školní stravování. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 119, a prováděcími přespisy k zákonu.
30. 9. 2005
Zapsán předmět činnosti: Školní družina poskytuje zájmové vzdělávání. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 118, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu
30. 9. 2005
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace může zřizovat zájmové kroužky.Činnosti v zájmových kroužcích se mohou zúčastnit podle místních podmínek i děti, které nenavštěvují příspěvkovou organizaci. O finanční úhradě za návštěvu kroužku rozhoduje ředitel školy,zvlášť pak u dětí, které nenavštěvují příspěvkovu organizaci.Tyto finanční prostředky budou hrazeny ve prospěch školy a budou součástí hospodářského výsledku.
30. 9. 2005
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33b zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, poskytovat závodní stravování.
30. 9. 2005
Zapsán předmět činnosti: Mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními Části druhé, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Ředitel školy rozhoduje o finančním příspěvku na úhradu neinvestičních výdajů od rodičů žáků navštěvujících mateřskou školu. Tyto finanční prostředky budou hrazeny ve prospěch školy a budou součástí hospodářského výsledku.
30. 9. 2005
Vymazán předmět činnosti: Zřizovatel školy rozhoduje o finančním příspěvku na úhradu neinvestičních výdajů od rodičů žáků navštěvujících mateřskou školu.Tyto finanční prostředky budou hrazeny ve prospěch školy a budou součástí hospodářského výsledku.
30. 9. 2005
Vymazán předmět činnosti: Doplňkové činnosti: -pořádání odborných kurzů,školení a jiných vzdělávacích akcí -organizování akcí rozvíjejících a podporujících zájmovou činnost žáků ve volném čase, -poskytování poradenských služeb v pedagogicko-psychologické oblasti, -pořádání prodejních výstav -pronájem tělocvičny, učeben a dalších nebytových prostor, -vaření pro cizí strávníky ve školní jídelně, -obchodní činnost,koupě zboží za účelem dalšího prodeje a prodej, -pořádání a organizační zajišťování kulturních,společenských a sportovních akcí, -provádění sběru odpadových surovin.
30. 9. 2005
Vymazán předmět činnosti: 4)Příspěvková organizace může zřizovat zájmové kroužky.Činnosti v zájmových kroužcích se mohou zúčastnit podle místních podmínek i děti, které nenavštěvují příspěvkovou organizaci. O finanční úhradě za návštěvu kroužku rozhoduje ředitel školy,zvlášť pak u dětí, které nenavštěvují příspěvkovu organizaci.Tyto finanční prostředky budou hrazeny ve prospěch školy a budou součástí hospodářského výsledku.
30. 9. 2005
Vymazán předmět činnosti: 3)Mateřská škola navazuje na výchovu dětí v rodině a v součinnosti s rodinou zajišťuje všestrannou péči dětem zpravidla ve věku od tří do šesti let. Rozšiřuje specifické formy výchovného působení na děti.Působí rovněž na děti zdravotně,výchovně a sociálně ohrožené a na děti talentované. Příspěvková organizace může přijmout k mimořádnému nebo krátkodobému pobytu za úplatu děti do deseti let věku.Její činnost je upravena zákonem č.76/1978 Sb., o školských zařízeních,v platném znění, a prováděcími předpisy k němu, zejména vyhláškou č.35/1992 Sb., o mateřských školách.
30. 9. 2005
Vymazán předmět činnosti: 2)Součástí příspěvkové organizace jsou mateřská škola,školní družina a školní jídelna.
30. 9. 2005
Vymazán předmět činnosti: 1)Základní škola ( dále jen příspěvková organizace) poskytuje základní vzdělání,zabezpečuje rozumovou výchovu ve smyslu vědeckého poznání a to v souladu se zásadami vlastenectví,humanity a demokracie. Provádí mravní,estetickou,pracovní,zdravotní,tělesnou a ekologickou výchovu žáků a umožňuje též náboženskou výchovu. Její činnost je upravena zákonem č.29/1984 Sb., o soustavě základních, středních škol a vyšších odborných škol(školský zákon),v platném znění,a prováděcími předpisy k němu, zejména vyhláškou MŠMT č.291/1991 Sb., o základní škole,v platném znění.
30. 9. 2005
Změna názvu z Základní škola Archlebov, okres Hodonín, příspěvková organizace na Základní škola a Mateřská škola Archlebov, příspěvková organizace
31. 12. 2003
Změna názvu z Základní škola Archlebov, příspěvková organizace na Základní škola Archlebov, okres Hodonín, příspěvková organizace
8. 3. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu RNDr. Libor Šnejdar, jako ředitel
8. 3. 2003
Zapsán způsob jednání: Statutární orgán jedná jménem příspěvkové organizace v rámci oprávnění daných zřizovací listinou tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
8. 3. 2003
Zapsán předmět činnosti: Zřizovatel školy rozhoduje o finančním příspěvku na úhradu neinvestičních výdajů od rodičů žáků navštěvujících mateřskou školu.Tyto finanční prostředky budou hrazeny ve prospěch školy a budou součástí hospodářského výsledku.
8. 3. 2003
Zapsán předmět činnosti: Doplňkové činnosti: -pořádání odborných kurzů,školení a jiných vzdělávacích akcí -organizování akcí rozvíjejících a podporujících zájmovou činnost žáků ve volném čase, -poskytování poradenských služeb v pedagogicko-psychologické oblasti, -pořádání prodejních výstav -pronájem tělocvičny, učeben a dalších nebytových prostor, -vaření pro cizí strávníky ve školní jídelně, -obchodní činnost,koupě zboží za účelem dalšího prodeje a prodej, -pořádání a organizační zajišťování kulturních,společenských a sportovních akcí, -provádění sběru odpadových surovin.
8. 3. 2003
Zapsán předmět činnosti: 4)Příspěvková organizace může zřizovat zájmové kroužky.Činnosti v zájmových kroužcích se mohou zúčastnit podle místních podmínek i děti, které nenavštěvují příspěvkovou organizaci. O finanční úhradě za návštěvu kroužku rozhoduje ředitel školy,zvlášť pak u dětí, které nenavštěvují příspěvkovu organizaci.Tyto finanční prostředky budou hrazeny ve prospěch školy a budou součástí hospodářského výsledku.
8. 3. 2003
Zapsán předmět činnosti: 3)Mateřská škola navazuje na výchovu dětí v rodině a v součinnosti s rodinou zajišťuje všestrannou péči dětem zpravidla ve věku od tří do šesti let. Rozšiřuje specifické formy výchovného působení na děti.Působí rovněž na děti zdravotně,výchovně a sociálně ohrožené a na děti talentované. Příspěvková organizace může přijmout k mimořádnému nebo krátkodobému pobytu za úplatu děti do deseti let věku.Její činnost je upravena zákonem č.76/1978 Sb., o školských zařízeních,v platném znění, a prováděcími předpisy k němu, zejména vyhláškou č.35/1992 Sb., o mateřských školách.
8. 3. 2003
Zapsán předmět činnosti: 2)Součástí příspěvkové organizace jsou mateřská škola,školní družina a školní jídelna.
8. 3. 2003
Zapsán předmět činnosti: 1)Základní škola ( dále jen příspěvková organizace) poskytuje základní vzdělání,zabezpečuje rozumovou výchovu ve smyslu vědeckého poznání a to v souladu se zásadami vlastenectví,humanity a demokracie. Provádí mravní,estetickou,pracovní,zdravotní,tělesnou a ekologickou výchovu žáků a umožňuje též náboženskou výchovu. Její činnost je upravena zákonem č.29/1984 Sb., o soustavě základních, středních škol a vyšších odborných škol(školský zákon),v platném znění,a prováděcími předpisy k němu, zejména vyhláškou MŠMT č.291/1991 Sb., o základní škole,v platném znění.
1. 1. 2003
Vznik společnosti Základní škola Archlebov, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Roman Šmucler

Roman Šmucler

stomatolog, televizní moderátor a podnikatel

-2246
-
+
Jaroslav Tvrdík

Jaroslav Tvrdík

místopředseda představenstav CEFC, bývalý ministr obrany

1157
-
+
Daniel Vávra

Daniel Vávra

tvůrce videoher

-694
-
+
David Černý

David Černý

výtvarník

-961
-
+
Patrik Hezucký

Patrik Hezucký

moderátor

-1658
-
+
Jaroslav Hřebík

Jaroslav Hřebík

fotbalový trenér

-494
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.